Een nieuw jaar, nieuwe voornemens! Mijn partner in gezonde voeding? Damhert!

Pfoeeeh…Ladies, wie heeft het net zoals mij, ook zo moeilijk om de weegschaal naar beneden te krijgen? Zoals jullie al weten ben ik steeds meer met gezonde voeding bezig en probeer ik echt bewust te zijn van mijn eetgedrag. Ik ontdekte dat een gezonde levensstijl daarom niet wil zeggen dat je niks meer kan en mag eten wat lekker is. Gezonde- en evenwichtige voeding kan écht ook heerlijk zijn. Je moet er gewoon voor openstaan! Mijn partner in gezonde voeding is Damhert ❤ Samen met hen ga ik de strijd aan tegen een aantal kilo’s die er nog aan blijven plakken zijn van de zwangerschap én ja hoor die feestdagen verdorie toch 😉 Ik vertel je zometeen hoe ik het heb aangepakt en hoe ik mij hierbij voel.

 

Damhert – uw voedingsspecialist

Ladies, ik wil jullie eerst wat meer vertellen over Damhert en hun aanbod. Zij zijn niet zomaar een gewoon merkje. Zij zijn échte voedingsspecialisten. Al meer dan 40 jaar, zorgen zij voor een ruim aanbod aan gezonde én lekkere producten. De dag van vandaag zijn zeer veel mensen, waaronder ook ik, bewuster beginnen worden over datgene wat we allemaal eten en welk effect dat op ons lichaam heeft. Hun gamma is zeer uitgebreid en aangepast aan verschillende noden en behoeften. Hieronder kan je een lijstje vinden ;

 • Tagatesse
 • Glutenvrij
 • Lactosevrij
 • Insecta
 • Vezelrijk
 • Bio
 • Traditional
 • Fit food
 • Zonder suiker
 • Slim afslanken
 • Vegan
 • Wellbeing
 • Zoutarm
 • Raw Food
 • Delaan

Voor ieder wat wils dus. Ik vind dit echt geweldig. Mensen met allergieën of intoleranties, kwaaltjes, overgewicht, diabetes,…kunnen dankzij Damhert ook op een verantwoorde manier genieten.

 

We gaan ervoor !

Yess, ik ga er voor! Die weegschaal moét naar beneden en hier gaat Damhert mij bij helpen. ❤ Ik besef nu dat bewust eten echt heel belangrijk is en dat crash diëten niet helpt. Zoveel is zeker. Een mooi evenwicht vinden is dus de boodschap.

Ik probeer mijn eetgewoonten aan te passen waar er nog steeds plaats is om eens op de 7 dagen te “cheaten” maar dan ook op een gezonde manier. Als ik nu eens wil genieten van een frietje, dan maak ik deze in de Airfryer Homie. Dit scheelt enorm omdat je dan geen frituurvet nodig hebt om in te bakken. Of denk maar aan gebak…Een lekkere pannenkoek? Een cake? Dan gebruik ik de tagatesse producten van Damhert. Tagatesse bevat minder dan de helft aan kcal dan in gewoon suiker. Scheelt dus enorm! Zo zie je, het is maar kwestie van je gewoonte aan te passen. Zo kom je al een hele eind verder.

 

Naast de Tagatesse producten maak ik nu ook gebruik van hun Think Slim gamma. Ik vervang mijn maaltijd 1 à 2 keer per der dag door een maaltijdreep of shake. Deze vind ik echt heerlijk en ze zorgen voor een fijne afwisseling naast de gezonde voeding. Ik heb ook absoluut geen honger meer dus happy me. Niks vervelender dan honger hebben, want dan wordt de kans groter op een aanval op een zak chips hahaha.

 

Als tussendoortje geniet ik nu van hun havermoutrepen, bio maïswafels, bio rijstwafels, noten en rozijnen mengeling…Ze hebben werkelijk alles en dit maakt ook dat je het wél kan volhouden om gezond te blijven eten.

 

 

Een dagschema als voorbeeldje

 Ochtend  Grieks yoghurt met Bio muesli (haver,kokos,fruit) of een havermoutreep
 Tussendoortje  Soep met zoutarme bouillon
 Middag  Maaltijdreep of Shake
 Tussendoortje Een handvol bio noten superfood mix
 Avond Shake of een gezond avondmaal zoals Bio quinoa met spinazie en zalm uit de Airfryer Homie

 

Zoals jullie zien en zoals ik al zei ; gezonde voeding kan ook heerlijk zijn. Ondertussen ben ik al een tweetal kg kwijt en ben ik ook nog eens gestart met zwemmen. Het zwemmen eigenlijk vooral als revalidatie voor mijn hyperlax zijn, maar dat is een lang verhaal 😉 Het bijkomende voordeel van het verstevigen van mijn spieren door te zwemmen is dat het ook nog eens super goed is voor die kilo’s. Eigenlijk heb ik er tal van voordelen uit.

Binnenkort zal ik een aparte blog schrijven met verschillende leuke receptjes met de producten van Damhert en vertel ik jullie hoe het verdere verloop is van mijn strijd tegen die kilo’s 😉

Zelf benieuwd geworden naar deze fantastische producten? Je kan door hier te klikken een kijkje gaan nemen en producten bestellen.

 

Love and stay healthy,

Karen xoxo

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s