Uitgetest ; Beauty Kitchen Seahorse Plankton “Sustainable Beauty Wipes” en “Transformation Body Cream”

Hey lieverds,

Dat ik fan was van Beauty Kitchen, konden jullie een tijdje terug lezen in een andere blogpost met hun producten. Beauty kitchen is een heel mooi merk dat niet test op dieren (HOORAY) en helemaal natuurlijk is. Ze bevatten ook geen parabenen, sulfaten en andere chemische ingrediënten. WE LOVE!

 

Seahorse Plankton

De producten zijn allemaal van 100% natuurlijke ingrediënten gemaakt en zitten bomvol met goede voedingsstoffen voor onze huidjes. De ingrediënten uit deze productlijn zijn onder andere Seahorse plankton. Dit zijn microalgen die ook in het dieet voorkomen van de zeepaardjes en zitten vol met omega vetzuren, vitamines en antioxidanten die ervoor zorgen dat de productie van collageen wordt gestimuleerd. Zo krijgen we een stevige, vollere en gezonde huid die gaat stralen. De producten beginnen al te werken 24 uur na het aanbrengen. Geweldig toch?

Wist je trouwens al dat Beauty Kitchen met deze productlijn ervoor zorgt dat het aantal zeepaardjes terug zal toenemen in onze oceaan? Ze steunen het project “Seahorse Trust” om de uitstervende diertjes te beschermen. Een project met een hart ❤

 

Sustainable Beauty Wipes

Deze natte doekjes van biologisch katoen en natuurlijke ingrediënten vind ik echt geweldig. Zo handig als je ergens op verplaatsing bent en je wilt je verfrissen of je demaquilleren. Hup uit die handtas of reistrolly en je bent in no-time gereinigd.

De doekjes zijn geschikt voor alle huidtypes en drogen de huid niet uit. Mijn gezicht voelt hierna fris en proper aan.

Ohja, ook niet onbelangrijk, ze zijn zelfs composteerbaar!

Prijs : €6,99

 

Ingrediënten:

aqua (Water), aloe barbadensis (Aloe Vera) leaf juice, polyglyceryl-6-caprylate, polyglyceryl-3 cocoate, polyglyceryl-4 caprate, polyglyceryl-6 ricinoleate, sodium lactate, *helichrysum italicum (Immortelle), *angelica archangelica (Angelica), *boswellia carterii (Frankincense), *citrus aurantium bergamia (Bergamot), *Lavandula Angustifolia (Lavender), *michelia alba (Magnolia), *citrus nobilis (Mandarin Red), *citrus grandis (Grapefruit), *juniperus virginiana (Cedarwood), *cananga odorata (Ylang Ylang), *styrax tonkinensis (Benzoin), disodium cocoamphodiacetate, levulinic acid, sodium levulinate, glycerin, potassium sorbate, sodium benzoate, citric acid, sodium chloride, caprylic/capric triglyceride, limonene, linalool, geraniol, citral, benzyl benzoate, benzyl alcohol, benzyl cinnamate, farnesol, benzyl salicylate. *natural essential oils

 

Transformation Body Cream

Ben je opzoek naar een verstevigende crème? Dan kan ik deze jou echt aanraden. Hij smeert makkelijk open en mijn huid voelt onmiddellijk veel zachter aan. Wat ik wel speciaal vind, is dat wanneer de cream in contact komt met je huid, deze een fris gevoel geeft.

Onmiddellijk een stevige huid kon ik eerlijk gezegd niet waarnemen maar na een week, 2 maal per dag smeren wel! Het is ook belangrijk om bij het insmeren niet zomaar lichtjes over de huid te gaan maar je mag gerust knijpende en rollende bewegingen maken. Dat stimuleert extra!

Ik heb hem gebruikt voor mijn billen maar je mag deze ook aanbrengen op je heupen, armen, dijbenen…waar je het dus nodig vindt. Mijn huid voelt niet alleen stevigere en zacht aan maar ook lekker glad! Bye bye oneffenheden.

Prijs : €19,99

Ingrediënten:

aqua (Water), prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond Oil), caprylic/capric triglyceride, ***butyrospermum parkii (Shea Butter), glyceryl stearate, glycerin (Vegetable), cetearyl alcohol, polyglyceryl-3 dicitrate/stearate, coco caprylate, cylindrotheca fusiformis (Seahorse Plankton), laminaria digitata (Kombu), fucus vesiculosus (Bladderwrack), himanthalia elongata (Thongweed), guaiazulene (Blue Chamomile), *helichrysum italicum (Immortelle), *angelica archangelica (Angelica), *boswellia carterii (Frankincense), *citrus aurantium bergamia (Bergamot), *lavandula angustifolia (Lavender), *michelia alba (Magnolia), *citrus nobilis (Mandarin Red), *citrus grandis (Grapefruit), *juniperus virginiana (Cedarwood), *cananga odorata (Ylang Ylang), *styrax tonkinensis (Benzoin), chondrus crispus (Irish Moss), sodium stearoyl lactylate, sodium benzoate, potassium sorbate, dehydroacetic acid, pentylene glycol, citric acid, **benzyl alcohol, **linalool, **limonene, **geraniol, **benzyl benzoate, **benzyl salicylate, **citral, **farnesol. *natural pure essential oils **potential allergens ***certified organic ingredients

 

❤ Beide producten en andere producten van Beauty Kitchen kan je online of in de winkel van Holland & Barrett vinden. ❤

Love,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s