Uitgetest ; Derma Eco Woman en Ginger Organic

Hey babes,

Dankzij parfumvrij.nl en purenordic.nl mocht ik kennismaken met de producten van Derma Eco Woman en Ginger Organic. Het merk Derma had ik al voorbij zien komen op Instagram en was ik steeds zeer benieuwd naar. Van Ginger Organic had ik nog nooit gehoord dus was ik zeer blij dat ik beide merken mocht gaan ontdekken. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.

 

Derma ; duurzame producten met gecertificeerde verzorging  

Derma is een bijzonder Deens huidverzorgingsmerk. Waarom ik dit merk bijzonder vind? Alle producten uit hun gamma dragen het Nordic Ecolabel, zijn AllergyCertified en dragen ook het Asthma-Allergy Denmark label. De producten Derma Eco Woman en Baby zijn zelfs biologisch erkend door Ecocert. Dit wil zeggen dat je de garantie hebt dat de producten zacht en allergievriendelijk zijn en geen enkel ingrediënt bevat dat schadelijk is voor het milieu of je gezondheid. Wat denk je daarvan?

Het volledige gamma is volledig vrij van parabenen, parfum en kleurstoffen.

Alle Derma producten zijn ontstaan met de filosofie dat elk ingrediënt een effectieve functie moet hebben en dus geen onnodige bestanddelen.

Hun motto ; voor onze toekomst, slaat op het feit dat we eens moeten stilstaan en nadenken over de toekomst wanneer we huidverzorgingsproducten kiezen voor onszelf of onze familie.

 

Derma Eco Woman

Ik mocht uit deze productlijn de reinigingsgel, de hydraterende bodymilk en de 24u gezichtscrème testen. Mijn ervaring met deze producten zijn zéér positief. De producten bestaan uit zuivere, natuurlijke en biologische ingrediënten die verrijkt zijn met voedende en actieve bestanddelen.

 

  • De reinigingsgel

Onmisbaar voor een gezonde en zuivere huid. Als er iets is dat wel belangrijk is, dan is het reinigen van de huid alvorens deze te gaan hydrateren en voeden met een crème. Reinigen doe je zowel bij het opstaan als net voor het slapen. Zelfs wanneer je slaapt wordt je huid onzuiver door bijvoorbeeld te gaan transpireren.

Deze reinigingsgel is zeer mild en verwijdert alle onzuiverheden. Dit doe je door je gezicht te bevochtigen en daarna breng je een kleine hoeveelheid aan in je handpalmen om daarna te gaan verdelen over je huid. Ik vind deze gel zelfs ideaal onder de douche omdat je hem daarna makkelijk kan afspoelen.

Hij bevat glycerine en Aloë Vera die de vochthuishouding in balans houdt.

 

  • De 24 u Gezichtscrème

 

Na het reinigen met de reinigingsgel is het belangrijk om je huid nu te gaan voeden en hydrateren met deze gezichtscrème. Ik vind hem echt geweldig. Mijn huid voelt meteen zijdezacht aan en wordt niet rood of vlekkerig. Je hebt niet veel nodig aangezien deze goed uitsmeert. Hij trekt ook zeer goed in waardoor je hierna meteen je make-up kan aanbrengen zonder te gaan glanzen.

De crème is rijk aan vitamine E, Aloë Vera en natuurlijke oliën. Vitamine E is een antioxidant die onze cellen beschermd tegen vrije radicalen. Het werkt ook zeer hydraterend en houdt de huid soepel.

 

  • De hydraterende body milk

Wat een geweldige bodymelk is deze. Mijn huid is nu steeds zeer zacht en ik heb geen last meer van een trekkerig gevoel. Ik vind het fijn om hem te gebruiken na het douchen want hij trekt meteen in waardoor je onmiddellijk je kleren kan aantrekken.

Deze bodymelk helpt tevens de elasticiteit van de huid te behouden met ingrediënten zoals vitamine E, abrikozenolie en Aloë Vera. De Aloë Vera in deze melk doet mijn huid dan weer kalmeren als ik bijvoorbeeld mijn benen heb geschoren.

 

Ginger Organic

Dit merk was mij nog niet bekend. Ik had het ook nog nooit zien verschijnen op social media dus was ik zeer benieuwd.

Ginger Organic is een Deens merk met biologische producten voor persoonlijke hygiëne. De producten zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en zijn vrij van schadelijke stoffen, parfum en chloor. Bij dit merk heb je dus de garantie dat je lichaam alleen maar wordt blootgesteld aan de beste en puurste katoen. Zij zijn tevens de enige over de hele wereld die alle certificeringen hebben gehaald. Je hoeft dus ook geen schrik te hebben voor een allergische reactie aangezien zij Allergy certified zijn.

Hun gamma bestaat uit ; organische maandverbanden, inlegkruisjes en tampons.

 

Ginger Organic Tampons en inlegkruisjes

Voor de tampons kan je kiezen uit ; mini, normaal en super. De verpakking vind ik erg mooi en het valt meteen op dat dit om een biologisch merk gaat. Dit geld ook voor de inlegkruisjes. Op de verpakkingen kan je hun certificeringen zien.

In elk pakje tampons zitten er 18 stuks. Ze zijn vrij van parfum en chloor en bestaat volledig uit 100% biologisch katoen. Deze zijn klinisch getest. De tampons pluizen niet en geven geen allergische reacties.

De inlegkruisjes zijn dan weer heel flexibel en dun. Ook deze zijn gemaakt van 100% biologisch gecertificeerd katoen.

Dit merk heeft een hart voor ons lichaam én onze natuur. Ik ben fan!

❤ ❤ ❤

Wil je ook alleen maar het beste voor je lichaam en onze omgeving?

De producten van Derma kan je bestellen door hier te gaan klikken en voor Ginger Organic klik je hier. Op de website voor Ginger Organic kan je ook Derma bestellen. ❤               

 

Liefs,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s