De nieuwe lipsticks van Dr. Hauschka geven je lippen om te zoenen

Hi sweets,

Het is vrijdag! Yess! Er komt een leuk paasweekend tegemoet en dat hoop ik voor jullie ook. De familie die samenkomt, Daantje die paaseitjes gaat rapen, lekker tafelen, gezelligheid, familieactiviteiten,… Ik hou er echt van maar nu even dit…

Ik wil jullie laten kennismaken met een nieuw beautymerk dat ik al een tijdje volgde maar nog niet over had geblogd ; Dr. Hauschka. Benieuwd geworden? Lees dan even verder en kom meer te weten over mijn ervaringen.

 

Lippen om te zoenen

Zoals jullie kunnen zien, mocht ik 3 van hun nieuwe lipsticks uitproberen. Deze kleuren zijn echt mijn favoriet!

De lipsticks hebben allemaal intense kleuren, geven een zachte glans, werken hydraterend met minerale pigmenten én bevatten heilzame plantenextracten zoals rozenbloesems, amandelolie en carnaubawas.

Prijs : 19,95€ , 4.1 gram

 

Een aantal weetjes

  • Hauschka = zijn 100 % natuurlijke en/of biologische cosmetica gecertificeerd volgens de NATRUE keurmerken.
  • zijn vrij van synthetische geur- en bewaarmiddelen
  • zijn vrij van minerale oliën, siliconen en PEG
  • zijn dermatologisch getest op verdraagzaamheid
  • zijn dierproefvrij
  • de grondstoffen zijn zoveel mogelijk afkomstig van gecontroleerde biologische teelt of biologisch-dynamische teelt en Fair Trade projecten

 

De lipsticks

Van Links naar recht : Bromelia 13, Orpine 07, Chessflower 09

Om ervoor te zorgen dat een lipstick mooi en lang op je lippen blijft zitten, is het belangrijk om deze goed te verzorgen. Ik scrub mijn lippen altijd even mee met mijn gelaat om ervoor te zorgen dat dode huidcellen verwijdert worden. Niks vervelender dan droge lippen met velletjes. Naast het scrubben is het van belang om je lippen regelmatig te gaan hydrateren en voeden met een lippenbalsem.

Dan kan ik jullie een goede tip meegeven om de houdbaarheid van je lipstick te gaan verlengen… Voor je je lipstick aanbrengt, zorg ervoor dat je ook je foundation en poeder over je lippen hebt gedaan! Hierdoor zal de lipstick goed intrekken en langer blijven. Probeer maar en je zal verwonderd staan! ❤

 

Lipstick Orpine 07

 

Lipstick Chessflower 09

Lipstick Bromelia 13

 

Zeg nu zelf, wat een prachtige kleuren. Ik ben er helemaal enthousiast over en IN LOVE ❤ De kleuren zijn zeer intens en stralend op mijn lippen. Ik krijg er veel complimentjes over. ❤ Niet onbelangrijk, de kleur blijft mooi en lang zitten én mijn lippen drogen helemaal niet uit. Integendeel, ze zijn erg zacht met deze lipsticks van Dr. Hauschka.

 

Ingrediënten per lipstick

Lipstick 07 (orpine)

Ingredients:

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Mica, Lanolin, Beeswax (Cera Alba), Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Rosa Damascena Flower Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Hydrogenated Jojoba Oil, Rosa Canina Fruit Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Rosa Damascena Flower Wax, Fragrance (Parfum)*, Linalool*, Benzyl Benzoate*, Farnesol*, Limonene*, Geraniol*, Eugenol*, Benzyl Salicylate*, Benzyl Alcohol*, Citronellol*, Maltodextrin, Lecithin, Silica, Carmine (CI 75470), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891).

*from natural essential oils

 

Lipstick 09 (chessflower)

Ingredients:

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Lanolin, Beeswax (Cera Alba), Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Rosa Damascena Flower Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Mica, Hydrogenated Jojoba Oil, Rosa Canina Fruit Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Rosa Damascena Flower Wax, Fragrance (Parfum)*, Linalool*, Benzyl Benzoate*, Farnesol*, Limonene*, Geraniol*, Eugenol*, Benzyl Salicylate*, Benzyl Alcohol*, Citronellol*, Maltodextrin, Lecithin, Carmine (CI 75470), Iron Oxides (CI 77491, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891).

*from natural essential oils

 

Lipstick 13 (bromelia)

Ingredients:

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Lanolin, Beeswax (Cera Alba), Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Rosa Damascena Flower Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Hydrogenated Jojoba Oil, Rosa Canina Fruit Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Rosa Damascena Flower Wax, Fragrance (Parfum)*, Linalool*, Benzyl Benzoate*, Farnesol*, Limonene*, Geraniol*, Eugenol*, Benzyl Salicylate*, Benzyl Alcohol*, Citronellol*, Silica, Maltodextrin, Lecithin, Carmine (CI 75470), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891).

*from natural essential oils

 

*De lipsticks zijn verkrijgbaar online en bij je winkel in de buurt.*

Volg je Dr. Hauschka al op Facebook en Instagram?

 

Veel liefs and shine all day,

Karen xoxo

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s