There’s no love like Beebielove

Hi mommy’s,

Het is weer tijd om een kidslabel in de kijker te plaatsen. Wij zijn helemaal fan dus wil ik dit graag met jullie delen. Wij ontvingen een heel mooi pakketje met te gekke kleding die we op de foto hebben gezet. Benieuwd naar meer? Lees dan zeker even verder 😉

 

 

Het kidsmodemerk ; Beebielove

Zo, voor ik jullie de foto’s laat zien, wil ik het even kort hebben over Beebielove zelf. Het is altijd fijn om wat meer te weten over een bepaald kidsmodemerk.

Beebielove ontwerpt kleding vanaf maatje 44 tot en met maat 104. Voor de hele kleintjes tot de grotere kids dus. Ze willen met hun kleding ons het gevoel van toen geven. Begrijp je? Die heerlijke nostalgie. Ze willen ons verrassen en inspireren omdat gevoel naar boven te halen. Op een originele en hippe manier steken ze concepten van toen, in een modern jasje. Dat merk je ook meteen vind ik, toen ik de collectie zag.

De kleding zit lekker soepel en er wordt gebruik gemaakt van zachte materialen en leuke originele details. Dat kleding zacht en lekker zit vind ik heel belangrijk. Kinderen moeten goed in hun kleding kunnen bewegen, spelen en ravotten. 😉 Hoe waren we zelf toen we kleiner waren? Juist ja 😉 Ohja, qua prijs-kwaliteit zit Beebielove ook helemaal oké!

Het aanbod van Beebielove

De website is heel toegankelijk en duidelijk voor iedereen. Je kan kiezen tussen jongenskledij, meisjeskledij- en newborn.  Er is ook nog een deeltje met sale-artikelen en een “Wall of fame” met Beebielovers. Heel leuk gedaan!

Je kan trouwens de collectie van Beebielove, in wel ruim 200 betere baby- en kinderspeciaalzaken in Nederland, België en Duitsland vinden. Ge-wel-dig toch!

Wat ik ook even graag wil vermelden is dat ze een speciaal meisjeslabel geïntroduceerd hebben in 2013 ; Little Miss Juliette. Dit is voor stoere meiden van 4 tot 12 jaar. En jongens dan, zou je misschien denken? Wel in 2017 hebben ze Jumping The Couch(JTC) gelanceerd. Een jongenslabel die gaat vanaf maat 98/104 tot 152. Voor dit label hebben ze hun inspiratie gevonden bij de digitalisering waarbij smartphones en tablets een favoriet stuk speelgoed zijn geworden. Toys for boys. 😉 JTC legt de nadruk op een unplugged lifestyle van spelen vs gamen. How cool is that? Dit zal ook een favoriet merk worden voor Daan 😉 Dat weet ik nu al!

 

De outfit van Daan

 

Oké ladies, ik heb jullie genoeg in spanning gehouden. De outfit van Daan bestaat uit :

  • Beebielove longsleeve sun €24,95 : deze longsleeve is heerlijk zacht en stretchy. Je kan de mauwen ook zeer goed opsloven wat het makkelijker maakt om te eten, handjes te wassen, knutselen,…

 

 

  • Beebielove pants €32,95 : een basic jeans die onmisbaar is voor elke coole jongen. De jeans is lekker zacht en helemaal niet stroef of hard. Daan kan er lekker in bewegen, rennen en spelen. Hij zit ook perfect en niet te spannend aan het buikje.

 

  • Beebielove Denim jacket € 59,95 : Dit jasje maakt de outfit echt af. Hoe cool is deze wel niet? En wat een gave details! Ik ben er helemaal weg van. Het kapje achteraan is ideaal wanneer er toch een briesje zou opzetten of als het wat kouder wordt.

Zoals je kan zien hebben we een aantal foto’s binnen genomen maar ik  wou voor deze stoere outfit ook foto’s buiten gaan shooten. Dit resultaat kunnen jullie hieronder zien.

 

Zijn jullie nu ook helemaal weg van Beebielove? Dat geloof ik best! Maar volgen jullie hen al op Facebook en Instagram?

Benieuwd naar meer van hun nieuwe collectie? Meer ontdekken en shoppen kan je doen door hier te gaan klikken.

 

Veel liefs,

Karen en Daan xoxo

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s