Uitgetest ; Dr. Organic Cocoa Butter Dagcrème en Body Butter

Hi lieverds,

Het is vrijdag! Tijd voor een vreugdesdansje. Alhoewel ik niet veel energie bezit om een dansje te gaan doen… Daan is nu al enkele dagen zwaar verkouden én hij heeft koorts. Ik moet jullie niet gaan vertellen hoe onze nachten eruitzien op dit moment…Om dan maar te zwijgen van hoe ikzelf eruit zie. Juist ja, wallen tot op de grond. Maar goed…over naar iets leuks!

Ik mocht kennismaken met een volledig nieuw en onbekend merk voor mij. Joepie! Happy me. Ik kan dan ook niet wachten om dit allemaal te delen met jullie. Het gaat over het merk Dr. Organic. Benieuwd naar mijn ervaringen? Lees dan zeker even verder.

 

Waarom kiezen voor Dr. Organic?

Er zijn een heleboel redenen waarom dit merk zo geweldig is én je het zeker moet proberen. De belangrijkste som ik even op ;

  • Gebruik van bioactieve, natuurlijke en organische ingrediënten
  • Bevatten organische aloë vera
  • Gebruik van een variatie aan organische plantenoliën, boters en extracten
  • Testen niet uitgevoerd op dieren
  • Vrij van parabenen, SLS, synthetische kleurstoffen- en geurstoffen, BHT, DEA, Minerale oliën, siliconen, petrolatum, glycols….
  • Heel breed aanbod aan producten per geurtje met elk hun eigen specifieke werkingen ; dit gaande van dagcrème tot lippenbalsems, shampoo, deodorants…

 

De productlijn “Cocoa Butter”

Naar deze productlijn keek ik enorm uit. Ik ben een échte chocoholic dus ik moést deze gewoon testen. ❤

Ik mocht de dagcrème en de body butter uitproberen. Ik kan jullie nu al vertellen dat ik supertevreden ben over de producten.

 

Cocoa Butter Day cream – 50 ml – 12,99€

Deze dagcrème is ideaal voor de droge huidjes onder ons en is dermatologisch getest. Eerlijk gezegd had ik nog nooit een dagcrème getest die wat op een body butter lijkt. Ik vind de textuur er erg goed op lijken. Hij bevat de rijke en voedende eigenschappen van cacaoboter.

Wist je dat de inwoners van de Dominicaanse Republiek dit al eeuwenlang gebruiken, juist omwille van zijn rijke en hydraterende eigenschappen? Ik ook niet, maar nu begrijp ik wel waarom.

Hij smelt als het ware op mijn huid en smeert zeer goed open. Het is een lichtgewicht dagcrème die mijn huid enorm voedt en hydrateert. Ik heb soms last van velletjes, vooral op mijn voorhoofd maar deze verdwijnen als sneeuw voor de zon met deze crème. Mijn gelaat ziet er weer stralend en verzorgd uit én geen allergische reacties. Ohja, de geur is gewoon fantastisch. Nuja, als je van cacao houdt net zoals ik. 😉

Hij bevat bioactieve extracten van aloë vera sap, avocado olie, abrikozen, kokos en dadels. Heerlijk toch. ❤

 

Ingrediënten:

Aloe barbadensis leaf juice, Aqua, Theobroma cacao (Cocoa) seed butter, Cocos nucifera (Coconut) oil, Cetearyl alcohol, Benzyl alcohol, Glycerin, Cetyl alcohol, Cetearyl glucoside, Cetyl hydroxyethylcellulose, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Persea gratissima (Avocado) oil, Parfum, Sodium Hydroxide, Phoenix dactylifera (Date) fruit extract, Prunus armeniaca (Apricot) fruit extract, Cocos nucifera (Coconut) fruit extract, Citric acid, Dehydroacetic acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Benzyl benzoate.

 

Cocoa Butter Body Butter – 200ml – 13,99€

Jullie konden hierboven al lezen over mijn zeer goede ervaring met de dagcrème. Dit geldt ook voor de Body Butter. Hij is werkelijk heerlijk en ideaal voor mijn droog huidje. Zeker nu de zomer eraan komt wil ik dat mijn huid straalt. De blote benen komen er bijna aan! Aha!

Deze Body Butter ruikt net zoals de dagcrème heerlijk. Hij werkt voedend, hydraterend, vernieuwend én verzacht. Ik smeer hem ook steeds na het scheren zodat mijn huid daar kan kalmeren. Buiten het feit dat ik een droge huid heb, is hij ook gevoelig. Ideaal dus! Na een eerste keer smeren, werd mijn huid zienderogen zachter!  Ik stond er versteld van. Hij werkt heel goed. Mijn handen smeer ik er nu ook mee in hihi want die hebben het te verduren gehad deze winter.

Deze Body Butter is o.a. verrijkt met bioactieve extracten van aloë vera sap, bijenwas, dadels, olijven… Geen wonder dat ik nu een streelzachte huid heb. ❤

Ik ben grote fan van Dr.Organic! Nu jij nog?! Of ben je dat al? 😉

 

Ingrediënten:

Aloe barbadensis leaf juice, Aqua, Glycerin, Theobroma cacao (Cocoa) seed butter, Cetyl alcohol, Cera alba (Beeswax), Benzyl alcohol, Cetearyl alcohol, Cetearyl glucoside, Cetyl hydroxyethylcellulose, Mangifera indica (Mango) seed oil, Olea europaea (Olive) fruit oil, Rosa canina (Rosehip) fruit oil, Tocopheryl acetate, Parfum, Phoenix dactylifera (Date) fruit extract, Prunus ameniaca (Apricot) fruit extract, Cocos nucifera (Coconut) fruit extract, Sodium hydroxide, Citric acid, Dehydroacetic acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Benzyl benzoate, Benzyl cinnamate.

 

 

*Deze producten en andere uit de productlijn “Cocoa Butter” van Dr.Organic zijn verkrijgbaar bij Holland & Barrett*

 

Veel liefs,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s