Uitgetest ; de Wiotech Anti-aging E-Mix Roll on en de Anti-Aging Men Repairing Cream van Adephar

Hi babes,

Jullie lezen het goed! Ik ontving van Ilse Deplancke, Apotheker én zaakvoerder van Adephar, een heel leuk pakketje waaronder ook een mannenproduct. Dit doet jullie allicht verbazen, aangezien ik nog nooit eerder een mannenproduct gereviewed heb. Wel, mijn aanstaande vond het geweldig! Zeker de moeite dus om verder te lezen en jullie man erbij te halen! Ook onze mannen moeten toch zorgdragen voor hun huid, niet?

Adephar, een jong Belgisch bedrijf

In 2017 werd in juli, Adephar opgericht door Ilse Deplancke. Ze verdeelt unieke en doeltreffende anti-aging producten via de apotheek.

Bij het opstarten van haar bedrijf vond ze het vooral belangrijk om producten te gaan selecteren die :

  • Wetenschappelijk bewezen doeltreffend zijn
  • Een hoge klantentevredenheid hebben
  • Waar Ilse zelf niet 100% maar 200% achterstaat

De producten die ze wou aanbieden moesten huidveroudering verminderen zónder cosmetische ingrepen of waar inspuitingen zouden aan te pas komen.

Ze heeft bewust gekozen voor een beperkt gamma zodat er genoeg focus is per productlijn en er ondersteuning gegeven kan worden aan apothekers, artsen en patiënten.

Er zijn 2 productlijnen ;

  • Biosil : boost het eigen collageen voor een stralende huid, weelderig haar én sterke botten en gewrichten
  • Wiotech : biotechnologische cosmetica met spectaculaire resultaten

 

De producten die wij getest hebben én hun doeltreffendheid

De productlijn Wiotech, is tot stand gekomen na jarenlang onderzoek dat gevoerd werd in samenwerking met de universiteit in Granada. Eén van het belangrijkste hoofdingrediënt is de Epidermal Growth Factor of afgekort EGF. Dit ingrediënt heeft ooit de Nobelprijs voor geneeskunde gewonnen voor zijn capaciteit aan huidregeneratie. De molecule wordt verkregen door een biotechnologische techniek en is op een unieke wijze gestabiliseerd in olie van druivenpittnen.

Naast EGF bevatten ze een hoge concentratie hyaluronzuur en anti-oxidanten als vitamine E en Vitis Vinifera Seed Oil of druivenpittenolie.

De formules bevatten geen parabenen en geen parfums.

 

Wiotech Anti-Aging E-mix Roll on – 2×5 ml – 57,07€  (promoprijs)

  

Dit product dient voor een doeltreffende én lokale anti-rimpel behandeling zoals diepe rimpels en expressielijntjes. Ook littekens en ouderdomsvlekken vervagen. Ik keek vooral uit naar dit product vanwege mijn hyperpigmentatievlekken op mijn voorhoofd.

De Roll on bevat de meest geconcentreerde vorm van EGF en hyaluronzuur van het Wiotech gamma.

Het product bestaat uit 2 fasen waarbij je eerst fase 1 aanbrengt en dan fase2 ;

  • Fase 1 bevat een olie met een hoge concentratie aan EGF + anti-oxidanten
  • Fase 2 bevat een grote hoeveelheid hyaluronzuur + andere ingrediënten die hun anti-aging werking hebben bewezen

Deze combinatie dringt in de diepere huidlagen en zorgt voor regeneratie en verjonging van je huid.

Resultaat : klinisch bewezen vermindering van rimpels en huidoneffenheden op korte termijn.

  

Dit resultaat kan ik alleen maar beamen. Ik heb trouw de roll on, twee maal per dag aangebracht op mijn voorhoofd op de pigmentvlekken. De 2 fasen zijn trouwens heel makkelijk in gebruik…

Eens rollen op de vlekjes, inmasseren en klaar. Belangrijk, zoals altijd, is dat je voordien eerst je huid goed reinigt. Mijn huid voelt zacht aan én je ziet het misschien niet zo goed op foto maar ik had ook last van fijne voorhoofdsrimpels. Deze zijn echt veel vermindert. De vlekken zijn niet helemaal weg maar dat had ik ook niet verwacht. Ze zijn wel veel minder opvallend geworden en je ziet duidelijk dat ze stillaan vervagen en verdwijnen! (het bruine verdwijnt, eigen huid ertussen komt terug zichtbaar)

VOOR

 

 

NA

 

Wiotech Anti-Aging Men Repair – 30 ml – 57,07€ (promoprijs)

Zoals ik al eerder vertelde, vond mijn aanstaande het geweldig om deze crème te mogen gaan testen. Hij heeft een droge huid die er vaak vermoeid uitziet. Ook de eerste expressielijntjes aan de ogen zijn zichtbaar geworden. Hij heeft een hele drukke job waarbij hij vaak op zakenreis moet, dus ik moet je niet vertellen hoe vermoeid hij er soms uitziet (en voelt). Ohja, om dan nog maar te zwijgen van een peuter die beslist heeft om tegenwoordig een aantal keer per nacht van zich te laten horen. 😉 You know the feeling right? 😉

Deze anti-aging crème werkt zeer voedend en herstellend om de tekenen van huidveroudering en vermoeidheid tegen te gaan. Een crème, ideaal voor onze mannen dus! De crème bevat de EGF, hyaluronzuur en ook nog een aantal plantaardige ingrediënten die een antibacteriële, anti-inflammatoire, regenererende en herstellende werking op de huid hebben.

Mijn aanstaande is vol lof over deze crème. Sinds hij hem elke dag, tweemaal gebruikt heeft hij terug een hele zachte huid die niet meer schilfert. Hij vindt dat zijn huid zeer comfortabel aanvoelt na het scheren en douchen. Voorheen had hij vaak last van een trekkerige huid met soms wat irritatie. Dat is helemaal verleden tijd. Ook zijn vermoeiende blik is vele malen beter. Zijn huid is nu stralend en gezond!

VOOR 

 

NA

 

Wij zijn ondertussen helemaal fan van de producten van Adephar en kunnen er alleen maar vol lof over zijn. Een echte aanrader dus!! Wil je zelf ervaren en zien hoe deze producten doeltreffend werken? Surf dan snel naar de online apotheek Viata en voer de code C0318 in en krijg maar liefst 5€ korting op jou bestelling! De producten staan momenteel in promotie dus i-de-aal!

 

Veel liefs,

Karen xoxo

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s