Ontdek het nieuwe babyassortiment van Lidl!

Hi sweeties,

Onlangs werden wij uitgenodigd door het persbureau Yapado, om het nieuwe babyassortiment van Lidl te gaan ontdekken. Ik was razend benieuwd! Niet alleen omdat we al fan zijn van Lidl, maar vooral omdat wij verder nog geen kennisgemaakt hadden met hun vast babyassortiment. Eerlijk is eerlijk; wij maakten alleen maar gebruik van A-merken. Daar is ondertussen verandering ingekomen. Benieuwd geworden? Lees dan zeker even verder.

 

Op het persevent

Het persevent ging op een schitterende maar vooral zeer kindvriendelijke locatie door ; Pairi Daiza. Geweldig vind je niet? Wij keken er enorm naar uit want  Daan was er nog nooit geweest.

We werden er hartelijk ontvangen aan het onthaal door het persbureau zelf. We kregen er onze toegangskaarten, polsbandjes en een plannetje van het park.

Vervolgens werden we samen in groep, begeleidt naar het Chinese paviljoen waar we ontvangen werden met koffie, fruitsap en koffiekoeken. Alles was zeer goed georganiseerd. Iedereen was ook heel vriendelijk.

   

Rond 11:00 was het tijd voor de voorstelling waar ik enorm naar uitkeek. Daan en mijn aanstaande konden terwijl het park al wat gaan ontdekken. I-de-aal! De voorstelling werd geleidt door Isabelle Colbrandt en Julien Wathieu, de woordvoerders van Lidl i.s.m. iVox. De voorstelling was echt super interessant en heeft mijn ogen ook wel doen openen. Wist je dat je bijvoorbeeld tot wel 44% per week kan besparen door je babyproducten voortaan in Lidl te gaan kopen? Uit het experiment bleek ook dat 9/10 de kwaliteit van het huismerk even goed vinden of zelfs beter! Ik kon niet wachten om het zelf ook te gaan mogen uitproberen en ervaren, want ik was een echte A-merk koper.

 

Na de voorstelling konden we het assortiment nog even gaan bekijken en ontvingen we een verzorgingstas met een aantal verzorgingsproducten zoals pampers, natte doekjes,…om de dag door te komen. Om 12:00 was het dan tijd voor een groepsfoto.

Voor de lunch werden we echt in de watten gelegd. We konden genieten van Aziatische maaltijden in buffetvorm. Het was heerlijk! Ook Daantje heeft er lekker gesmuld.

Toen was het tijd om het park te gaan ontdekken en hebben we er een hele namiddag heerlijk vertoefd. Ook het weer was echt zalig! Fijn dat we van Lidl zonneproducten hadden meegekregen in de verzorgingstas want die waren echt wel nodig die dag! Daan vond het geweldig om naar de diertjes te kijken. Hij heeft ook lekker gespeeld in de speeltuin en genoten van de mooie wandeling. We waren erg onder de indruk van het park. Het was er wel heel groot, aangezien we maar de helft van het park kunnen doen hebben. Daan was uitgeteld en dus was het tijd om  naar huis te gaan. Voor we naar huis gingen mochten we nog een goodiebag afhalen boordevol producten uit het nieuwe babyassortiment.

Hup naar huis en het testen kon beginnen!

 

Uitgebreid babyassortiment Lupilu

Zoals ik jullie al eerder vertelde, waren wij echte A-merk kopers. Zowel pampers als fruitpouches, verzorgingsproducten, natte doekjes… Voor ons was het dus echt heel spannend om hun nieuwste assortiment te mogen uitproberen.

Het vaste babyassortiment bestond uit het huismerk Cien en gekende merken zoals Olvarit, Nutrilon en pampers. Vroeger werden de producten van Lupilu aangeboden onder de verschillende merken en dat hebben ze sinds 2017 nu enorm uitgebreid en samengebundeld zodat deze producten allemaal onder Lupilu vallen. Het gamma werd o.a. aangevuld met hoogwaardige voedings- en verzorgingsproducten. Dit gaat van pampers tot oorstaafjes, groentemaaltijden, groeimelk, fruitpouches, nursing pads, vochtige doekjes, babykleding,… Vanaf heden breidt Lidl dus het babyassortiment permanent uit in de winkel! Vooral het aanbod van babyvoedings- en verzorgingsartikelen werd groter.

 

Uitgetest en goedgekeurd

Ok ladies, we hebben onze tijd genomen om goed kennis te maken met het assortiment om zo mijn ervaring te kunnen delen met jullie.

Deze ervaring was enorm positief. Eerlijk gezegd sta ik er nog steeds wat versteld van. Weet je, ik had altijd schrik om bijvoorbeeld pampers aan te kopen van een huismerk….Wij gebruikten A merk pampers maar daar had ik af en toe een lek mee met een natte pyjama van Daan als gevolg. Dus als ik dit al tegenkom met een A merk, dan is een huismerk toch wel een ramp dacht ik? Wel, ik kan jullie vertellen dat we enorm positief zijn over de luiers en zodanig positief, dat we permanent gekozen hebben voor Lupilu. Ik heb ondervonden dat we veel minder ongelukjes tegenkomen nu.

    

Eigenlijk ben ik en mijn aanstaande over het algemeen zeer tevreden van Lupilu. Je krijgt hetzelfde of zelfs een betere kwaliteit dan een A merk MÁÁR je betaald minder! Wie had dat gedacht. Mijn mening over huismerken is dan ook volledig anders geworden. Het is niet omdat je minder betaald, dat de kwaliteit daarom minder is!

De natte doekjes zijn ook schitterend. Vochtig genoeg om de billetjes schoon te maken en die vuile handjes en snoet proper te maken. De doekjes voor de handen en snoet ruiken trouwens heerlijk naar aardbei! Ze bevatten bio-olijfolie en geen alcohol of kleurstoffen. De producten zijn ook steeds dermatologisch getest.

  

Naar de groeimelk was ik ook zeer benieuwd. Daan drinkt hem zeer graag maar het is natuurlijk ook belangrijk dat deze genoeg vitaminen en mineralen bevat. Dat heb ik dan ook vergeleken met de Nutrilon die we anders gebruiken. En ja hoor, goedgekeurd!

De knijpzakjes zijn ook echt geweldig voor onder de baan of als je op uitstap gaat. Daan is er verlekkerd op. Zo kan ik eigenlijk blijven doorgaan! Ook het huismerk Cien heeft geweldige babyproducten en ruiken heerlijk. Ze bevatten geen minerale oliën, geen siliconenen en kleurstoffen. Top top top! Daan zijn huidje voelt lekker zacht en gevoed aan zonder irritaties.

               

Ik stel voor dat jullie deze producten zeker even de kans gaan geven. Ik durf te wedden dat je versteld zal staan en wie weet, ook overstapt! We willen allemaal het beste voor onze kleintjes en daar heeft Lidl enorm mee rekening gehouden. Wij zijn fan!!

 

Sfeerbeelden van onze dag in Pairi Daiza

   

Zoals je ziet hadden wij een topdag!

Hebben jullie al ervaring met het nieuwe babyassortiment?

 

Veel liefs,

Karen en Daan xoxo

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s