Met de koffiescrub van Bean Balance heb je in no time een zachte huid!

Hey girls,

We willen het allemaal…die mooie zachte en zuivere huid. Dit krijg je niet zomaar vanzelf, dus zocht ik voor jullie uit hoe je dit kan bekomen. Zeker met de zomer in aantocht willen we toch allemaal een huid die straalt 😉

 

Bean Balance ; een Belgisch merk van premium bodyscrubs op basis van koffiebonen

Jullie lezen het goed girls. Deze scrub is niet zomaar basic. De Bean Balance coffee scrub is op basis van de Kona koffieboon uit Hawaï. Naast dit hoofdingrediënt bevat de scrub nog tal van andere natuurlijke ingrediënten ;

 • Dode zeezout
 • Cacao extract
 • Amandelolie
 • Olijfolie
 • Kokos
 • Shea butter
 • Vitamine e
 • Jojoba-olie
 • Druivenpitolie

Ik was echt onder de indruk van dit rijtje. Deze ingrediënten maken samen een zeer hoog kwalitatieve scrub met enkel het beste voor onze huid. Ik som ook even een aantal productvoordelen voor jullie op ;

 • Een zachte en egale huid : De Kona koffiebonen werken samen met het Dode Zeezout en zullen je dode huidcellen en onzuiverheden gaan verwijderen. Het resultaat is een zichtbare en voelbare, zachte en egale huid.

 

 • Anti acné, striemen en cellulitis : De koffiebonen hebben een ontstekingswerende werking en zal de bloedsomloop gaan stimuleren. Dit in combinatie met de jojoba-olie zullen huidaandoeningen zoals acné, striemen en cellulitis worden aangepakt. Ohja, deze scrub is ook echt wel ideaal voor mensen die last hebben van keratosis pilaris.

 

 • Voedt en beschermd : De ingrediënten zoals shea butter, vitamine E en cacao brengen heel wat antioxidanten met zich mee die onze huid zullen voeden en beschermen.

 

 • Hydrateren : De shea butter, kokos en jojoba-olie gaan je huid intens gaan hydrateren. Geen schilfertjes meer, geen droge en witte plekken, nerfjes,…

 

Het koffiescrub assortiment

Bean Balance heeft maar liefst 4 verschillende soorten koffiescrub die heerlijk ruiken.

Hun website is zeer toegankelijk en duidelijk waardoor je meteen een keuze kan maken. Je hebt de keuze uit de Fruity Mandarin, Fresh Peppermint, Intense Vanille en Exotic Coconut. Met die laatste verraste Bean Balance mij.

Ik was echt helemaal excited om te gaan testen. Kom maar op met dat perzikzachte huidje. ❤

 

Mijn ervaring met Bean Balance

Eerst en vooral, Bean Balance is zeer klantvriendelijk en snel bereikbaar. Je kan hen zowel via mail als Instagram bereiken!

Toen ik mijn pakketje ontving was ik al sterk onder de indruk. Een zwarte en strakke verpakking met wit opschrift. Heel stylish en tijdloos. De scrub zelf zit in een handige plastic pot die ook heel mooi oogt voor je in je badkamer.

Eerlijk gezegd waren mijn verwachtingen wel hoog voor deze scrub. Oogt mooi, een hele lijst aan kwaliteitsvolle ingrediënten, vegan, organic, dierproefvrij, veelbelovende productvoordelen,… Tijd om te gaan testen dus!

Ooh die geur alleen al vind ik fantastisch. De scrub voelt fijn tot lichtruw aan en zal dus zeker zijn exfoliërende werking goed uitoefenen. Belangrijk is, dat je eerst je huid nat gaat maken alvorens aan te brengen. Dan neem je een handvol van de scrub en masseren maar! Ik breng hem zowel op mijn lichaam als gelaat aan. Echt top dat deze ook voor het gelaat kan dienen. Wat me enorm opvalt bij het afspoelen is dat hij een soort van licht voedend laagje nalaat. Dit komt door de jojoba-olie en kokos. Dit heb ik nooit eerder ervaren bij andere scrubs. Mijn huid voelt enorm zacht en gevoed aan, zonder enige allergische reactie erop.

Girls, ik kan zeggen dat dit echt een toppertje is! Zeker een aanrader. ❤

 

 

*Bean Balance coffe scrub – 215 gram – 19,95€*

*Bestellen doe je door hier te gaan klikken*

 

Volgen jullie Bean Balance al op Facebook en Instagram?

 

Love,

Karen xoxo

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s