Lancôme Hypnotic Masquerade Party

Hi babes,

Onlangs was ik aanwezig op de waanzinnige Hypnotic Masquerade Party van Lancôme, ter ere van hun 15 jarige bestaan van hun Hypnôse mascara. Dat het een feestje was, daar mag je zeker van zijn! En wat voor één! Lancôme knows how to throw a party! Ik ben er nog steeds van onder de indruk. Jullie konden toen via mijn stories volgen wat er te beleven viel, maar ik vertel jullie graag via deze blog nog wat meer.

 

The invitation

Toen ik de mail ontving met de uitnodiging werd ik meteen laaiend enthousiast.

De uitnodiging had iets mysterieus en intrigeerde me enorm. Ik vond hem erg mooi! Er stond een Lancôme klok op met daarboven de quote ; “It is not a good day if we don’t hear the Lancôme clock singing…” Ik vermoed dat ze hiermee bedoelen dat een dag zonder Lancôme, we een dag niet geleefd hebben. Dat versta ik er toch onder 😉

De dress code was gala en er werd gevraagd om een masker mee te nemen. Ik had één mee maar je kon er uiteindelijk daar ook eentje krijgen. Wat de dress code betreft, ik had geen tijd meer om een lange gala jurkje te halen, dus deed ik een mooie zwarte cocktailjurk aan tot aan de knieën met goudaccenten.

 

The Party

Girls, ik keek zo hard uit naar dit feestje dat ik elke dag aftelde haha. Ik ben een echt feestbeest dus kan feestjes wel smaken 😉 Mijn verwachtingen lagen ook hoog…en ja hoor….deze was PERFECT!

De party locatie was in Brussel, in het mooie boetiekhotel Odette En Ville. We werden hartelijk ontvangen aan de valet parking door 2 mannen met zwarte vleugels en masker. Echt heel fancy en mysterieus. Toen we binnen waren zagen we al gauw dat dit een feestje ging worden om nooit te vergeten. Overal waren producten aanwezig van Lancôme. Zelfs in het toilet kon je je parfumeren met hun nieuwste parfum La Vie est Belle L’Éclat. Heerlijk gewoon ❤

Al gauw werden we verwend met zeer smaakvolle hapjes, cava en échte fancy cocktails a la Lancôme. Ook maakte ik kennis met andere bloggers en raakten we even aan de praat met de zanger die aanwezig was voor het event.

Nadat we genoten hadden van de hapjes gingen we een kijkje nemen bij de make-up stand van Lancôme. Ik kreeg er van de make-upartist een touch up aangeboden van mijn lippen en daar zei ik natuurlijk geen nee tegen. Ik had de L’Absolu Lacquer in de kleur “Be Briljant” al aan dus heeft ze deze wat bijgewerkt. Perfection ❤

Hierna werden we door de mysterieuze “Engelen” meegenomen naar boven. We waren zeer onder de indruk en heel benieuwd naar wat ons te wachten stond. We mochten in een hele mooie kamer plaatsnemen om van een act te genieten. En wat voor een… De kamer stond vol met kaarsjes en was ook wat mysterieus aangekleed. Voor ons stond niemand minder dan een mentalist! OMG! Ik had zoiets al eens op televisie gezien maar dus nog nooit in het echt! Eerlijk girls, ik heb een hele tijd met kippenvel en vol ongeloof gezeten. Hoe is dit in godsnaam allemaal mogelijk? Damm die was goed! Er werd ons bijvoorbeeld een sleutel gegeven van een kluisje waarin een koker lag met een voorspelling die hij VOOR de show had gemaakt….Tijdens de show vroeg hij aan verschillende mensen vragen zoals ; waar wil je heen op vakantie, met welk voortuig, hoelang zal je erover doen om dat land te bereiken enz… Op het einde van de show haalde hij het papiertje uit de koker en ja hoor… Al zijn voorspellingen klopten! Het publiek ging uit zijn dak hahaa. I LOVE IT!

Na de show was het tijd om ons eens goed te laten gaan op de dansvloer. De dj draaide heel goede muziek en de zanger die we eerder die avond hadden ontmoet, zong mee. Wauw! De sfeer zat er geweldig goed in en we werden ook nog eens verwend met tongstrelende desserts zoals chocomousse. Maar….alsof we nog niet genoeg verwend en verrast werden…. Plots stonden de gevleugelde en gemaskerde mannen bij ons op de dansvloer! Alle girls werden gek ahhaa. In hun blootbovenlijf verwenden ze ons met hun gekke dansmoves. Het deed me wat denken aan de film “Magic Mike”. Ik vond het echt geweldig en iedereen danste mee. De mannen deelden als kers op de taart, ook nog eens een aantal L’Absolu Lacquers uit van Lancôme. Ik werd door elke man verwend met een kleurtje. ❤ Ik sprong een gat in de lucht. ❤ We hebben de voeten van onder ons lijf gedanst en toen was het tijd om naar huis te gaan. Ik had de heenrit al 2 uur gereden en moest nog 1,5u terug naar huis rijden. Nuja, voor zo’n feestje heb ik dit altijd over 😉

Voor ik mijn auto terugkreeg, kregen ik en mijn vriendin nog een hele mooie goodiebag. Deze was ook echt de moeite. Wat een verwennerij. ❤ ❤  Tot het volgende feestje, Lancôme ❤

The Lancôme Goodiebag

Benieuwd naar wat we gekregen hebben girls? Take a look ;

Lancôme L’Absolu Lacquer : deze zaten niet in de goodiebag maar gekregen van de heren 😉 

Lancôme Ombre Hypnôse Style

Lancôme Hypnôse mascara en Cils Booster XL 

Bi-Facil ; ontsminker in 2 fasen voor gevoelige ogen

 

Zoals jullie zien, was deze party echt op en top. Ik wil graag ook nog even Céline van Overdijk bedanken. Dankzij dit topwijf kon ik naar dit topfeestje. ❤

 

Love,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s