De Eau Thermale nieuwtjes van Uriage ; Water Sleeping Mask en de Water Mist SPF30

Hey hey schatjes,

Onlangs ontving ik van Uriage hun allernieuwste pareltjes die ik heel graag met jullie wil delen zodat jullie ook op de hoogte zijn van hun nieuwtjes. Dit gaat over de Eau Thermale Water Mist SPF30 en de Eau Thermale Water Sleeping Mask. Ik was naar beide producten weer super benieuwd. Ik hou echt van Uriage zijn innovaties. Altijd top!

 

Uriage Eau Thermale – Thermale innovatie

Zoals jullie ondertussen al weten heeft Uriage een zeer mooi uitgebreid gamma. Er wordt rekening gehouden met elk huidtype om zo te voldoen aan alle noden van elke huid.

De Eau Thermale productlijn is er eentje van. Deze productlijn gaat de huid enorm gaan hydrateren dankzij de kracht van het Thermaal Water van Uriage. De huidbarrière wordt hersteld en het hydratatieniveau wordt in stand gehouden. Onze huid voelt hierdoor weer lekker zacht en soepel aan.

 

De Eau Thermale Water Mist SPF30 – 50 ml – € 8,50

Deze hydraterende mist vind ik echt een topper. Hij beschermd niet alleen tegen UVA en UVB straling maar gaat ook nog eens onze huid beschermen tegen vervuiling. Echt wel belangrijk, zeker als je in een grote stad woont waar veel verkeer is.

Dankzij het Thermale water van Uriage gaat de Thermale nevel onze huid enorm gaan hydrateren en dat voel je ook meteen. Na het vernevelen voelt mijn huid onmiddellijk superzacht aan. De nevel vormt een filmlaagje waardoor er een continuïteit aan hydratatie is. Aangezien de nevel droog is (nee je wordt niet nat), kan je hem perfect aanbrengen alvorens aan je make-up routine te starten. Je huidbarrière wordt hersteld en het hydratatieniveau wordt in stand gehouden.

Het formaat is uiterst handig om steeds in je handtas bij te hebben. Ideaal met het zonnetje als je graag eens een terrasje doet of op vakantie. Ohja, en wat een lekker geurtje heeft deze mist. ❤

Deze droge water mist bevat o.a. een hydrothermaalcomplex, vitamine C en E en UVA & UVB filters. Hij is hypoallergeen en dermatologisch getest.

 

De Eau Thermale Water Sleeping Mask – 50 ml – €13,99

Wauw girls, van een innovatie gesproken zeg. Uriage heeft zichzelf alweer eens overtroffen.

Dit vochtinbrengend nachtmasker werkt als een ware Thermale kuur. Bij 8 uur slaap krijg je met dit masker 8 uur lang hydratatie en wel 8x een mooiere huid. Dit masker heeft een hele lichte geltextuur en bevat de krachtige hydraterende eigenschap doordat hij het Thermale water bevat van Uriage.

Het masker gaat continue de hydratatie verbeteren van de huid en herstelt de werking van onze huidbarrière waardoor vochtverlies wordt tegengegaan.

Ik was hier super benieuwd naar. Vooral hoe mijn huid er na een nachtje inwerken zou uitzien. Belangrijk is dat je voor je het masker in de avond gaat aanbrengen, je heel goed reinigt. Reinigen hoor je in principe elke ochtend en avond te doen! Daarna breng je het masker in een dun laagje aan en je laat het een hele nacht zijn werk doen. No worries, de gel maakt geen vlekken en je voelt het masker niet zitten.

Wauw, de volgende ochtend heb ik het gevoel dat mijn huid een ware transformatie is ondergaan. Na het afspoelen voelt mijn huid enorm zacht aan, heerlijk soepel en dus geen trekkerig gevoel meer, geen schilfertjes en mijn huid straalt. Happy me ❤

Het nachtmasker bevat het Hydrothermaal complex, hyaluronzuur en Edelweissextracten. Het is dermatologisch getest en hypoallergeen!

 

Zo ladies, zoals jullie zien is Uriage een zeer innoverend merk en hebben ze alleen maar het beste met onze huid voor. Ik ben echt een enorm grote fan! Tot snel met meer Uriage nieuwtjes. ❤

*De producten van Uriage zijn verkrijgbaar bij je apotheker in de buurt of via je online apotheker.*

 

Veel liefs,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s