Derma sun ; de meest verkochte zonnebescherming in Denemarken

Smeren smeren smeren,

Dat is wat we doen met deze dagen! Het zomergevoel is op en top met deze temperaturen. Het zonnetje doet goed zijn best en daar zijn we blij mee.  Kom maar op met dat kleurtje!

Bij een mooi kleurtje hoort vanzelfsprekend een goed zonneproduct. Je wil toch ook niet aanbranden en je huid beschadigen? Of erger nog; huidkanker. Het Deense merk Derma, heeft een zeer mooi uitgebreid gamma zonneproducten ; zowel voor kids als volwassenen. Het is het meest verkochte zonnebrand merk in Denemarken!

 

Derma ; duurzame producten met gecertificeerde verzorging  

Derma is een bijzonder Deens huidverzorgingsmerk. Waarom ik dit merk bijzonder vind? Alle producten uit hun gamma dragen het Nordic Ecolabel, zijn AllergyCertified en dragen ook het Asthma-Allergy Denmark label. De producten Derma Eco Woman en Baby zijn zelfs biologisch erkend door Ecocert. Dit wil zeggen dat je de garantie hebt dat de producten zacht en allergievriendelijk zijn en geen enkel ingrediënt bevat dat schadelijk is voor het milieu of je gezondheid. Wat denk je daarvan?

Het volledige gamma is volledig vrij van parabenen, parfum en kleurstoffen.

Alle Derma producten zijn ontstaan met de filosofie dat elk ingrediënt een effectieve functie moet hebben en dus geen onnodige bestanddelen.

Hun motto ; voor onze toekomst, slaat op het feit dat we eens moeten stilstaan en nadenken over de toekomst wanneer we huidverzorgingsproducten kiezen voor onszelf of onze familie.

 

Derma Sun

Alright babes, ik mocht dankzij parfumvrij.nl en purenordic.nl een aantal van hun zonneproducten uit gaan testen. Ik was zeer benieuwd, want ik had al eerder kennis gemaakt met Derma en vind hun huidverzorging zéér goed. Ik vroeg me af of ik dit ook kon zeggen van deze productlijn. Tijd om te gaan testen dus!

Ohja, deze producten zijn trouwens allemaal bijzonder goed geschikt en aan te raden wanneer je een gevoelige huid hebt.  Ze zijn zoals alle Derma producten vrij aan parabenen, parfum en kleurstoffen om het risico op allergische reacties en huidirritatie te minimaliseren.

 

Derma Sun Face SPF 15 – 50 ml – € 11,99

Deze zonnebescherming is speciaal voor het gelaat girls. Je bent dus beter om een crème aan te brengen die specifiek voor je gelaat is dan een lichaamsmelk op je gezicht te gaan smeren. Ik vind dat not done 😉

Deze gezichtscrème vind ik echt ideaal om onder je make-up te gaan dragen. Op die manier ben je toch ook wat beschermd. De crème is lekker licht en smeert goed open. Je hoeft geen schrik te hebben dat je make-up zou gaan glimmen want vettig is hij niet en trekt snel in.

Hij bevat Aloë Vera en Pentavitin die enorm gaan hydrateren en zo de huid soepel en zacht houden. De zon kan onze huid gaan uitdrogen maar dankzij deze ingrediënten zal dit zeker niet gebeuren. De crème bevat ook nog eens vitamine E en natuurlijke oliën die de huid elastisch houden en de natuurlijke balans van onze huid bewaren.

Het pompsysteem vind ik heel handig om te doseren. Ik heb voldoende met een 2tal pompjes.

Ook het formaat is ideaal om mee te nemen in je handtas! ❤

Ingrediënten

Aqua, Dibutyl Adipate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ethylhexyl Triazone, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Distarch Phosphate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Ceteareth-20, Saccharide Isomerate, Tocopheryl Acetate, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Citrate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid

 

Derma Sun Olie SPF 30 – 150 ml – € 16,99

Ooh wat hou ik van zonneproducten die een oliebasis hebben. Mijn huid wordt dankzij deze zonneolie enorm gevoed en gehydrateerd. Ook je bruine kleurtje komt mooier naar voor vind ik met olie. ❤

Ik merk dat de olie snel intrekt en je zo je kleding terug kan aantrekken zonder vettig te zijn. Super! Ik vind het ook bijzonder dat deze olie geen alcohol bevat. Echt top want alcohol doet je huid uitdrogen!

Na het aanbrengen voelt mijn huid lekker zacht en soepel aan!

Ingrediënten
C12-15 Alkyl Benzoate, Dibutyl Adipate, Phenoxyethyl Caprylate, Diheptyl Succinate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Hydrogenated Dimer Dilinoleyl/Dimethylcarbonate Copolymer, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Tocopherol, Capryloyl Glycerin/Sabacic Acid Copolymer

 

Derma zelfbruinende lotion – 150ml – € 16,99

Voor de ladies die snel verbranden en maar geen kleurtje scoren; er werd aan jullie gedacht! Deze zelfbruinende lotion van Derma is echt wel dé oplossing hiervoor.

De kleur wordt verkregen door een natuurlijke DHA. Je huid krijgt een mooie natuurlijke zomergloed zonder dat het echt zwaar opvalt dat je een zelfbruiner gebruikt hebt. Je ziet er gewoon mooi gebronsd uit.

Deze lotion bevat hydraterende amandelolie, shea butter en glycerine om de huid soepel en zacht te maken.

Voor je hem gaat aanbrengen raad ik altijd aan om eerst te scrubben alvorens een zelfbruiner te gebruiken. Zo heb je het minst kans op plekken en je houdt je kleurtje veel langer. Blijf ook elke dag steeds hydrateren met een bodylotion zodat je huid zacht en soepel blijft. Dit zorgt ook dat je kleur verlengd wordt en je niet gaat vervellen.

Ingrediënten
Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, dihydroxyaceton, sheaboter ethylester, glycerine, natrium Acryloyldimethyltaurate / VP Crosspolymer, fenoxyethanol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur

 

Zoals je kan zien, ben ik ook deze keer erg tevreden van deze productlijn van Derma. Ik vind het top dat de producten zo zacht zijn voor mijn gevoelige huid.

Benieuwd geworden of wil je zelf graag gaan bestellen? Dan kan door te surfen naar https://www.purenordic.nl/derma-sun

 

Veel liefs,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s