Ga voor de summer glow make-up look met Sandstone allergievrije make-up

Hé babes,

De zomer komt eraan dus dat wil zeggen dat het tijd is om jullie te inspireren met een echte summerlook. Jullie willen er toch ook allemaal glowy uitzien aan het zwembad of op het strand? 😉

We kunnen er trouwens niet omheen dat een glowing en shimmering skin echt helemaal hot is voor deze zomer. Sandstone komt daarom met een glowing lotion en een shimmer poeder om je look helemaal af te maken.

No worries, in deze blog vertel ik je hoe je het best deze producten aanbrengt zonder dat je een ervaren make-up artist moet zijn.

Sandstone ; Allergievrije make-up

Even een woordje over het Scandinavisch merk als je mijn vorige blogpost nog niet zou gelezen hebben.

De producten zijn zéér huidvriendelijk en zijn 100% vrij van bewaarmiddelen die een allergie zouden kunnen uitlokken. Ze bevatten ook geen parfum ondanks ik ze lekker vind ruiken. Naast al deze voordelen bevat het merk ook het AllergyCertified-keurmerk. Geweldig toch!

Mijn ervaring met Sandstone is uitermate positief. Mijn huid blijft zacht en droogt niet uit. Mijn ogen prikken niet en de make-up kan je perfect combineren met lenzen. I-de-aal aangezien ik graag mijn bril eens afwissel met lenzen.

Ik vind het merk ook zeer professioneel ogen. De verpakking is heel mooi en strak! Love it! Naast het professioneel ogen vind ik de make-up zelf ook zeer professioneel. Ik heb in het verleden mijn opleiding schoonheidszorgen en make-up artist afgerond en moest dan ook werken met professionele producten. Ik kan jullie vertellen dat Sandstone echt evenwaardig is! De oogschaduwen zijn hoog gepigmenteerd en je kan ze ook nat gebruiken, iets wat ik vaak doe. Voor mij is Sandstone echt een toppertje!

 

Get the look ; Summer Glow

Zo ladies, ik ga jullie uitleggen hoe je aan die ultieme summer glow komt. Deze look gaat trouwens imperfecties camoufleren én je huid er jonger, gezonder én stralender doen uitzien! Hou je maar vast voor de complimentjes die je zult ontvangen 😉

Ohja, als jullie graag nog eens echt stap voor stap willen zien hoe je tot een bepaalde look komt, klik dan even hier.

 

The swatches

Van Links naar rechts : Shimmer Powder Gold 508 – Oogschaduw Fierce 431 – Oogschaduw Tattoo 292

 

Sandstone Glowing Lotion – 20 ml – € 26,00

Hét belangrijkste product ; de glowing lotion, voor je hele glowy summer look! Echt onmisbaar! Deze lotion gaat jou huid enorm doen oplichten en jou die prachtige stralende teint geven. Je kan hem gebruiken als highlighter maar als je echt voor de volledige glowy look wil gaan, dan meng je hem best met jou foundation.

Je doet dit door eerst een hoeveelheid foundation op jou handrug te doen en daarna pomp je er wat glowing lotion bij. Die meng je met jou vingertoppen waarna kan je starten met het aanbrengen. Je ziet al heel snel dat je er stralend begint uit te zien. ❤

 

Sandstone eyeshadow Fierce 431 en Tattoo 292 – 2g – € 18,0

Je kan ervoor kiezen om je glowy summer look naturel te houden en enkel de lotion en poeder aan te brengen of je gaat voor dat ietsje meer zoals ik. In de zomer zijn tinten zoals Fierce en Tattoo echt onmisbaar. Aangezien je door de Glowing Lotion en Shimmer Powder een gebronsde en gouden ondertoon krijgt, staat een groene tint op je ogen echt prachtig! Het doet me wat aan de Egyptische oudheid denken. ❤

Werk je ogen af met het Sandstone oogpotlood en mascara.

 

Sandstone Pressed Shimmer Powder Gold 508 – 5g – € 22,0

De finishing touch doe je met deze Shimmer Powder. Aangezien zo’n poeder heel licht is geef ik jou de tip mee om dit aan te brengen helemaal op het einde van je make-up routine om het beste resultaat te bekomen.

Je brengt wat poeder aan op het wenkbrauwbot, de jeukbeenderen, je neusbrug, je kaaklijn en in de hoeken van je ogen et voila.

Je summer glow look is af!

Wist je dat je deze poeder en de lotion ook kan aanbrengen op je lippen en lichaam? Ik heb deze beide op mijn lippen aangebracht. Echt prachtig vind ik. Breng ook een beetje aan bv op je benen voor die extra glamfactor!

*Deze producten en andere make-up van Sandstone kan je bestellen door hier te klikken  en hier kan je de glowing lotion en shimmer powder vinden*

 

Love,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s