Verlang je naar lang, sterk en soepel haar? Probeer dan het nieuwe Résistance Extentioniste gamma van Kérastase. Langer haar is voortaan geen droom meer maar wordt werkelijkheid!

Hi ladies,

Vandaag ga ik jullie mijn geheim delen voor langer, sterker en soepel haar. Een ware droom voor elke vrouw en soms moeilijk bereikbaar. Vanaf nu komt daar gelukkig verandering in. De conditie van mijn lange haren zijn dankzij het nieuwe Extentioniste gamma van Kérastase, naar een heel ander niveau getild. Hiermee heeft Kérastase de grenzen van de haarwetenschap verlegt. Benieuwd geworden en droom jij ook van lange en gezonde haren? Lees dan zeker verder.

Résistance Extentioniste ; de grenzen van de haarwetenschap zijn dankzij Kérastase verlegt

Welke vrouw droomt nu niet van mooie, lange en bovendien gezonde haren. Dat laatste is bij velen een probleem. Kérastase stelde 3 belangrijke pijnpunten vast dat het krijgen van lang en gezond haar bemoeilijkt. Ik som ze even voor jullie op want ik vermoed dat velen onder jullie zich hier in zullen herkennen ;

  • De aanzetten : Heeft de haaraanzet schade? Dan kan dat ervoor zorgen dat het haar aan de aanzet afbreekt.
  • De lengten : Als jou haarvezels verzwakken en ruw worden, verliezen ze hun glans en zien jou haren er futloos uit.
  • De haarpunten : Wanneer jou haarpunten dunner worden kunnen ze gaan splijten. Als je niet overgaat tot behandelen zullen ze moeten afgeknipt worden.

Kérastase heeft daarom de ultieme oplossing. Met hun splinternieuw Extentioniste verzorgingsgamma zorgen ze ervoor dat de gezondheid en de schoonheid van lang haar versterkt wordt. AMEN!

De haarexperten bij het Vooruitstrevend Onderzoek van L’Oréal, hebben de exclusieve Creatine R™ ontwikkeld. Dit is een krachtige fusie van Creatine en Ceramiden. De geconcentreerde kracht van Creatine gaat de haarvezelstructuur versterken zodat het haar nieuwe lengtes kan bereiken. De Ceramiden daarentegen zijn lipiden die natuurlijk in de haarschubben voorkomen. Ze werken als een schild en houden de cuticula zacht en sluiten hydratatie in. De verloren Ceramiden in ons haar worden dankzij het Extentioniste gamma, dat rijk is aan Creatine R™ , terug aangevuld om zo de haren terug een natuurlijke gloed te geven. Hello shiny hairs!

 

Lang haar = gepersonaliseerde training

Echt waar lieverds, ik weet als geen ander dat lang haar hebben veel en vooral een goede verzorging vereist. Je kan niet van je haar verlangen dat het gezond en langer wordt als je er geen zorg voor draagt.

Het is dus heel belangrijk om je haar te trainen zodat het in topconditie blijft. Alleen dan kan het gaan groeien. Kérastase ontwikkelde met zijn Résistance Extentioniste gamma, een persoonlijk trainingsprogramma. Hierbij ga je eerst een reset gaan doen in het salon* om daarna je haren te trainen thuis met de producten. De haren worden door deze producten versterkt van de aanzet tot je haarpunten.

Het resultaat is sterk gezond haar, geen gespleten punten meer en het breekt niet meer af.

*Prijs van het Extentioniste – Protocol in het salon : €25 voor 25 min

 

Het Extentioniste gamma

Wauw, wat keek ik hier enorm naar uit. Mijn lange haren hadden veel last van gespleten punten en zagen er heel dof uit. Mijn mooie glans was echt verdwenen. Het werd tijd om het aan te pakken.

Ik kreeg 3 producten uit het Extentioniste gamma om uit te testen ;

Bain Extentioniste – 250 ml – € 24,50

Met deze shampoo zien mijn haren er terug sterk uit. Ik kan het ook echt voelen. De shampoo boost de lengte en is verreikt met het Creatine R™ met Taurine. Taurine is een aminozuur met een beschermend effect op de haarvezel. De hoofdhuid wordt zichtbaar gezond.

 

Fondant Extentioniste – 200 ml – € 33,20

Echt een geweldige conditioner babes. Het versterkt mijn lengtes en haarpunten. Na de shampoo breng ik deze steeds aan om goed te ontwarren en lekker zacht te maken. De conditioner is ook verreikt met het Creatine R™ met Maleïnezuur. Dit zijn kleine deeltjes die in de haarvezel dringen om het haar te versterken en de haarschubben te omsluiten met een coating van aanzet tot punten. Mijn haar voelt hierna zijdezacht aan. Oooh en wat ruiken deze producten heerlijk mmm.

 

Sérum Extentioniste – 50 ml – € 46,20

Dit serum gaat de hoofdhuid activeren girls. Heel belangrijk! Het bevat Ceramides+ en je brengt dit een 2tal keer per week aan op de hoofdhuid. Hiervoor vind ik het pipet echt ideaal en makkelijk om aan te brengen. Je verdeelt een 3 tal volle pipetten over je hoofdhuid en daarna masseer je het in met je vingertoppen.

 

Ik gebruik deze producten nu al even en ik kan echt zeggen dat mijn haren een transformatie aan het ondergaan zijn. Ik had al lang haar, dat is waar…Maar de conditie van mijn haren zijn helemaal top nu én ze worden nu nog langer. Ze zijn veel zachter, soepeler, gespleten punten zijn aan het verdwijnen en wow mijn haren glanzen als nooit tevoren. Happy me ❤

Dit nieuwe Extentioniste is een echte aanrader!

*Producten zijn uitsluitend beschikbaar in de kapsalons van Kérastase*

 

Liefs,

Karen xoxo

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s