Het nieuwe VINOPERFECT gamma van Caudalie geeft jou de perfecte routine tegen vlekken voor een gelijkmatige teint en een stralende huid!

Dag lieverds,

Dromen jullie ook zo van een stralende huid zonder vlekken? Dan moet je zeker even verder lezen. Caudalie heeft hiervoor een oplossing! Hun nieuwste productlijn “VINOPERFECT” beloofd vlekken te corrigeren en geeft een stralende teint. Hier was ik dus superbenieuwd naar aangezien ik last heb van pigmentvlekken op mijn voorhoofd en kleinere vlekken op mijn wangen en kin. Dankzij trnd mocht ik deze nieuwe productlijn uittesten en het zelf ervaren.

 

VINOPERFECT

Het geheim van deze producten is dat ze op basis van Viniferine zijn. Vini…wat, hoor ik jullie al denken. 😉 Dit is een natuurlijk extract van sap afkomstig uit wijnstokken. Naast de gepatenteerde actieve bestanddelen, worden andere exclusieve ingrediënten die een uitzonderlijk effect hebben op de huid, uit de wijnstok getrokken ;

  • Polyfenolen uit druivenpitten = antioxiderend
  • Resvératol van de wijnstok = verstevigt en maakt rimpels glad
  • Viniferine van het sap van de wijnstok = licht op en voorkomt vlekken. Is een exclusief Caudalie patent en 62 keer meer effectiever tegen vlekken dan vitamine C3.
  • Druivenwater = hydrateert en kalmeert
  • Druivenolie = voedt
  • Vinolevure® = versterkt

Klinkt veelbelovend hé babes. Het effect van dit gamma is bewezen door dermatologen en is voor alle soorten vlekken ; zon, blijvende vlekken, acnévlekken en een zwangerschapsmasker. Tijd dus om te gaan testen. ❤

De producten die ik getest heb

Je kan de producten afzonderlijk gebruiken maar het is sterk aangeraden om ze samen te gebruiken als VINOPERFECT routine. Het is zo dat wanneer je ze in combinatie gaat gebruiken, dit 2 keer meer doeltreffend zal werken op de intensiteit van vlekken.

 

Geconcentreerde Essence Eclat – 150 ml – €29,90

Deze Essence gaat de huid voorbereiden om de actieve stoffen van het serum te ontvangen en zo de effectiviteit van de routine te vergroten. Hij bevat glycolzuur die dode huidcellen verwijdert en witte pioenroos die de teint gelijkmatig en stralender zal maken.

Bij het aanbrengen merk ik dat de textuur precies water is en dus lekker fris is op mijn huid. Een beetje op een watje sprenkelen en wrijven maar. Heel makkelijk en dit neemt niet veel tijd in beslag. Geen uitvluchten meer!

Het product ruikt lekker en ik heb de indruk dat mijn vlekken precies wat vervagen. Het trekt ook zeer snel in dus je kan meteen het Serum hierna aanbrengen.

 

Serum Stralende Huid tegen vlekken – 30 ml – €49,30

Na de Essence breng je het speciale Serum aan. Dit gaat heel makkelijk doormiddel van het pipetje. Je kan perfect gaan doseren. Het serum zal de vlekken gaan corrigeren en de glans van de huid herstellen. Amen! Het bevat de Viniferine die zorgt voor meer glanzen van de huid en heeft een anti-vlekken werking en het bevat ook olijvensqualaan dat hydraterend werkt.

Bij het aanbrengen merk ik dat mijn huid enorm zacht wordt. Je voelt dat het serum voedend en hydraterend werkt. Mijn huid voelt niet plakkerig aan maar juist heel comfortabel. Ook dit serum ruikt lekker. Na een tijd kan ik dan ook zeggen dat mijn vlekken iets meer vervaagd zijn.

 

Zo girls, een echt aanradertje dus. Je kan de producten aankopen bij je dichtstbijzijnde apotheker of online bij Caudalie zelf. Bestel je online, dan mag je de code SDMJPA invoeren en dan krijg je bij aankoop van het serum een gratis product naar keuze uit het VINOPERFECT gamma erbij! Als dat geen mooie deal is. 😉

 

Love,

Karen xoxo

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s