Ga mee op avontuur met het nieuwe Avonturenvliegtuig van Vtech

Dag lieve mama’s,

Vandaag een blogpost speciaal gericht naar jullie en je kids. Vtech heeft namelijk een superleuke nieuwkomer voor urenlang educatief speelplezier. Dat deel ik maar al te graag met jullie! Benieuwd? Lees dan zeker even verder.

 

Het Avonturenvliegtuig ; een vette knipoog naar speelgoed van toen

Toen ik dit vliegtuigje zag, wist ik meteen dat Daan hier gek op zou zijn. Een vliegtuig met trekkoord, liedjes, lichtjes, geluiden en nog veel meer…dit ging een groot succes worden!

 

Trekkoord

Dit knap stuk speelgoed doet je wat denken aan het speelgoed van toen. Vooraan is een trekkoord bevestigd waardoor onze kids op stap kunnen met hun beste vliegtuigvriendje. Al snel nam Daan het trekkoord en ja hoor, weg was hij! Wanneer er met het vliegtuig op stap wordt gegaan, worden de balletjes omhoog en omlaag bewogen. Achteraan zit een platform waarop deze balletjes liggen. Echt superleuk en dit maakt ook geluid.

 

De propeller

Vooraan op de neus zit een gele propeller waar onze kleintjes kunnen aandraaien. Dit maakt een leuk geluid waar ze dol op zijn.

 

Kleurrijke cijfertoetsen

Op de neus bevinden zich ook 3 kleurrijke cijfertoetsen. Daan vindt het super om er steeds op te gaan drukken. Wanneer je erop drukt leren de kids cijfers, ze maken kennis met het weer, 15 melodietjes 4 gezongen liedjes. Ze kunnen zich hiermee lang vermaken en het verveeld nooit! Hij vindt het ook geweldig om het Avonturenvliegtuig op de kast te plaatsen en er zo mee te spelen haha.

Daan ging zelfs op zijn buik gaan liggen om het vliegtuig langs alle kanten te kunnen bekijken haha. Dit kon je trouwens zien in mijn stories op Instagram. Heb je ze gemist? Klik dan even hier.

 

Knipperende oogjes

Dit Avonturenvliegtuig heeft nog veel meer in petto! De knipperende ogen bijvoorbeeld. Als je de ogen induwt lichten ze op en knipperen mee op de muziek. Tussen de liedjes door vertelt het vliegtuig hele leuke zinnetjes. Je kleine piloot is helemaal klaar voor de vlucht!

 

Geweldig he lieve mommy’s! Hier is dit Avonturenvliegtuig echt een succes en speelt hij er dagelijks, meermaals mee. Ohja, het design is heel duurzaam en kan dus wel tegen een stootje. Je wilt niet weten hoeveel keer deze al is gevallen na het opstijgen met Daan. 😉

Kids in huis die ook wel piloot willen zijn en op avontuur willen? Je kan dit Avonturenvliegtuig online vinden of in de speelgoedwinkel* in je buurt.

*Prijs Avonturenvliegtuig : €17,95 , prijs kan van winkel tot winkel verschillen

 

Liefs,

Karen en Daan xoxo

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s