Go for the glow met Lancôme + Get the look

Hi sweets,

Na een hectische week ben ik weer klaar om erin te vliegen. Daan is goed ziek geweest. Ik zat zo met mijn mannetje in. Hij heeft anders amper last van een verkoudheid maar nu was het echt menens. We hebben zelfs even op de spoed gezeten om foto’s van zijn longen te nemen en een bloedafname. Inmiddels is hij terug goed aan het herstellen van zijn virale infectie. Gelukkig maar!

En nu tijd voor iets anders! Lancôme heeft voor deze zomer unieke pareltjes bij. Echte must-haves voor deze zomer! Jullie weten ondertussen dat dé trend voor deze zomer “de glow” is. Ook Lancôme is hier helemaal in mee en dat doet mijn hartje als echte make-upaddict sneller slaan! ❤ Benieuwd hoe je er deze zomer als een echte glowing goddess kan uitzien? Lees dan zeker even verder.

 

Bronze & Glow en de Teint Idole Blush Stick

Lancôme is helemaal hot en gaat deze zomer voor de gekende “Californian Glow”. De basis van deze nieuwe make-uptrend die overgewaaid is uit LA, is het gebruik van een highlighter niet alleen op enkele plaatsen máár op het hele gezicht om een integraal glashelder resultaat te krijgen. Het hele gelaat licht op en straalt een parelmoer licht uit als het aura van de moderne godin. ❤ I love it!

Deze trend inspireerde Lancôme tot een productgamma met een maximaal effect ; De Bronze & Glow en de Teint Idole Blush Stick.

 

It’s time to glow

De nieuwe Bronze & Glow is het helderste zonnepoeder dat Lancôme al lanceerde. Geen kans om te genieten in het zonnetje maar wil je wel die mooi gebronsde gloed? Dan is deze poeder echt perfect! Ook als je al een mooie teint hebt, brengt deze poeder alles tot zijn recht en geeft je een geweldig mooie glow. Hij is ook sterk gepigmenteerd. Ik was dus opslag verliefd ladies en hij wijkt niet meer van mijn zijde af.

Het doosje is prachtig en komt in een schelpmotief met glanzend goud. Je hebt hem in twee varianten waarvan ik de “It’s time to Glow!”heb. Het maxiformaat is heel bijzonder waardoor je in één veeg ook jou decolleté kan verhelderen en doen glowen. Een echte must-have!

 

Stickblush in explosieve tinten

Van een kleurenexplosie gesproken. Lancôme komt met drie knallende blushes ; de Teint Idole Ultra Wear stick, in stickvorm ; fuchsia, robijnrood en oranje. Hoe cool is dat? Zó handig om steeds bij je te hebben in je handtas. Even draaien en klaar om te smeren!  Ik ben er echt gek op! Deze blushes hebben een heel zachte en crèmige textuur die vanaf het eerste laagje een prachtige kleur op jou jukbeenderen geeft. Ze geven je de blos die o-zo trendy is!

 

Get the look

Nu is het aan jullie girls. Jullie weten dat ik het voor jullie graag steeds makkelijk en bereikbaar hou. Dus geen paniek, je hoeft geen professional te zijn. Een tip die ik jullie meegeef ; start voor je make-up altijd op een gereinigde en verzorgde huid!

 

Skin Feels Good

Om te beginnen breng je de Lancôme Skin Feels Good foundation aan. Wel, foundation zeg ik maar je kan het eerder een gekleurde verzorging noemen. Als je voor deze gaat, zoals de naam het zelf al wat verklapt, kies je voor make-up die goed is voor je huid. Deze gekleurde verzorging bevat moringa-extracten, hyaluronzuur en plantaardige glycerine die de huid enorm hydrateerd, zelfs wanneer je de make-up hebt verwijdert.

Hij is licht dekken maar dekt voldoende hoor girls. Hij voelt lekker licht aan op mijn huid en ik heb niet het gevoel dat ik een masker draag. Ook dat trekkerige gevoel heb ik met deze niet. Een pluspunt is de SPF 23.

 

Bronze & Glow

Time to shine girls! Breng deze poeder lekker royaal aan. Creëer een echt Californian Glow Sunkissed Effect. ❤ Ik ben er verliefd op. Je ziet meteen je huid oplichten. Echt een wauw effect! De pigmentatie is geweldig waardoor je niet de hele tijd met je poederpenseel hoef te gaan “schrobben” voor een beetje kleur. In één veeg heb je al meteen effect. Love love love ❤

 

Teint Idole Ultra Wear Blush Stick

Ik heb deze blush sticks in de kleur (onder naar boven) Rosy Flush en Vibrant Coral. Ze zijn echte kleurenboms die superhandig in gebruik zijn. Openen, draaien en aanbrengen. Klaar! Je kan ze hierdoor steeds meenemen in je handtas.

Voor deze look gebruikte ik de Rosy Flush. Ik breng ze steeds lekker royaal aan en wrijf ze dan met mijn vingertoppen op. Easy peasy girls!

 

Ombre Hypnôse Stylo

Deze zijn werkelijk top girls. Oogschaduw in een pen, kan het nog makkelijker? Zie je wel dat je geen professional hoeft te zijn. 😉

Ze hebben een romige textuur en hebben een parelachtig effect. Just what we need voor deze look! Ohja, ze zijn ook nog eens smudge proof en blijven tot wel 24uur lang zitten. Achteraan zit een puntenslijper.

Voor deze look bracht ik eerst de kleur (onder naar boven) “26 Or Rose” aan op het hele ooglid. Daarna breng je de “24 Or Cuivré” aan net onder de wenkbrauwboog. Werk al dan niet af met een oogpotlood.

 

Lancôme Cils Booster XL en de Hypnôse mascara

Tijd om je wimpers te gaan verwennen!

De Cils Booster XL is een echte aanrader als je droomt van mooie lange en volle wimpers. Deze witte mascarabasis laten je wimpers echt lang en vol lijken en bereiden je wimpers voor op de mascara. Ik vind hem een echte aanrader en merk zelf een duidelijk verschil.

Hierna breng je de Hypnôse mascara aan. Ik zou niet meer zonder kunnen leven. Hij geeft wel tot 6 keer meer volume dankzij de 1000 haartjes op de borstel. De borstel glijd heel soepel door je wimpers en klonters zijn helemaal verleden tijd. Ik ben fan!

 

Brôw Densify Powder-to-Cream en de Brôw Shaping Powdery Pencil

Werk je ogen af door je wenkbrauwen mooi op te maken. Echt girls, je wenkbrauwen zijn alles. Zijn deze niet mooi dan heeft het geen zin om een hele make-up routine te gaan doen. Lelijke wenkbrauwen = lelijke look, sorry not sorry.

Je start met het shapen van je wenkbrauwen en je gaat dus al een beetje gaan voortekenen met de Lancôme Brôw Shaping Powdery Pencil. Ik heb hem in de kleur “09 Soft black” omdat ik zelf hele donkere wenkbrauwen heb.

Nadat je er al wat vorm hebt ingestoken, kan je aan de slag gaan met de Lancôme Brôw Densify Powder-To-Cream. Geen paniek, het is echt niet moeilijk. Je trekt in het midden van je wenkbrauw een horizontaal lijntje. Van daaruit ga je gaan blenden en werk je naar het begin en einde van je wenkbrauw. Je volgt de vorm mooi mee met de lijnen die je al wat hebt voorgetekend met het potlood.

Ik ben echt enorm fan. Mijn wenkbrauwen lijken precies wel powderbrows. Jihaaa ❤

 

L’Absolu Lacquer

Dat ik al fan was van deze, kon je in een vorige blogpost lezen. De verpakking is zo mooi, de tinten zijn zo helder en gepigmenteerd, lange houdbaarheid, geen plakkerig gedoe,… Je kan het altijd even hier teruglezen.

Mijn look werkte ik af door mijn lippen eerst te voorzien van een laagje met de (onder naar boven) “490 Not Afraid” en daarna een laagje “323 Shine Manifesto”. Deze L’Absolu Lacquers geven mijn lippen steeds een plumpy effect waar ik enorm van hou. Ik ben eerlijk gezegd altijd wel al jaloers geweest van opgespoten lippen. Deze glossen geven mij dit effect dus happy girl ❤

 

Zo girls, benieuwd wat jullie van deze look vinden en of jullie het zelf ook zullen uitproberen. ❤ De nieuwe zomercollectie is exclusief verkrijgbaar bij Galeria Inno.

 

Love,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s