Smiiiiile and beep beep, daar is de Little Tikes Cozy Coupe

Hey babes,

Een nieuw week en dus tijd voor een nieuwe blog!  Vandaag gaat het over een merk waar ik nog nooit eerder mee samengewerkt heb ; Little Tikes. Het was dan ook een superleuke verrassing toen ik van mijn persbureau een mailtje ontving met de vraag of ik interesse had in producten van Little Tikes. Daar zei ik natuurlijk volmondig “JA” op. Ik kon me Daan zijn blije gezichtje al inbeelden.

Ik ga het namelijk hebben over de kei schattige auto’s van Little Tikes ; de Cozy Coupe. Er is geen één kinderautootje dat er zo lief uitziet. Met een steeds brede glimlach, komen ze in tal van kleuren. Houd je kindje van groen? Of liever roze? Of toch rood? Geen probleem want er is voor ieder wat wils.

 

Little Tikes

Jullie kennen me, ik geef graag altijd eerst een woordje uitleg over het merk. Het is altijd fijn om wat meer achtergrond te weten. Zeker wanneer ik jullie nooit eerder kennis laten maken heb over een bepaald merk. Dus bij deze…

Sinds 1970 produceert Little Tikes innovatieve kinderproducten van hoge kwaliteit. De producten zijn gericht op het hebben van plezier, fysieke- en sociale interactie. Ze stimuleren de geestelijke ontwikkeling van onze kids, de motoriek en wakkeren nieuwsgierigheid aan. Dit is waarom Little Tikes zo sterk staat op de markt en hun groots maakt.

Wist je dat Little Tikes trouwens een onderdeel is van MGA Entertainment Inc. ? Het is een consumenten entertainment bedrijf waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in California, in Nuys. Ze produceren innovatieve producten en producten onder licentie zoals speelgoed en spellen, poppen, stationery, sportartikelen….

De MGA familie is lekker groot en heeft tal van award-winnende merken waaronder Little Tikes®, Zapf Creations®, Bratz®,…. Geweldig niet?

 

Smiiiiile and beep beep, daar is de Little Tikes Cozy Coupe

Eerlijk ladies, je kan gewoon niet anders dan een lach op jou gezicht krijgen wanneer je dit lieve autootje ziet. Kun je je voorstellen wat dit dan met je zoon of dochter doet? Juist ja, één en al happiness.

Nu met het lekkere weertje is de Cozy Coupe echt het i-de-aal speelgoed om je lieve peuter en kleuter mee te laten spelen én vooral de wereld te laten ontdekken. Een ritje in de tuin, een rondje in het park of gewoon lekker binnen? Alles is mogelijk met de Cozy Coupe. Neem het dak eraf en je neemt hem zo hup mee de auto in naar jullie favoriete plekje om te wandelen en te spelen.

Jullie merken het al, wij zijn er razend enthousiast over! Ook in onze stories konden jullie zien hoe leuk Daan zijn Cozy Coupe vindt. Hij was nog niet in elkaar gestoken of hij zat al lekker wild aan het stuur aha!

Nu we het dan toch hebben over in elkaar steken….Ik ben echt geen held om speelgoed in elkaar te steken. Zelfs mijn zoon weet dat : “papa maak?” Je kon dan ook meevolgen en zien dat je toch een beetje geduld moet hebben voor het autootje in elkaar zit. Maar dat is dan ook het enige “minpunt”, als je dat zo wilt noemen. Eens in elkaar, is het echt genieten voor je kleine koter.

 

Leuke kenmerken van de Cozy Coupe

  • Er is een verwijderebare bodemplaat zodat je kleine koter ook zelf kan stappen. Dit vindt Daan geweldig. Een beetje moe geworden? Plaats de plaat terug en hij/zij kan lekker relaxen terwijl mama of papa duwt.
  • Heeft een stuur met een toeter die écht werkt ; beep beep
  • Hoge rugleuning voor extra comfort
  • Wielen die 360 graden draaien
  • Twee bekerhouders achteraan
  • Benzinedop en contactslot met klikgeluid voor extra fantasie
  • Deurtje dat zorgt voor extra veiligheid
  • Zijn schattig en lief uiterlijk waar iedereen voor smelt

Zoals jullie kunnen lezen is de Cozy Coupe echt een topper en een aanrader. Hij is geschikt voor kindjes vanaf 18 maanden tot 5 jaar. Je kindje heeft er dus heel lang plezier van! Daan vindt het geweldig om er zelf mee te gaan rijden maar hem vooruit duwen…dat vindt hij nog het leukste van al hahha.

Ohja, de fotoreeks maken met Daan verliep niet zo vlot als verwacht haha. Meneertje wou absoluut niet in de auto terwijl hij er anders niet uit te krijgen is…Typisch! Tegenwoordig krijgen we wel vaker te maken met zijn “Ik ben 2 en zeg neen kuren”. 🙂

 

De Cozy Coupe is verkrijgbaar bij tal van speelgoedwinkels zoals Fun, Dreamland, … alsook in verschilende online shops.

Prijs : €74,99

 

Veel liefs en tot snel met meer Little Tikes fun,

Karen en Daantje xoxo

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s