Uitgetest en goedgekeurd door Daantje ; Little Tikes Reuze Glijbaan

Dag lieverds,

Jullie mochten een tijdje terug, kennismaken met de superschattige auto’s van Little Tikes ; de Cozy Coupe. Hier waren we erg enthousiast over! Nog niet gelezen? Dan kan je dit doen door hier te klikken.

Dat we dus reuze fan zijn van Little Tikes, steken we niet onder stoelen of banken. Vandaag deel ik met jullie onze ervaring met de Reuze Glijbaan van Little Tikes. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.

 

Little Tikes

Voor wie Little Tikes nog niet kent, bij deze een woordje uitleg ;

Sinds 1970 produceert Little Tikes innovatieve kinderproducten van hoge kwaliteit. De producten zijn gericht op het hebben van plezier, fysieke- en sociale interactie. Ze stimuleren de geestelijke ontwikkeling van onze kids, de motoriek en wakkeren nieuwsgierigheid aan. Dit is waarom Little Tikes zo sterk staat op de markt en hun groots maakt.

Wist je dat Little Tikes trouwens een onderdeel is van MGA Entertainment Inc. ? Het is een consumenten entertainment bedrijf waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in California, in Nuys. Ze produceren innovatieve producten en producten onder licentie zoals speelgoed en spellen, poppen, stationery, sportartikelen….

De MGA familie is lekker groot en heeft tal van award-winnende merken waaronder Little Tikes®, Zapf Creations®, Bratz®,…. Geweldig niet?

 

Een glijbaan van formaat

Als er iets is waar kinderen wel van houden dan zijn het glijbanen. Hoe langer, hoe hoger, hoe liever! Daar voldoet de Reuze Glijbaan van Little Tikes echt helemaal aan.

Toen we de doos ontvingen waren we sterk onder de indruk. Dit ging niet zomaar een “glijbaantje” zijn. Ook Daan was al superbenieuwd en zenuwachtig haha. De doos was gigantisch voor hem! Ohja, laat aub vooral niet op ons kapot gras…. Ondertussen is het al deels hersteld 😉 Het was dan ook echt een periode heel erg warm hé. 🙂

Bij het openen werden we meteen enthousiast. Het viel ons meteen op, dat dit niet veel werk ging vergen om deze in elkaar te steken. Joepie! Want ik heb echt een hekel aan speelgoed dat te ingewikkeld is ahha. En mijn man die blij was dat ik niet aan zijn oren hoefde te zagen. 😉 Yes, ik geef dat gewoon lekker toe haha.

Al niet veel later stond de glijbaan in elkaar! Wat een mooie en duurzame glijbaan! Wij hebben hem in de kleur “Rainbow”. De slide zelf is oranje, de zijkanten om vast te houden zijn in het rood en de trapjes in het groen. Lekker kleurrijk en vandaar dus de naam “Rainbow” vermoed ik. ❤ Hou je meer van rustige kleuren? Dan kan je ook voor de Reuze glijbaan “Evergreen” gaan.

 

1 2 3 Glijden maaaaar!

Van zodra de glijbaan klaar stond, wou Daan er meteen op. Ik kan hem ook geen ongelijk geven! Het ziet er gewoon echt ook superleuk uit.

Hij kan er heel goed op klimmen dankzij de ingebouwde handvaten waar hij zich vast kan aan houden. Zeer veilig! Ik heb nooit eerder zo een veilig gevoel gehad bij een glijbaan denk ik. Ook het feit dat de traptreden extra breed zijn en de onderkant wijd is geven een extra veilig gevoel. Door de wijde onderkant kan de glijbaan ook niet zomaar omvervallen terwijl je kleintje erop klimt.

De glijbaan zelf bestaat volledig uit kunststof waardoor ze zich ook niet zomaar kunnen bezeren door hoekjes of kantjes. Top top top!

Ik merk dat de glijbaan voor Daan echt lekker groot is. Het glijvlak is trouwens maar liefst 180 cm lang. Telkens wanneer hij bovenkomt zie ik aan zijn glimlach en ogen dat hij er zoveel plezier in heeft en hij het spannend vindt. Bij het glijden komt er dan ook vaak een gilletje haha.

  

Let wel, door het kunststof raad ik aan om steeds een broekje ofzo aan te hebben. Niet enkel met de pamper want dat verliep stroef doordat de billetjes bleven kleven. Dat is eigenlijk ook maar logisch he 😉 Maar hey, je kan niet alles weten als beginnende mama he. En vooral, leer je al doende.

Na het spelen berg je de glijbaan zo op door ze in elkaar te vouwen! Echt superhandig. Alweer een Little Tikes toppertje en helemaal goedgekeurd door Daantje.

 

De Reuze Glijbaan is verkrijgbaar bij tal van speelgoedwinkels zoals Fun, Dreamland, … alsook in online shops en is geschikt voor kids van 2 tot 6 jaar.

Prijs : €129,99

 

Veel liefs,

Karen en Daantje xoxo

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s