In 15 minuten een heerlijke én gezonde maaltijd op tafel toveren? Ga met mij de challenge “in15aantafel” aan van 15gram, en win een maand gratis 15gram Foodboxen!

In 15 minuten een gerecht op tafel voor 2? Jullie verklaren me waarschijnlijk voor gek. Dat dacht ik ook eerst eerlijk gezegd aha! Ik was razend benieuwd naar deze challenge, dus ging ik hem aan! Ohja, ik kreeg de box voor 2 personen maar je kan dus gerust meer bestellen voor je gezin. Benieuwd of het mij gelukt is en wat ik precies op tafel toverde? Lees dan snel even verder.

 

Foodbox 15gram

Eerst even een kort woordje uitleg over 15gram. Eerst en vooral kan je kiezen of je al dan niet voor een abonnement gaat. Je kan dus perfect eenmalig “proeven” van de 15gram foodbox en ontdekken of het iets voor jou is of niet. Geen vaste kosten dus!

Wekelijks stellen ze een menu voor dat bestaat uit maar liefst 10 gerechten en daaruit selecteer je dan 3 gerechten voor 2,3 of zelfs 4 personen. Bij elke maaltijd staat een symbooltje om je te helpen bij jou keuze. Heb je het druk en wil je liever een eenvoudig gerecht? Of ga je voor slank en gezond i.s.m Goed Gevoel, een klassieker of veggie? Voor ieders levensstijl wat wils!

Je ontvangt alleen maar dé beste ingrediënten die ze voor jou selecteren, de juiste portie om verspilling tegen te gaan en de gerechten zitten in afzonderlijke doosjes verpakt per zodat je deze snel en samen in de koelkast kan houden na levering.

Meer info vind je hier.

 

De #in15aantafel challenge. Hé ho, let’s go!

Ik ging de uitdaging aan en guess what?! I did it!

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Je maakt één van de gerechten klaar die je op de website terugvindt -> https://promo.15gram.be/in15aantafel
  • Maak een foto van jou gerecht en plaats deze op jouw Facebook of Instagram en gebruik de hashtag #in15aantafel
  • Maandag 1 oktober wordt er een winnaar geselecteerd en op de hoogte gebracht via Facebook of Instagram

Ik kan jullie verzekeren babes, dat het echt lukt en de moeite waard is om te proberen. Ik heb hierdoor 2 hele nieuwe recepten ontdekt waar ik zo blij mee ben. Het was gewoonweg heerlijk, binnen de 15 min klaar en o-zo makkelijk te bereiden!

Je hoeft zeker geen held in de keuken te zijn dus laat je zeker niet afschrikken! Liever toch een verse maaltijd in 15 minuten op tafel dan een kant-en-klare maaltijd vanuit de supermarkt!

 

Mijn #in15aantafel gerechtjes

Bij jou gerechten ontvang je ook steeds het recept met de ingrediëntenlijst en bereidingswijze. Dat maakt alles nog zo makkelijk!

Ik maakte :

  • Snelle wok kip sweet chili met jasmijnrijst : Een overheerlijk gerecht precies zoals bij de afhaal-chinees. Echt om je vingers van bij af te likken. En die lichte pikante toets van de chilisaus met het zoete van de ananas maakte het gerecht af. Mmmm

 

  • Tortizza met prosciutto, rucola en mozzarella : Megalekker en echt een hit hier thuis! Zelfs Daan wou meesmullen aha! Ik had er zelf nooit aan gedacht om een wrap te gaan gebruiken ipv pizzadeeg. Veel sneller klaar en ook top van smaak! Yummmy for the tummy.

 

Jullie zien dat het echt easy peasy gerechten zijn, gezond en overheerlijk van smaak! Nu daag ik jullie uit om ook de challenge aan te gaan en wie weet win jij 4 weken lang een gratis 15gram foodbox! Doe mee via https://promo.15gram.be/in15aantafel . Veel succes babes en enjoy!

 

Liefs,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s