Beste barbier en kapper van de streek ; King of The King’s in Neerpelt

Hi girls,

Jullie mogen alvast jullie mannen er terug bijhalen want vandaag kom ik met een echte aanrader voor hun haren én baard. In Neerpelt vind je namelijk de beste barbier en kapper van de streek ; King Of The King’s!

 

King Of The King’s

King Of The King’s in Neerpelt wordt gerund door een fantastisch team ; Osman en zijn vrouw.

De zaak ziet er vanbuiten af heel stoer en stylish uit. Het zwart en het goud zijn heel mooi samen.

 

Wanneer je binnenkomt, spring je precies even terug in de tijd. Echt geweldig deze stijl én wat een interieur! Doordat ze zo sympathiek zijn komt alles helemaal tot zijn recht.

 

Behandelingen

Bij King Of The King’s is niks te gek. Het koppel en hun team professionele kappers, geven jou dé snit waarvan je droomde. Ze zijn gespecialiseerd in speciale mannenkapsels en dat kan je meteen ook zien op hun Facebook en Instagram. Geloof me, hun talent is enorm.

Het is ook echt geweldig om Osman bezig te zien met knippen en scheren. Je ziet dat dit echt zijn passie is. Hij doet alles heel gepassioneerd.

Naast knippen, scheren en een traditionele scheerbeurt kunnen ook kids en vrouwen hier terecht. Naast mijn man is ook Daan vaste klant hier. Osman gaat altijd zeer lief met Daantje om. Daan is namelijk echt bang van de schaar en het scheren, dus wanneer er traantjes zijn staat Osman al klaar met een glaasje water. Dat appreciëren we enorm. Zeer kindvriendelijk dus en je weet dat je kindje met een heel stoer kapsel naar huis zal gaan. Geen “Jommeke’s coupe” haha.

(voor de duidelijkheid, hier moest manlief moest wel nog onder handen genomen worden 😉 )

 

Klant is koning

Extra punten scoren ze dan weer omdat klanten hier echt op handen en voeten gedragen worden. Speciale themavonden, late openingsuren, open op feestdagen,…noem maar op! Zo was er onlangs op donderdag 20 september, een speciale avond waarbij je kon langskomen voor een knip of scheerbeurt tussen 20:00-00:00u  met GRATIS shisha, whiskey en bier! How cool is that? Ik ken geen één salon die zo klantgericht en flexibel is.

 

Sta je al te springen voor een afspraak? Dat kan via 011.80.68.94 of stuur even een berichtje via messenger op Facebook door hier te klikken.

 

Liefs,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s