De nieuwe L’Absolu Rouge Drama Matte van Lancôme; extreem matte statement lippen

Hi beauty’s,

Vandaag kom ik met een nieuwtje voor de echte lipstick addicts. Lancôme heeft namelijk een pareltje aan de L’Absolu Rouge collectie toegevoegd ; de L’Absolu Rouge Drama Matte. Met deze lipstick zet je als power chick echt wel een statement neer.

 

L’Absolu Rouge Drama Matte, een ultramatte statement lipstick

Na de lancering van de sheer, cream en matte texturen in 2016, brengt L’Absolu Rouge een ultramatte statement lipstick. Wat mag je van deze trend verwachten? Het ultieme comfort op je lippen, intensiteit en explosie aan kleuren en of course elegantie.

 

Maximale kleurextase

Het kleurenpalet van de Drama Matte is werkelijk ongelooflijk. Ze bestaat uit 24 high impact tinten van vurig rood, flamboyant oranje, wervelend roze en intens bruin.

Daarnaast zijn 3 sternuances gecreëerd met een perfect harmoniërende verpakking i.p.v de zwarte huls zoals de rest van de collectie. Eén van deze specials is de 157 Obsessive Red. En geloof me, met deze ben je echt obsessed. Wat een bom van een kleur. Voor mij, hét perfecte rood.

Verder werden nog drie toppers aan het pallet toegevoegd met een matte metaalfinish. Ik vind het geweldig om deze te gebruiken als topcoat. Mijn favoriete combi? De 157 Obsessive red met daarover de 516 Bronzite Absolu.

 

157 Obsessive Red

 

516 Bronzite Absolu

 

274 Sensualité 

 

Meer en meer; de unieke formule is nóg intenser, nóg matter en nóg stralender dan tevoren

  • Ultramat en crèmig : zacht en makkelijk aan te brengen én vult fijne lijntjes op

 

  • Ultramat en comfortabel : de unieke formule werd verrijkt met verzachtende elementen en voedende olie = een comfortabel gevoel op je lippen die de hele dag blijft duren

 

  • Ultramat en helder : Het matte effect is versterkt en de kleurintensiteit is maximaal

 

Time to swatch

Van links naar rechts :  274 Sensualité // 157 Obsessive Red // 516 Bronzite Absolu

 

Zoals jullie kunnen zien, zijn de kleuren echt zeer intens en zeer mat. De verpakking is erg mooi en stijlvol. Een pareltje om in je handtas te hebben.

De kleurintensiteit blijft de hele dag lang en het voelt super comfortabel op mijn lippen. Je zou denken een ultra matte lipstick = droge lippen…vergeet dat maar. De formule van deze lipstick geeft je extra zachte lippen de hele dag lang zonder uit te gaan drogen ondanks de matheid.

De lipsticks kosten €35 en zijn vanaf nu verkrijgbaar in jou dichtstbijzijnde parfumerie.

 

Love,

Karen xoxo

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s