De nieuwe verzorgingslijn HYALU B5 van La Roche-Posay ; de eerste dermatologische antirimpelverzorging speciaal voor de gevoelige huid, die de huid er voller doet uitzien

Hi dolls,

Een gevoelige huid hebben is niet altijd even makkelijk als een ander huidtype. Je reageert vaak op producten en je vindt vaak ook niet het product waar je naar opzoek bent. Want het moet én specifiek voor de gevoelige huid zijn én bijvoorbeeld een anti-rimpelwerking hebben. Wel, ik heb heel fijn nieuws voor jullie. La Roche-Posay heeft een volledig nieuwe anti-rimpel verzorgingslijn speciaal voor de gevoelige huidjes. Can I get an Aaaamen?!

 

HYALU B5

Toen ik de producten ontving was ik sterk onder de indruk. De HYALU B5 is een nieuwe en eerste anti-rimpelverzorging die de gevoelige huid er voller laat uitzien. De verpakkingen alleen al vind ik erg mooi en zijn pareltjes voor in je badkamer. Ook het oog wilt wat…,mijn oog althans. 😉  Maar goed, met een mooie verpakking alleen komen we niet ver aha. Het gamma bestaat uit een oogcrème, een serum en verzorging waarvan ik de eerste 2 opgestuurd kreeg. Tijd dus om te gaan testen en jullie wat meer te vertellen over de producten.

 

HYALU B5 Oogcrème

Deze HYALU B5 Oogcrème komt in een tube van 15 ml waarmee je perfect kan gaan doseren en zeer hygiënisch is omdat je niet met je vingers in een pot hoeft te zitten.

Het is de eerste dermatologische antirimpelverzorging speciaal voor de gevoelige huid, die de oogcontouren herstelt en er voller laat uitzien.

Deze oogverzorging is ideaal voor wie fijne lijntjes heeft, rimpels, een dunne en/of vermoeid uitziende huid heeft van de ogen. De crème bevat twee types hyaluronzuur en vitamine B5 om de huid van de oogcontouren te herstellen en er dus voller te laten uitzien.

Ik was dus enorm benieuwd naar deze verzorging aangezien op dit moment mijn huid al weken gevoeliger is dan ooit en er enorm maar echt enorm vermoeid uitziet rond mijn ogen. Lees : wallen en kringen. (voor wie de stories een beetje volgt, ik krijg dinsdag mijn diagnose en heb waarschijnlijk de ziekte van Crohn)

Doordat de verzorging in een tube komt, kan je dus perfect gaan doseren zoals ik al eerder vertelde. Nooit meer een te veel aan product aan je vingers! Bij het aanbrengen op mijn vingertop zie ik dat de crème een zeer lichte huidskleur heeft. No worries, het kleurt je oogcontouren niet hoor. Integendeel, bij het opensmeren merk ik dat de textuur zeer aangenaam en zacht is en licht reflecterende partikels bevat. Een soort van subtiele glinstering. Bij het aanbrengen op mijn oogcontouren vind ik dat mijn oogopslag meteen veel frisser oogt en vooral ook voller i.p.v. mijn diepe en donkere kringen.

Het prikt niet aan mijn huid en naar het einde van de dag merk ik dat ik er veel opgewekter uitzie dan anders. Ik gebruik de crème nu 15 dagen en merk echt wel al een verschil. Mijn oogcontouren voelen zacht aan en ogen frisser. La Roche-Posay for the win!

 

HYALU B5 Serum

Dit serum is de eerste dermatologische antirimpelverzorging die de gevoelige huid herstelt en er voller laat uitzien. Het komt in een zeer mooie flacon van 30 ml. Doseren doe je met een pipetje wat weer zeer hygiënisch is. I love it!

Het serum is geschikt voor alle huidtypes en in het bijzonder voor een gevoelige huid. Ideaal wanneer je last hebt van rimpeltjes, een huid die lijdt aan volumeverlies en elasticiteit en vermoeide huidjes. Een serum naar mijn hart. Zoals ik al bij de oogverzorging al vermeld had, is mijn huid zeer gevoelig nu en ziet er zeer vermoeid uit. Mijn huid straalt niet meer, ziet rood, dof, voelt droeg aan, fijne lijntjes rond mijn mond,…Dit serum kwam dus als een geschenk uit de hemel.

Hij bevat twee types zuiver hyaluronzuur, vitamine B5 en madecassoside die de huid er voller doet uitzien, de huidbarrière hersteld en de huidvernieuwing activeert.

Het was wel even spannend of mijn huid inderdaad niet zou reageren nu ze zo extreem gevoelig is. Maar neen hoor. Het deed enorm deugt. Het serum voelt aan als een frisse gel en is bijzonder aangenaam om aan te brengen. Je hebt ook niet veel nodig aangezien het zeer goed uitsmeert. Heerlijk! Na het aanbrengen ziet mijn huid er dan ook meteen veel frisser uit en de fijne lijntjes rond mijn mond zijn precies minder zichtbaar. Ook na het einde van de dag zie ik er minder vermoeid uit en oogt mijn huid voller. Ohja en wat een lekker zacht huidje. Ook de roodheden zijn veel minder. Nu na 15 dagen smeren ben ik echt helemaal overtuigt. Ondanks ik me soms op dagen echt wel doodmoe voel, zie je dit gelukkig al pakken minder aan mijn huid. Ook mijn man en omgeving viel het op dat mijn huid terug meer straalt. Dankbaar voor deze verzorgingslijn!

 

*Deze verzorgingslijn is verkrijgbaar bij jou dichtstbijzijnde apotheek of online apotheek*

 

Liefs karen,

xoxo

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s