Sinterklaas cadeautip 1 : De eerste op afstand bestuurbare auto voor kleuters is een feit! De nieuwe Little Tikes RC Dozer Racer kan je veranderen van racewagen naar bulldozer met één druk op de knop!

Hey Lieve allemaal,

Bedankt om alweer een bezoekje te brengen op mijn blog. Ik apprecieer het enorm. De maand december komt eraan en dat betekend maar één ding ; time for presents. December is echt wel een cadeautjesmaand en dat vinden we natuurlijk allemaal zo ge-wel-dig. Zeker onze kiddo’s. Eerst de Sint die langskomt, de Kerstman en ook op Oud en Nieuwjaar worden er pakjes uitgewisseld. Ik word hier eigenlijk altijd super euforisch van. Oké het is een dure maand maar om dan de blije gezichten te zien, daar doen we het toch voor hé.

Maar een cadeautje kiezen is niet altijd zo simpel…Dat hoor ik wel heel vaak voorbijkomen. Daarom ga ik het voor jullie wat makkelijker maken en dus mogen jullie binnenkort een aantal blogs verwachten met telkens een cadeautjestip voor onze kiddo’s. Superleuk toch?!

 

Little Tikes Wheelz 2 in 1 RC Dozer Racer

Mijn eerste cadeautip voor vandaag is deze Little Tikes RC Dozer Racer. Ook kleuters vinden op afstand bestuurbare auto’s geweldig. Je moet hun fonkelende oogjes maar eens zien als ze zoiets zien. Eneuh…niet alleen jongens hoor, ook stoere meisjes vinden dit immers geweldig!!

Daan zag afgelopen zomer een auto op afstandsbediening, toen we naar de speeltuin gingen in het Zilvermeer in Mol. Ik weet nog dat ik toen dacht ; “jammer dat ze dit niet voor kleintjes hebben”. Daan was er echt helemaal gek op. Alles wat auto gerelateerd is en wielen heeft is voor Daan echt fantastisch. Hij is nog geen 2,5 jaar maar al een echte auto en racefanaat.

Little Tikes moet dus mijn gedachten gehoord hebben aha! Zij brachten deze RC Dozer Racer uit speciaal voor onze kleinsten. Het is dé enige op afstand bestuurbare auto ontworpen voor kleuters. De afstandsbediening is zo ontwikkeld dat zelfs de kleinste racers hiermee kunnen rijden. Ik was dus helemaal door het dolle heen toen ik het persbericht hiervan las.

 

2 in 1 voertuig

Yes, jullie lezen het goed. Dit is dan niet zomaar een “autootje”. De race auto kan transformeren! Met 1 druk op de knop kan je van racewagen naar een krachtige bulldozer veranderen. Hoe cool is dit?

 

Makkelijk te besturen

De afstandsbediening is echt easy peasy in gebruik voor jullie kiddo’s. Je hebt rechts en links een knop om de auto te gaan bestuderen en in het midden 2 grote knoppen met symbool, waar je kind makkelijk kan kiezen in welke soort auto hij de RC Dozer Racer wil transformeren. Bovenaan de supersnelle raceauto of onderaan de krachtige bulldozer.

 

Innovatief en veilig speelgoed

Zoals jullie weten produceert Little Tikes steeds speelgoed van hoge kwaliteit. De producten zijn gericht op het hebben van plezier, fysieke- en sociale interactie. Ze stimuleren de geestelijke ontwikkeling van onze kids, de motoriek en wakkeren nieuwsgierigheid aan. Ook deze RC Dozer Racer is zeer veilig en van hoge kwaliteitsmaterialen gemaakt. Hij kan dus zeker tegen een stootje. 😉 Hij is geschikt voor kids vanaf 3 jaar maar zeker ook jonger als je er bij bent hoor. Daan kan al zeer goed met de wagen om en kan hem goed besturen mits een helpend handje. Dus heb je een kleine racer in huis die wat jonger is, dan is dit zeker geen probleem.

 

Onze ervaring

Toen Daan de wagen zag, was hij er meteen dol op. Enthousiaste woorden zoals : wooow, mooiiiiii, auuutooooo, mooooie auto vlogen in het rond haha. Geen gebruik aan enthousiasme dus.

Het design is zeer mooi en vooral ook duidelijk voor kleintjes. De voorkant een rode racewagen en bouw je hem om, dan krijg je achteraan een gele bulldozer. Geen 10 verschillende kleuren en alleen maar duidelijkheid. Ook geen kleine deeltjes die kunnen afbreken wat het dus zeer veilig maakt.

De afstandsbediening is zoals ik hierboven al vertelde echt zeer makkelijk in gebruik. Er staan maar 4 knoppen op, dus je kan het goed uitleggen aan je kind(eren). Daan was er ook echt snel mee weg en hij heeft er telkens enorm veel plezier in.

Voor ons dus een dikke aanrader!

*Prijs : 39,99€*

 

Ik hoop dat ik jullie al een beetje op weg heb geholpen en binnenkort mogen jullie nog meer verwachten.

 

Veel liefs,

Karen en Daantje xoxo

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s