Daan maakte kennis met de Baby Breakfast Box van Nestlé

Hey allemaal,

Ik hoop dat jullie al een fijn weekend hebben gehad? Bij ons daarentegen is het wat in mineur. Naast het feit dat ik al een aantal maand ziek ben én daardoor diagnose “atypische” Crohn heb gekregen, is onze Daan nu ook al een aantal dagen goed ziek. Snotneus, hoge koorts, veel hoesten,….Veel kindjes hebben het deze periode goed zitten en soms zo erg dat een opname verreist is door een infectie met RSV. Gelukkig heeft Daan een enorm goede immuniteit en geneest hij steeds vanzelf zonder antibiotica of wat dan ook.

Maar goed, tijd voor iets leuks! En wel héél leuk! Wij mochten van Nestlé, kennismaken met hun Baby Breakfast Box. Benieuwd wat hier allemaal in zat en wat wij ervan vonden? Lees dan snel even verder.

 

Een box vol goodies voor het perfecte en gezonde ontbijt van je kindje

Nestlé Groeimelk

Als er iets is dat belangrijk is, dan is het wel een ontbijt. Of je nu klein of groot bent. Onze kleintjes hebben het natuurlijk nog iets harder nodig dan volwassenen omdat ze nog volop in de groei zijn.

Wij zijn dan ook echt fan van groeimelk. Het is aangewezen om je kindje groeimelk te geven, tot ze 3 jaar zijn. Waarom? Het is een zeer mooie aanvulling bij een gevarieerde voeding. Omdat je kindje groeit, heeft hij/zij nog steeds specifieke voedingsbehoeften. De groeimelk van Nestlé is speciaal gemaakt om aan die behoeften te voldoen. Het is verrijkt met ijzer, 10 vitaminen, calcium en vitamine D en Jodium. Deze dragen bij tot het normaal functioneren van het immuunsysteem

In de box zat één brik die Daan maar al te graag uitprobeerde. Logisch, want wij waren al fan van de groeimelk!

 

Nestlé Granen

Deze zat ook in onze box maar was volledig nieuw voor ons! Ideaal om wat in de melk te doen, in de fruitpap of een melkpapje. Lekker als tussendoortje voor hen! Waarom is het zinvol om granen te geven aan je kindje? Je introduceert geleidelijk aan gluten, geeft variatie, bevat ijzer en ook ideaal om melk in te dikken wanneer nodig.

Daan moest in het begin even wennen maar ondertussen vindt hij het wel eens lekker als tussendoortje in de voormiddag of als melkpapje als ontbijt.

 

Andere leuke producten in de box

  • Nestlé NaturNes Bio Fruit in een knijpzakje ; hier is hij dol op. Ja, naast zijn gewone stukken fruit kan hij echt van zo’n fruitzakje genieten. Wij kunnen trouwens niet meer zonder! Zo zo handig wanneer we op uitstap zijn. Ook nu hij zich ziek voelt en wat keelpijn heeft zijn deze bijzonder handig. Ze bevatten geen bewaarmiddelen en kleurstoffen of toegevoegde suikers.

 

  • Een hele leuk tas Best Mom Ever. Dank u Dank u Nestlé ❤

 

  • Bordje met lepel Ideaal om de Nestlé granen in op te eten

 

  • Servetten

 

  • Nestlé drinkbeker Super voor de groeimelk

 

Zoals jullie kunnen zien, zijn we echt in de watten gelegd. Gotta love Nestlé ❤ Ohja, ik kreeg via Instagram al de vraag of deze boxen ergens te koop zijn. Wel eerlijk gezegd heb ik hier geen idee van maar ik denk het niet. Wat je wel altijd kan doen, zijn de productjes afzonderlijk kopen en in een rieten mandje doen. Altijd mooi!

 

Liefs,

Karen en Daan xoxo

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s