De nieuwe geurlijn “Cherry Blossom” van Kneipp, doet je wegdromen

Hi ladies,

Kneipp heeft een nieuwe geurlijn en daar ben ik natuurlijk dolblij om. Kneipp “Cherry Blossom” zorgt voor een fluweelzachte huid. Dit willen we natuurlijk allemaal. Zeker met dit koude weer die onze huid uitdroogt. De nieuwe geurlijn bevat een body lotion spray, een handcrème en badkristallen. Ik mocht de laatste 2 producten uittesten en mijn ervaring met jullie delen. Benieuwd? Lees zeker even verder.

 

Eerst even een aantal PRO’s waarom je voor Kneipp moet kiezen…CONTRA’s zijn er niet 😉

  • Werkstoffen zijn plantaardig
  • Bevat geen kleurstoffen en bewaarmiddelen
  • Bevat geen paraffine, siliconen en minerale oliën
  • Zonder SLS en SLES
  • Huidverdraagzaamheid is bevestigd door dermatologen
  • Kneipp heeft een hart voor mens en dier

 

Kneip Cherry Blossom

Deze nieuwe producten bevatten kersenbloesemextracten die verzorgend werken én verzachtende rijstkiemoliën die de huid optimaal voeden en beschermen tegen uitdroging. Heerlijk toch?! De lekkere geur krijgen we er zo bij 😉

Ohja, de verpakking vind ik echt zeer mooi en zelfs geweldig om deze producten cadeau te doen nu met de feestdagen. Je maakt er zeker en vast iemand heel gelukkig mee. Want zeg nu zelf, wie wil er nu geen mooie en verzorgde huid? Dat dacht ik al 😉

 

Badkristallen Cherry Blossom – 500 g – €8,49

Hmmm wie houdt nu niet van een heerlijk warm en geurend bad. Ik kan er enorm van ontspannen. Ik heb heel vaak gespannen spieren en pijn in mijn gewrichten dus neem ik vaak een warm bad. Deze badkristallen zijn gemaakt van zuivere zoutkristallen uit een zoutmijn van wel miljoenen jaren oud! Ge-wel-dig!

De zoutkristallen zijn zeer rijk aan mineralen en de geur is fantastisch. Mijn huid voelt tijdens het badderen al heel zacht aan en achteraf ziet mijn huid er meer gehydrateerd uit.

 

Handcrème Cherry Blossom – 75 ml – €6,49

Niets zaliger dan een goede handcrème! Dit is zeker een must-have voor deze winter. Weg met die droge handen en kloven. Het kersenbloesemextract en de rijstkiemolie gaat de handen zeer intensief gaan hydrateren.

Na 2 dagen smeren, zien mijn handen er al heel wat beter uit.  Ook mijn man merkte een verschil toen hij mijn handen vasthield hihi. Hij vindt ze zo lekker zacht. Happy happy!

 

*Te koop bij je drogisterij online of in de winkel *

 

Veel liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s