Een prachtig geschenk voor je haren ; De Aura Botanica Gift Set

Hi lieve allemaal,

Allereerst mijn beste wensen voor het nieuwe jaar. Dat jullie een heel fijn jaar mogen beleven en dat al jullie dromen mogen uitkomen. 

Ik heb in de maand december nog heel wat leuke perspakketjes mogen ontvangen. Dit pakje van Kérastase was daar ééntje van. Het kwam in een prachtige feestelijke verpakking en bevat een Kérastase Aura Botanica Cadeauset. Heerlijk! Ik was dan ook echt in de wolken, want Kérastase behoort tot één van mijn lievelingsmerken als het op haarverzorging aankomt. Benieuwd naar meer? Lees dan zeker even verder.

 

Aura Botanica

Een heerlijke productlijn als je het mij vraagt. Aura Botanica staat voor verantwoorde luxe. Deze haarlijn is het meest natuurlijk en minstens 97% van de ingrediënten kennen een natuurlijke oorsprong. De producten zijn biologisch afbreekbaar en geven een gezonde glans en intense verzorging aan natuurlijk en licht futloos haar.

De shampoos uit deze lijn bevatten kokosnoot, argan olie en micellaire technologie. Micellen zijn steeds negatief geladen en trekken daardoor vuil aan en stoffen die het haar dof maken.

 

De Kérastase Aura Botanica Cadeauset

Aura Botanica Bain Micellaire Riche – 250 ml

Een rijke aromatische shampoo, speciaal voor zeer droog en dik haar. Een shampoo op mijn lijf geschreven zeg maar. Het haar wordt gereinigd en klaargestoomd om de haarschacht, de voedende stoffen van de conditioner optimaal te laten op te nemen. Het haar gaat niet zwaar gaan aanvoelen en wordt verzacht en hersteld.

De shampoo bevat paranotenolie uit het Amazonegebied en Thaise rijstzemelenolie.

Zoals ik hierboven al zei ; dit is een shampoo op mijn lijf geschreven. Ik heb hele dikke en lange haren én hou enorm van lekkere geurtjes. Deze shampoo, en de hele productlijn is écht veruit de beste die ik al  mogen testen heb. De geur is werkelijk o-zo verslavend en parfumeert mijn haar de hele dag lang. Al tijdens het wassen voel ik mijn haren transformeren tot zeer zacht haar. Een plezier om te wassen. Ik zweer bij deze shampoo en het is echt mijn top favoriet!!!

Bevat geen parabenen, siliconen en sulfaten.

 

Aura Botanica Soin Fondamental – 200 ml

Een rijke conditioner voor dof en futloos haar. Deze conditioner bevat dezelfde heerlijk mix als de shampoo maar als extraatje ook nog Sweet Orange olie. Een bom aan geur! Mmmm. Hij gaat vocht-inbrengend werken zonder het haar vettig te gaan maken.

Na de shampoo breng je deze aan en meteen gaat mijn al reeds zachte haren door de shampoo, extra zacht gaan aanvoelen. Ik merk ook duidelijk een verschil na het uitspoelen. Mijn haren kan ik nu veel makkelijker ontwarren en knoopjes haal ik er zo uit. Wat een toppertje.

Door de combinatie van de shampoo en deze Soin Fondamental te gaan gebruiken, ruiken mijn haren de hele dag hemels.

 

Bougie Parfumée – 100 gram

Als extra cadeau in deze gift set, zit deze exclusieve en luxueuze geurkaars.

Echt gewoon top. Iedereen die me kent weet dat ik het enorm heb voor lekkere geurtjes en deze is echt fe-no-me-naal.

 

*Iemand verrassen met deze cadeauset? Jezelf in de watten leggen? De producten of deze set zijn verkrijgbaar bij jou dichtstbijzijnde erkend Kérastase salon*

 

Liefs,

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s