Biolage R.A.W is real!

Hi sweets,

Eindelijk, de temperaturen gaan al stilaan omhoog. Ik heb hier al zelfs buiten in het zonnetje kunnen zitten zonder jas. Happy happy! Maar met deze winter hebben mijn haartjes onderhevig geweest aan de koude. Naast voedingssupplementen waar je binnenkort meer over zal lezen, heb ik mijn haren verzorgd met een super duo dat ik mocht gaan uittesten. Biolage R.A.W is real! Deze R.A.W-lijn bevat ingrediënten die tussen de 70 en 100% een natuurlijke oorsprong kennen. Ik testte het Uplift duo én de texturizing styling spray uit.

Biolage R.A.W : Uplift

Biolage R.A.W staat voor REAL, AUTHENTIC en WHOLESOME. Deze lijn is niet alleen lief voor onze haren maar ook voor ons milieu. YAY.

Deze lijn is ook nog eens onderverdeeld in verschillende gamma’s waaronder Uplift. Het is een gamma speciaal voor fijn en futloos haar, samengesteld uit 97% natuurlijke ingrediënten op basis van kiwi, pompelmoes, kaolin klei en zwart sesamzaad.

De Biolage R.A.W Uplift Shampoo – 325 ml

De ingrediënten in deze shampoo zijn voor 71% natuurlijk, 99% biologisch afbreekbaar, bevat geen sulfaten/siliconen/parabenen, het plastic is 100% recyclebaar en bevat geen kleurstoffen.

De shampoo bevat zwart sesamzaad en grapefruit die zorgen voor volume en body zonder het haar te gaan verzwaren. Reinigen gebeurt op een hele milde manier. Dat voelde ik ook. Geen jeuk tijdens het wassen of achter. De geur is heerlijk en natuurlijk. Mijn haren zijn na het wassen zacht en ontward.

De Biolage R.A.W Uplift Conditioner – 325 ml

De ingrediënten in deze conditioner zijn voor 97% natuurlijk, 98% biologisch afbreekbaar, bevat geen siliconen/parabenen, het plastic is 100% recyclebaar en bevat geen kleurstoffen.

De conditioner is op basis van kiwi en kaolin klei die het haar volume geven zonder het te verzwaren. Mijn haren voelen super zacht aan en ik kan er heel makkelijk door kammen. Deze conditioner vind ik zelfs nog iets lekkerder ruiken dan shampoo. Ohja, hij ziet grijs maar dat is alleen maar omdat het zo natuurlijk is door de klei! Echt top!

De Biolage R.A.W Texturizing Styling Spray – 240 ml

De ingrediënten in deze styling spray zijn voor 99% natuurlijk, 70% biologisch afbreekbaar, bevat geen kleurstoffen/parfum/siliconen/parabenen, het plastic is 98% recyclebaar en bevat geen kleurstoffen.

De kers op de taart om je Uplift routine mee af te sluiten. De spray breng je aan op handdoek droog haar en het zorgt voor een natuurlijke finish die 24 uur textuur en volume geeft. De spray bevat matcha groene thee die boordevol antioxidanten zit en bescherming geeft.

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s