BioSil, dé life saviour voor mijn haren!

Hé lieverds,

Het is alweer meer dan een weekje geleden dat ik een artikel gepost heb. Nu is het zo dat ik echt afzie van mijn “Crohn”. Althans, ze vermoeden dat het de ziekte van Crohn is. Voor diegene die mijn stories op Instagram niet volgen ; ze zijn nog volop aan het onderzoeken welke diagnose precies bij mij past. Ik heb dagelijks veel krampen en alle andere ongemakken die erbij horen, maar die uitleg bespaar ik jullie liever. Vandaar dat ik niet altijd de moed vind om achter mijn laptop te gaan kruipen. Ik mis het echt, het vele bloggen, maar de pijn is soms té erg.

Toen ik mijn klachten beginnen krijgen ben, begon ik meer en meer haar te verliezen. Het werd zo erg dat ik echt overal plukken vond in mijn huis en na het douchen was het helemaal een ramp. Ik was precies aan het ruiven. Of het door mijn ziek zijn komt, is een vraagteken. Ik denk het eerlijk gezegd wel. Door het ziek zijn heb ik er ook vaak stress bij dus dat is ook geen goede formule voor mijn haren. Gelukkig heb ik daar de oplossing voor gevonden en dat is BioSil. Benieuwd hoe het nu met mijn haar gesteld is? Lees dan zeker even verder.

BioSil, Advanced Collagen Generator

Een tijd terug heb ik jullie laten kennismaken met een aantal producten van Adephar. Dit kunnen jullie hier lezen. Wel, deze BioSil is ook ontwikkeld door Ilse Deplancke van Adephar. De producten die zij selecteert hebben een wetenschappelijk bewezen doeltreffendheid én een hoge klanttevredenheid. Ook staat ze zelf 200% achter deze producten.

BioSil is een natuurlijk én Belgisch voedingssupplement dat de productie stimuleert van 3 beautyproteïnes. Dat zijn ; collageen, elastine en keratine. Of het zin heeft om collageensupplementen te gaan innemen? Het antwoord daarop is NEEN. Vanaf je 21ste jaar daalt collageen met 1% per jaar in je lichaam. Neem je zo een collageensupplement in, dan gaat je lichaam dit beschouwen als voeding en wordt het gewoon afgebroken. BioSil daarentegen zorgt ervoor dat je lichaam zelf meer collageen gaat aanmaken met je eigen DNA.

Er is dus een groot verschil met BioSil t.o.v. andere voedingssupplementen. Die effecten zijn klinisch bewezen, iets wat een ander niet kan voorleggen!

De 3-voudige werking van het gepatenteerd ch-OSA® complex in BioSil

De afkorting ch-OSA® staat voor “choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur”. Dit is een gepatenteerd complex in BioSil dat een 3-voudige werking heeft ;

  • Lichaamscellen worden gestimuleerd tot verhoogde productie van collageen
  • Bestaand en nieuw gevormd collageen wordt beschermd
  • Het speelt een rol in de aanmaak van keratine en elastine

De effecten van BioSil

Wanneer je 2×1 capsule neemt per dag, mag je de volgende effecten verwachten ;

  • Je haar zal glanzen en gezond worden : 13% dikker haar
  • Je haar wordt 13% sterker waardoor het minder snel zal afbreken en uitvallen
  • De haargroei wordt gestimuleerd dus meer volume en nieuwe haren
  • Je nagels worden veel sterker
  • Maar liefst 30% minder rimpels
  • De huidelasticiteit wordt met 89% verhoogd

Indrukwekkend niet? Ik was dus meer dan Happy dat ik BioSil mocht uittesten en kon beginnen aan mijn herstel van mijn haren.

Mijn haarcrisis onder controle

Ik zat letterlijk met een haarcrisis en het werd dus dringend tijd dat ik daar iets ging aan doen. Geduld hebben is wel belangrijk, je kan niet verwachten dat je haren op 1,2,3 herteld zijn. De effecten zijn zichtbaar na 1 a 2 maand op haar en nagels en op de huid tussen de 2 a 4 maand.

Het is zo, omdat ik in een echte haarcrisis zat, dat ik een dubbele dosis nam gedurende 1 maand. Dus i.p.v. 2×1 per dag nam ik er 2 in de ochtend en 2 in de avond. Ik verzeker jullie, na een 4 tal weken merkte ik al een groot verschil. Mijn haaruitval was opvallend minder, haren glansden meer en zelfs mijn nagels waren minder slap!

Ondertussen zijn we een 4 maand verder en zijn mijn haren een ware transformatie ondergaan. Mijn haren voelen veel steviger aan, geen bosjes haar meer overal, na het douchen ook geen hele plukken in mijn handen, veel meer glans én mijn nagels en huid hebben er ook van geprofiteerd. Mijn nagels zijn veel steviger en splitten niet meer en mijn fijne lijntjes aan mijn mondhoeken zijn precies wat vervaagd!! Nooit gedacht dat ik mijn gezonde haren terug zou krijgen en er zoveel gezondheidsvoordelen zou uithalen.

Ga voor mooi gezond haar, onweerstaanbare nagels en verminder fijne lijntjes en rimpels

Wil je zelf ook een haarcrisis of je huid en nagels aanpakken?

BioSil is verkrijgbaar via je apotheek en online apotheek.

*60 capsules : €33,95

*120 capsules : €63,95

*druppels : €29,95

Ohja, een leuk weetje, BioSil is razend populair in de USA. De haarstylist van o.a Kim Kardashian, Britney Spears,…is een mega fan! Hoe cool is dat?!

Love,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s