Spring is in the air met de nieuwe Limited Edition make-up High Spirits van Dr. Hauschka

Hi there dolls,

Dr. Hauschka heeft alweer een nieuwe limited edition make-uplijn voor het komende lente- en zomerseizoen ; High Spirits, én dat wil ik met jullie meer dan graag delen.

Met deze vreugdevolle collectie kan je zowel voor subtiel als gedurfd gaan! Kleuren zoals fris roze, koraal en harmonisch groen zijn van de partij.

Limited Edition High Spirits

Toen ik deze nieuwe collectie ontving werd ik razend enthousiast. Alleen al de prachtige verpakking, toont dat het om een collectie gaat waarbij je spontaan zin krijgt in het leven. Ook hier siert het fris roze, het harmonische groen en het koraal de verpakking.

Groen staat voor leven, natuur en gezondheid. De rode tinten zoals het koraal en roze staan voor vitaliteit, drive en impulsiviteit. Ga je voor High Spirits, dan kies je letterlijk de “Bright side of life”.

Alle make-upproducten zijn gemaakt met de meest verzorgende en heilzame plantenextracten, plantaardige oliën en wassen voor hydratatie en bescherming van onze huid.

Ohja, en net zo belangrijk ; de producten zijn vrij van synthetische parfums, bewaarmiddelen, minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG’s.

De High Spirits collectie

Bronzing Glow Powder – 3,3 g – €26,95

Deze Bronzing Glow Powder is echt één van mijn favorieten. Hij is o-zo handig doordat het product verwerkt is in de borstel. Dat maakt het natuurlijk ideaal voor onderweg! Hij geeft een subtiele shimmer af voor een mooie gebronsde en frisse look. Ik ben dol op de glans die het product meegeeft en bovendien is de geur ook echt heerlijk. Dankzij de echte zijde, wondklaver en toverhazelaar wordt de huid ook nog eens verzorgd. Een toppertje dus girls.

Eye Crayon Duo – 4,9 g – €19,50

De naam alleen al verklapt het wat. Een bijzonder duo dat ogen doen spreken. Love love love. De ene zijde bestaat uit een oogschaduw en de andere zijde uit een eye definer. Hoe geweldig is dit? De potloden geven een enorm pigment af en de kleur blijft de hele dag zitten. De kleuren geven je ogen een stralende uitdrukking en glans dankzij de bijenwas en castorolie. Ook dit product bevat o.a extracten van toverhazelaar en wondklaver die een verzorgende werking uitoefenen. Ga jij voor naturel of eerder gedurfd? 😉 De keuze ligt aan jou!

Duo 01 – petrol – copper

Duo 02 – green – pearlLiquid Lip Colour – 4,5 ml – €18,50

Lippen om van te snoepen? Dat mag je wel letterlijk nemen met deze twee nieuwe kleurtjes uit de High Spirits collectie. De kleuren Pink en Coral geven je lippen een frisse en subtiele glow. Ik vind ze geweldig! Ik ga nooit de deur uit zonder een kleurtje op mijn lippen. De ene dag ga ik voor subtiel, de andere dag lekker opvallend.

Deze lippies geven een prachtige zacht glans op je lippen. De romige basis van candelilla was, mangoboter en abrikozenpitolie verzorgd en hydrateert de broze en gevoelige huid van je lippen.

Nadat ik deze heb aangebracht, voelen mijn lippen lekker zacht en smooth aan.

Lip colour 03 – pink

Lip colour 04 – coral

*Verkrijgbaar in de winkels, bij Dr. Hauschka Therapeuten en online via www.drhauschka.nl*

Live, love, laugh,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s