+++WIN WIN WIN+++ Ga voor parelwitte tanden met de luxe tandenbleekset van Tandenbleken-thuis.nl

Alright ladies,

Tanden bleken van thuis uit is nog nooit zo makkelijk geweest als nu. Ik mocht kennismaken met een tandenbleekset van Tandenbleken-thuis.nl .

Ik zocht al langer naar een product die je tanden echt professioneel gaat witten en die heb ik, thank god, gevonden! En belangrijk…de dure kosten die je hebt van het bleken bij een tandarts of centrum zijn er helemaal niet.

Waarom kiezen voor Tandenbleken-thuis.nl

Wat ik belangrijk vind en waar ik op gelet heb is of de producten zeker betrouwbaar zijn en effectief zullen zijn. Dit bedrijf verkoopt tandenbleeksets en producten met waterstofperoxide, charcoal of met non-waterstofperoxide. Al deze producten zijn getest en veilig bevonden volgens de strenge Europese wet- en regelgeving.

Wist je dat het trouwens wetenschappelijk is bewezen dat je tanden bleken van thuis uit de makkelijkste én meest effectieve manier is? Het is op korte en lange termijn het meest effectief omdat je gebruik maakt van een bitje op maat.

De producten ontvang je snel thuis mét een handleiding. Pluspunt ; als je verder vragen hebt dan krijg je steeds via mail en Instagram zeer snel antwoord. 100% betrouwbaar dus.

Tandenbleekset “Luxury teeth whitening kit”

Ik ging voor deze tandenbleekset omdat deze geen waterstofperoxide bevat. Dit betekend dat de tandebleekgel 100% veilig is.

Deze professionele set kan je tanden tot 10 tinten witter gaan maken. Hoe cool is dat? Ik werd razend enthousiast en kon niet wachten om aan de slag te gaan.

Deze tandenbleekgel gaat je tanden ook niet gaan aantasten of gevoelig maken en is van hoogwaardige kwaliteit.

Wat zit er in deze set :

  • Een handleiding in het Engels, die je in het Nederlands ontvangt in je mailbox
  • Een bitje met ledlamp en bijhorende batterijen
  • Een shadeguide
  • 6 stuks bleekgel

Hoe ga je aan de slag

Aangezien ik echt mooie witte tanden wou , ben ik 7 dagen gaan bleken. Het beste is 3-5 keer per week, net voor het slapengaan. Ik deed het overdag ook.

Je start met het poetsen van je tanden en breng dan wat gel aan in het bitje en smeert het goed open. Ik nam zeker telkens de voorkant mee omdat daar je tanden tegen zitten. Je brengt het dan in je mond, lampje aan en je kan dan eigenlijk alles normaal gaan doen behalve een douche nemen natuurlijk aha! Na 15-25 minuutjes zit de sessie erop. Meer is het niet! Easy peasy dus!

Na een 2 tal sessies zag ik al een verschil! Ik schrok hier echt van en ben zo gelukkig met het resultaat. De set bevat 6 gels dus je kan er echt lang mee doen! Ik ben die hard fan! Hieronder kan je het verloop zien.

Dag 1

Dag 2


Dag 3

Dag 4

Dag 5

Dag 6

Dag 7

Prijs

Jullie vragen zich natuurlijk af hoeveel dit allemaal kost aangezien het resultaat professioneel is zoals bij de tandarts. Wel, het goede nieuws is, dat je bijlange zoveel niet moet neertellen! En ze doen vaak acties zoals op dit moment! Je betaald nu €29,99 voor deze set i.p.v. €59,99. YAY! Ohja, de verzendkosten zijn inbegrepen en besteld voor 23u is morgen in huis!

WIN WIN WIN

Jullie lezen het goed! Alweer een superleuke giveaway! Je maakt kans op deze luxe tandenbleekset!

Hoe kan je winnen? Check de post op Instagram die eraan komt en volg de volgende stappen. De wedstrijd loopt tot 1 maart. Winnaar wordt bekendgemaakt via de stories en in de post :

  • Volg Cookiesandthemonster en Tandenblekenthuis
  • Like de post
  • Tag een vriend en vertel dat je meedoet, elke tag is een extra kans
  • Meer kans? Deel de giveaway in je stories

Veel plezier ladies en ga voor die Hollywood smile 😉

Love,

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s