Tecni.Art ; een volledig heruitgevonden iconisch gamma door de beste internationale haarstylisten om de voornaamste behoeften van haarstylisten en consumenten te weerstpiegelen en eraan te voldoen. 0% retouched. 100% Tecni.Art.

Hi girls,

Jullie hebben mij al ongetwijfeld vaak zien voorbijkomen op de Insta stories met de producten van Tecni.Art by L’Oréal Professionnel. De producten zijn gewoonweg ook één van de beste als het op haarstyling aankomt. Voor elke behoefte van mijn haren is er wel een product. Hetzij voor glans, styling, bescherming etc.

Het iconisch gamma is dan ook recent volledig heruitgevonden door de beste internationale hairstylisten. Waarom? Om de voornaamste behoeften van haarstylisten en consumenten te weerspiegelen én eraan te voldoen.

Ik was dan ook door het dolle heen toen ik een prachtig pakket ontving, vol met must-haves voor verschillende behoeften en looks.

De producten die ik ontving

The Neat Essentials – witte verpakking voor de must-haves voor kappers

Tecni.Art Anti-frizz fixing spray PURE – 250 ml – €22,50

Niet zomaar een fixerende spray máár hij werkt ook nog eens anti-friserend. Echt, ik gebruik hem dagelijks voor ik buiten moet. Hij is speciaal voor dof en statisch haar én beschermd ook tegen vocht. Ook tegen de meest extreme weersomstandigheden word je haar beschermd door zijn unieke en langhoudende anti-frizz bescherming.

Tecni.Art Ring Light Shine top coat  – 150 ml – €19,90

Shine bright like a diamond mag je bij deze wel letterlijk nemen. Het is de eerst micro-diffusie professionele finishing spray voor een mega glans en een zeer fijn ring light effect. Mijn haren glanzen enorm dus ook deze staat elke dag klaar voor mijn haartjes. Happy mom!

The Texturizers – grijze verpakking ter ondersteuning van een “second day” haargevoel en textuur

Tecni.Art Savage Panache Powder Spray – 250 ml – €22,50

Een droge fixerende mineraalpoeder in sprayvorm. De haarspray heeft een wild en matterend effect die heel veel volume geeft. Mijn man was dan ook meteen proefkonijn van dit product. We waren sterk onder de indruk. Hij kon zijn haar echt volledig rechtzetten met één wreef door het haar. Echt gek zeg! En dat zonder plakkerig gedoe of vette haren! Wij zijn fan!

Tecni.Art Constructor Thermo-Active Spray – 150 ml – €19,90

Een zalige spray die textuur, volume en fixatie versterkt door middel van warmte. Ideaal om aan te brengen net voor het krullen of föhnen van je haren.

Tecni.Art Super dust Volume and texture powder – 7 g – €19,90

Een mineraalpoeder die verstevigend werkt voor een warrige look met maximaal volume. Heerlijk in gebruik! Een beetje poeder op je handen en dan wrijf je door je haren om volume te gaan creëren.

Ook deze hebben we getest op Jeffrey en vinden wij geweldig. En eerlijk? Ik durf deze ook wel eens bij Daan te gebruiken.  

The Transformers – zwarte verpakking voor de nieuwe multi-gebruiksstyling

Tecni.Art Transformer Texture Multi-use liquid-to-paste – 150ml – €19,90

Een vloeistof-naar-pasta-lotion voor discipline, textuur en definitie. Hij is breed inzetbaar van hitte beschermende lotion tot textuurpasta. Hij transformeert in je handen door te gaan wrijven. Echt supercool! En oh my en wat ruikt deze heerlijk!! Als Jeffrey deze gebruikt heeft kan ik maar niet genoeg krijgen van zijn haren aha!

Wij waren echt sterk onder de indruk van deze haarstylingproducten. Wat een effectiviteit én innovatie. Geen vervelende residuen op de handen, zonder toegevoegde parfums in de nieuwe pure haarsprays, essentiële ingrediënten die behouden worden, strakke en trendy verpakkingen,… Al deze producten hebben een plekje gevonden in onze badkamer en worden dagelijks gebruikt in ons gezin.

Love,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s