-EVENT LANCÔME- Say Coucou to Happiness with Lancôme ; It’s time to color your life with Happiness!

Hi dolls,

Onlangs was ik weer te gast op een fan-tas-tisch event van Lancôme, ….. Het was mijn derde keer en ik kan er echt nooit genoeg van krijgen. Ongelooflijk hoe zij dit steeds brengen. Alleen al door de invite ben ik steeds door het dolle heen. Ook nu ging het een veelbelovend feestje worden én dat was het ook! Benieuwd welke nieuwtjes ik mocht gaan ontdekken en hoe de avond verliep? Welke goodies ik mee naar huis kreeg? Lees dan snel even verder.

Dresscode : Colour Block

YAY wat was ik blij met deze dresscode! Ik keek er enorm naar uit te mogen combineren en spelen met kleuren. Ik ben uiteindelijk gegaan voor een gele jurk, een roze jasje erop en een oranje handtas. Ik vond het een zeer mooie combinatie. Wisten jullie trouwens dat ik een diploma kleurconsulente heb? 😉 Ook mijn make-up had ik voor die avond aangepast aan mijn outfit. ❤

It’s time to color your life with Happiness

Ook de locatie was weer echt amazing. Het event ging door bij Bozar-Terarken Rooms in Brussel. We werden hartelijk ontvangen en kregen meteen een woordje uitleg hoe de avond er ging uitzien. We moesten op voorhand een keuze maken uit 3 deuren. Achter elke deur verschool een nieuw product dat we mochten ontdekken. De bedoeling was om in kleine groepjes dan naar binnen te gaan en daar uitleg te krijgen. Daarna gingen de andere deuren open waar we de andere nieuwtjes op het gemak de hele avond konden gaan bekijken en uitvoerig testen. Ik koos voor de laatste deur ; “It’s time to colour your life with happiness” omdat ik het zo een mooie betekenis vond en passend voor mij aangezien ik nu een auto-immuunziekte heb die het mij de laatste maanden al heel erg moeilijk heeft gemaakt.

Ohja, we kregen hierbij ook een kaart waar we dan later op de avond onze kleuren konden op noteren en welk product het meest geschikt was voor onze huid. Met die kaart mochten we dan naar het Lancôme winkeltje om deze producten te gaan afhalen. ❤

De verschillende deuren

Deur 1 : Discover Shiny Colours that will make you blush

swatches van de nieuwste L’Absolu Mademoiselle Shine

Hier konden we de allernieuwste blush “Blush Subtil” ontdekken samen met de allernieuwste lipsticks “L’Absolu Mademoiselle Shine”. Het was fantastisch om hierbij een woordje uitleg te krijgen en uit te testen welke kleuren we het mooist vonden.

Deur 2 : Show your true colours

Hier konden we uitproberen welke foundation het beste bij onze huid paste. Je kon hun gekende “Teint Idole Ultra Wear” en de allernieuwste “Teint Idole Ultra Wear Nude” uittesten en swatchen. Ik ben hier altijd heel ijverig in en probeerde zo goed mogelijk mijn gepaste kleur te vinden. Het resultaat was een hand vol foundation die ik per ongeluk tegen mijn jurk aanduwde hahaha. Echt ty-pisch voor mij.

Deur 3 : It’s time to colour your life with happiness

De quote van de invite die me al enorm aansprak. Ik ging dus voor deze deur! We werden verrast met het allernieuwste parfum van Lancôme ; La vie est belle en rose. Ik ben echt helemaal weg van de geur. Je ruikt er de La vi eest belle in maar toch is hij helemaal anders. Ik vind hem warmer en zoeter en nog iets beter bij mij passen. Zo bekijk je het leven zeker door een roze bril 😉

Deze creatie is een moderne interpretatie van de pioen, symbool voor vreugde. De bekende geur wordt verfraaid met een nieuw boeket van verse bloementjes. Krachtige kopnoten van bergamot en rode vruchten blijven hangen terwijl akkoorden van rozen en pioenen onweerstaanbaar helder aandoen.

Het Lancôme winkeltje

Zoals je hierboven al kon lezen, mochten we op een persoonlijke kaart onze kleuren en type product noteren dat het beste bij onze huid paste. Na het uitvoerig testen, mochten we deze producten gaan afhalen in het Lancôme winkeltje. Za-lig!! Ik was alweer in de wolken.

De producten :

La vie est belle EN ROSE – 50 ml

Bi-Facil VISAGE – 200 ml

Blush Subtil – 5.1 g

330 // Power Of Joy

27 // Plaisir Unlimited

Teint Idole Ultra Wear – 30 ml – 05 beige noisette

L’Absolu Rouge Café Bônheur – 3.5g – 140 Merci Beaucoup

Big Lashes Extension Fibers – 1.2 g

L’Absolu Mademoiselle Shine – 3.2 g

links : 382 // Mademoiselle Shine
rechts : 368 // Mademoiselle Smiles

Verder was de avond echt top met fantastische muziek, heerlijke drankjes én cupcakes (Lactose intolerant) waar ik niét van mocht eten AHA! Ook de zanger was geweldig en kon iedereen triggeren om te gaan dansen en uit de bol te gaan. Deze mommy heeft zich echt goed laten gaan 😉 ❤

Sfeerbeelden

Een aantal sfeerbeelden van op het event met mijn bloggersvriendinnetje én ook wel één van mijn beste vriendinnen geworden ; Naomi van Beauy Spot Naomi.

Love en binnenkort weer meer Lancôme nieuwtjes,

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s