Uitgetest : Sodastream en hun allernieuwste gamma “Sodastream Flavors” + Instagram Giveaway

Hi dolls,

Kennen jullie Sodastream al? Ons gezin had er nog helemaal geen ervaring mee. Ik was dan ook razend benieuwd hoe dit precies allemaal werkte om tot een heerlijk en gezond drankje te komen. Ik ben dan ook eerst een kijkje gaan nemen op de website en wat zag het er veelbelovend uit! Hun allernieuwste gamma “Sodastream Flavors”, bevat maar liefst 50% vruchtensap, zonder kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen! Heerlijk toch? Ze komen in 4 heerlijke smaakjes.

Benieuwd hoe jij deze zomer in een handomdraai een lekker en gezond drankje maakt voor het hele gezin? Lees dan snel even verder. Kids proof for sure! 😉

Sodastream Flavors ; lekker fruitig zonder kleurstoffen en bewaarmiddelen

Jullie lezen het goed! Hun nieuwste lijn “Flavors” is niet alleen heerlijk fruitig maar bevat ook geen kleurstoffen en bewaarmiddelen zoals je hier reeds boven al kon lezen. I-de-aal dus!

De smaakjes bevatten maar liefst 50% echt vruchtensap en zijn daarom ook bijzonder geschikt voor je kids. Wij hebben het geluk dat Daan goed water drinkt maar met een smaakje drinken ze natuurlijk altijd sneller wat meer 😉

Ook goed om te weten ; uit 1 fles Flavors haal je 4 liter drank en ze komen in recycleerbare glazen flessen! YAAY!

Better for you, better for the planet!

Flavors assortiment

De verschillende smaakjes waaruit je kan kiezen :

 • Blackcurrant : 50% vruchtensap van zwarte bessen. 34 kcal/100ml
 • Orange Mix : 50% vruchtensap van sinaasappel. 34 kcal/100ml
 • Fruit Mix : 50% vruchtensap bestaande uit : 30% druif, 10% sinaas en 10% citroen. 34kcal/100ml
 • Red Berry Mix : 50% vruchtensap bestaande uit : 20% framboos, 15% aardbei en 15% kers. 34kcal/100ml

Maak je drankje extra fruitig en zomers

Aangezien de zomer eraan komt, is het steeds fijn om je drankje wat te gaan pimpen. Leuk voor het oog, het prikkelt je smaakpapillen en doet je verlangen naar die ene leuke reis. Je brengt op die manier het vakantiegevoel gewoon naar je thuis 😉

Hoe kan je je drankje gaan pimpen? :

 • Doe schijfjes fruit in je drankje. Bv bij de Fruit Mix past perfect een schijfje sinaas of citroen
 • Doe wat gecrushed ijs of ijsblokje in je glas
 • Voor de kids : dip het randje van je glas in wat citroensap en daarna in wat suiker. Zelfs ik vind dit nog leuk hihi wink wink 😉 Wij vonden dit vroeger als kind echt leuk. Werk af met een leuke parasol of ander figuurtje erin
 • Doe wat fruit op de rand van je glas voor een extra zomers gevoel. Leuk ook om aan te bieden als je een zwangere vrouw op bezoek krijgt of wanneer je zelf zwanger bent. Geen alcohol in en toch fris en zomers!
 • Doe eens een rietje met een leuk design in je glas. Scoor je altijd mee

De werking van Sodastream

De werking van het toestel is eigenlijk echt easy peasy, eens je weet hoe het moet. Er zit steeds een kaartje bij waarop mooi en duidelijk de stappen op staan maar voor jullie schrijf ik het graag ook even hier neer ;

 • Neem de gasfles en haal de verpakking van het dopje
 • Draai het witte dopje eraf
 • Neem het achterste deel van je Sodastream af
 • Plaats dan de gasfles door deze erin aan te draaien
 • Klik het achterste deel terug op je Sodastream
 • Vul dan je fles met water
 • Trek het hendeltje naar voor van je Sodastream
 • Plaats de fles erin en duw meteen naar achter, je fles zit nu vast
 • Duw op de knop bovenaan om bubbels toe te voegen. Druk lang genoeg per keer. 3 maal zijn lichte bubbels, 5 maal zijn sterke bubbels. I love it strong 😉
 • Nu ben je klaar om jou favoriete smaakje eraan toe te voegen
 • Enjoy ladies!

Alright dolls, ons gezinnetje zal al veel sneller de flessen in de winkels laten staan. Wij zijn mega fan geworden van Sodastream! Er zijn echt zoveel voordelen aan dit toestel, ongelooflijk. Altijd drinken in huis en dus nooit meer zonder, zelf de sterkte van je bubbels en smaak bepalen, lief voor ons en het milieu, budgetvriendelijk, kindvriendelijk, je kan je toestel zelfs mee nemen als je op autovakantie gaat want er zijn geen kabels aan verbonden,….Kortom, we love it!!

Instagram Giveaway

Yasss sweeties, ik mag i.s.m Sodastream een setje van deze 4 heerlijke nieuwe smaken weggeven!! Hoe cool is dat? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is mij volgen op Instagram en 2 vrienden taggen. That’s it! Zeker meedoen dus!

Kan je niet wachten en heb je ook al zin gekregen om aan de slag te gaan met je eigen Sodastream? Je kids en familie te verrassen met de unieke en heerlijke smaken? Klik dan HIER voor jou dichtsbijzijnde verkooppunt of shop gewoon vanuit je lekkere luie zetel.

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s