Unleash your Inner Mermaid met het nieuwe gamma van Kérastase haarverzorgingsproducten voor de zomer

Hi dolls,

De zomer komt eraan, en de meeste onder ons weten zich steeds goed te wapenen tegen de schadelijke UV stralen. Althans, voor hun huid… Maar beschermen en verzorgen jullie ook jullie haren? Als ik die vraag stel aan familie en vrienden dan krijg ik al gauw een “Neen” terug. Het gebeurt heel vaak dat we het gewoonweg vergeten te doen. We spenderen wel honderden euro’s elke maand bij de kapper om onze haren in een mooie kleur en coupe te behouden maar ze dan wel niet verzorgen tussendoor? 

In deze blog stel ik jullie het nieuwste gamma “Soleil” voor van Kérastase om je haren te beschermen tegen de verschillende schadelijke invloeden die je kan tegenkomen in de zomermaanden of op vakantie.

Waarom is het zo belangrijk om mijn haren te gaan beschermen en verzorgen met een specifieke haarverzorging tijdens de zomer ?

Wie graag zijn mooie en gezonde lokken wil houden, moet ze echt wel beschermen tegen de zon. De UV-stralen, zeewater, chloor en zand, zorgen ervoor dat onze haren zeer droog en ruw worden. Ook de kleur gaat vervagen, haren die gaan pluizen en de haarpunten gaan sneller splijten. 

De nieuwe Kérastase Soleil : Unleash your Inner Mermaid

Mijn absolute favoriet van het moment. Eerlijk girls, dit gamma is het neusje van de zalm voor je haren. Het nieuwe gamma haarverzorgingsproducten voor de zomer bevat een bom aan luxueuze, voedende oliën en een o zo zalig parfum. Zeemeerminnenhaar for sure! Het gamma is aangevuld met een nieuw sterproduct ; de Huile Sirène. Het gamma gaat je haar volledig beschermen, voeden en mooier maken met een hoogglanzende finish.

En om het nog even over het zalige parfum te hebben…Ivresse Solaire is het nieuwe luxueuze en sensuele parfum van het nieuwe Soleil gamma. Noten van jasmijn, tuberoos en ylang ylang zitten bovenop een overvloedige basis van kokosnootmelk, amber en tonkaboon voor een sensueel en bedwelmend effect. De producten zorgen ervoor dat het parfum de hele dag in het haar blijft hangen. Echt waar girls, héérlijk!

De volledige routine om droog haar aan te pakken en te beschermen

Alright , de formules zijn verbeterd en de verpakkingen stralen! Time to unleash your inner mermaid!

  1. Stap 1 : Bain Après-Soleil – 250 ml – 21€  

Gebruik de aftersun shampoo (in de vorm van een heldere en koele gel) om de resten van zout, chloor en zand te verwijderen. De shampoo hydrateert diep tot in de vezel, hersteld de zachtheid en de glans en gaat beschermen tegen de zon.

  • Stap 2 : Masque Après-Soleil – 200 ml – 37,40€

Het gel-crème masker heeft een lichte textuur en gaat het haar voeden, hydrateren en beschermen tegen de zon. De antioxiderende ingrediënten vangen de harde effecten op als een schild tegen de schadelijke zomerinvloeden. Het hersteld het evenwicht met vitale voedingsstoffen, de haarvezel herstelt en verzacht, het haar gaat glanzen en stralen. Van zodra je het potje openmaakt komt de heerlijke geur jou tegemoet.

  • Stap 3 : Crème UV Sublime – 200 ml – 25,90€

Deze heerlijke leave-in crème met vitamine E gaat het haar, heel de dag beschermen tegen vocht n hydrateert intens. Het voorkomt droogte en splitten van de haren en geeft onmiddellijk glans. Mijn haren voelen echt superzacht aan!

De routine om zeemeerminnenhaar te creëren : Huile Sirène – 200 ml – 25,90€

Heb je lang haar en droom je ook van dat prachtige zeemeerminnenhaar? Er zijn drie stappen om natuurlijke waves te verzorgen en sublimeren :

  • Gebruik eerst de Bain Après Soleil
  • Daarna het Masque Après Soleil
  • Als laatste om het zeemeerminnenhaar te verkrijgen, breng je de Huile Sirène aan op nat of droog haar. Zeker wanneer je wil zwemmen of aan het strand gaan liggen.

De Huile Sirène bestaat uit twee fasen die het haar voed en beschermd tegen vocht met een onmiddellijke strandtextuur. Het geeft je zachte beach waves zonder te gaan uit drogen. Ik breng hem steeds aan voor het zonnen en zwemmen en na het zwemmen. Tijdens het opdrogen ondergaat mijn haren een ware transformatie en daar zijn de beach waves. Eerlijk, ik stond er versteld van! Love it! ❤

Zo zie je maar dat het toch verstandig is om je haren ook te verwennen deze zomermaanden als je die mooie lokken wil behouden.

Love,

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s