Scrub jezelf mooi en jong met de Circular Face Scrub van Naïf

Hey girls,

September is ingegaan, onze snoetjes gaan terug naar school en alles komt weer in zijn normale gangetje. Ook ik zal terug wat meer tijd vinden om te gaan bloggen. Het waren hele bewogen en drukke maanden. Niet alleen de zomervakantie maar daarnaast ook nog eens met mijn ziekte.

Vandaag kom ik met een superleuk nieuwtje van Naïf. Een tijdje terug, brachten zij een geweldige gezichtsscrub op de markt. Ein-de-lijk heb ik de tijd gevonden om mijn ervaringen over deze scrub, met jullie te delen. Yaaaay!

Circular Face Scrub – 50 ml – €14,95

Vergeet de scrubs die schadelijk zijn voor je huid en het milieu. Deze Circular Face Scrub is zowel lief voor je huid als voor onze planeet.

Een mooie clean verpakking die gemaakt is van bioplastic met als hoofdbestanddeel, rietsuiker. Mijn hart maakt een sprongetje. En zoals altijd…de heerlijk gekende geur van Naïf is ook bij dit product behouden.

Wat ik echt belangrijk vind bij een face scrub is dat deze niet te hard maar ook niet te zacht gaat scrubben. Bij een te zachte heb ik niet het gevoel dat al mijn dode huidcellen verwijdert zijn en bij een te harde peeling wordt mijn huid rood en krijg ik een reactie. Ik was dus zeer benieuwd naar deze.

Bij het aanbrengen werd ik meteen betoverd door de heerlijke geur. De scrub heeft een fijne en lichte crème structuur en bevat zeer fijne korrels. Ze zijn zeer talrijk aanwezig. Heerlijk! De fijne scrubkorrels zijn gemaakt van kalk uit Amsterdams drinkwater dus lief voor onze huid én milieu.

Na het scrubben voelt mijn gelaat lekker babyzacht aan en heb ik geen rode of reactieve huid. Voor een mooie en gezonde huid doe je dit best 1-2 keer per week.

Wist je trouwens dat mensen die hun huid elke week scrubben, later minder rimpels hebben?! Scrubben staat gelijk aan de huid vernieuwen. Door dode huidcellen te verwijderen en dit op regelmatige basis te doen, gaan de cellen zich sneller gaan vernieuwen. Vernieuwen = minder rimpels! Amen!

*Je kan Naïf vinden bij de betere (baby)speciaalzaken en bij je apotheek in de buurt.*

Dus ; scrub je zelf mooi en jong ladies!

Love,

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s