Samen met Kiehl’s, kan je je huid de hydratatie geven waar het naar verlangt.

Hii ladies,

Avocado’s, wie is er niet dol op? Ik hou er enorm van. Zelfs Daantje vindt ze heerlijk! Maar…je hoeft ze niet alleen te eten voor je gezondheid….Ook voor je huid, is de avocado een pure verwennerij! Een tijdje terug kwam Kiehl’s met twee heerlijke producten op basis van avocado-olie. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik ze ontving. Jullie weten immers al dat sinds mijn ziekte van Crohn, mijn huid alleen maar droger en gevoeliger geworden. Kiehl’s for the win!

Creamy Eye Treatment with Avocado

Wat een fijne verpakking, zelfs de tekst is in het groen. Ook de oogcrème is licht groenig. Toen ik het aanbracht op mijn vingertoppen en oogcontouren, voelde ik meteen hoe romig de textuur is. Heerlijk!

Mijn oogcontouren voelen meteen lekker zacht en gehydrateerd aan. Je hoeft geen schrik te hebben voor je ogen of contactlenzen als je die zou dragen want het product komt niet in je ogen. De oogcontourverzorging is tevens getest door dermatologen én oogartsen.

De Creamy Eye Treatment komt in twee verpakkingen :

  • 14 g – €29
  • 28 g – €45

Avocado Nourishing Hydration Mask

Alweer een hele mooie verpakking, geïnspireerd op de kleur van de rijpe avocado. De unieke en rijke textuur verraste mij op een zeer aangename manier. Het is rijk en romig en gaat vochtinbrengend werken. Ideaal met mijn droog huidje. Ohja, deze is helemaal parfumvrij.

Je mag het masker tot drie keer per week gebruiken en je laat het 15 min inwerken. Ik verzeker jullie, mijn huid voelt steeds babyzacht en soepel aan. Weg met het trekkerig gevoel!

Het Avocado Nourishing Hydration Mask komt in twee formaten :

  • 25 g – €22
  • 100 g – €46

*De producten zijn exclusief verkrijgbaar bij je dichtstbijzijnde Kiehl’s verkooppunt of op https://www.kiehls.be

Let’s avocuddle 😉 ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s