No more bad hair days met de Adephar Ionic Hairbrush.

Hey girls,

Een aantal onder jullie zullen zeker en vast al gezien hebben op de stories, dat ik met extreme haaruitval zat. Dat extreem mag je echt wel letterlijk nemen. Ondertussen gaat het gelukkig al iets beter maar daar ga ik later in een andere blog meer over vertellen.

Vandaag wil ik het hebben over een haarborstel. Niet zomaar de eerste de beste…Hij is gewoon top voor mijn haren! Zeker nu met mijn haaruitval.

Adephar, de verdeler van o.a Biosil waar ik ongeveer een half jaar terug een artikel heb over geschreven én waarmee ik nu ook opnieuw ben gestart, kreeg steeds meer de vraag naar een kwalitatieve professionele haarborstel. Ze gingen meteen opzoek om de beste haarborstel te kunnen samenstellen die zowel de haren verzorgt als ontwart. In samenwerking met een Belgisch bedrijf hebben zij dé perfecte haarborstel ontwikkeld ; de Adephar Ionic Hairbrush.

De Adephar Ionic Hairbrush – Verzorgen en ontwarren van je haren

De voordelen op een rijtje :

Toermalijn Ionen technologie

Eerlijk, voor mij was het de eerste keer dat ik hoorde over Toermalijn. Ik kende het niet.

Toermalijn is een edelsteen die ervoor zorgt dat er rond de borstel, een ionenmantel gevormd wordt. Dit zorgt ervoor dat de elektrostatische lading op je haren geneutraliseerd wordt. De binnenste schubbenlaag van je haren worden daardoor gesloten waardoor uitdroging wordt voorkomen. Het resultaat? Gezonde, glanzende haren die je makkelijker kan gaan stylen. Yaaay!

100 % zuiver everzwijnhaar

Het everzwijnhaar dat gebruikt wordt voor deze borstels, gaat de haren mooi glad maken en geeft glans en volume aan de haren. Dat is echt wel een feit. Mijn haren zullen steeds mooi glanzen na het borstelen en mijn haar lijkt dikker. Hier ben ik heel blij mee, zeker nu met mijn haren die voor de helft zijn uitgevallen.

Antistatisch en geïoniseerd nylon

Ook super aan deze borstel. Mijn haren zijn anders echt heel statisch en stonden soms alle kanten uit. De nylonharen zijn geïoniseerd waardoor die statische lading wordt geneutraliseerd. Hierdoor worden je haren beschermd tegen uitdrogen.

De nylonharen zullen ook je haren gaan en verzorgen. Je hoofdhuid wordt in alle zachtheid gestimuleerd. Love love love.

Ergonomisch en lichtgewicht design

Vergeet die zware borstels en hun vreemde of onhandige designs. Ik irriteerde me soms mateloos. Deze borstel ligt gewoon perfect in je hand en is zeer licht. Hij is perfect om ook te gebruiken tijdens het brushen en stylen. Door de ionentechnologie zullen de haren niet uitdrogen wanneer ze in contact komen met warmtebronnen. Amen!

Ohja, wat ik ook nog even kwijt wil….Bij andere borstels gingen al gauw de borstelharen alle kanten uitstaan. De borstelharen konden het gewicht van mijn haar gewoonweg niet aan. Bij deze is dit absoluut niet het geval en dat viel mij ook meteen op! Echt een toppertje.

De Adephar Ionic Hairbrush* is verkrijgbaar bij je dichtstbijzijnde apotheek of online apotheker. *Prijs : €29,95

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s