Sparkle out loud met Urban Decay! De nieuwe producten uit de Heavy Metal Glitter Collectie zorgen gegarandeerd voor die extra sparkle in je leven!

Hii dolls,

Dat mijn leven een beetje meer glitter kan gebruiken…Dat weten jullie ondertussen maar al te goed. Het is zwaar; leven met een chronische ziekte en niet zonder die naalden te kunnen. Volgende week staat er ook alweer een onderzoek gepland. Maar goed…c’est la vie.

Ik werd een tijdje terug dan ook verrast, met een aantal nieuwe producten van Urban Decay uit de Heavy Metal Glitter Collectie. Ze zorgen gegarandeerd voor die extra sparkle in mijn leven. Let’s find out!

Sparkle out loud !

De producten uit de Heavy Metal Collectie zijn een ware streling voor het oog. Niet alleen van het product maar ook van de verpakking kan ik echt genieten. Een mooie verpakking nodigt immers uit om het product meteen te gaan testen.

De verpakking van de Heavy Metal Glitter Gel en van de Glitter Eyeliner zijn echte juweeltjes. Ik kreeg meteen het gevoel te willen gaan dansen! Zó feestelijk zeg!

De hele collectie brengt je meteen in de sfeer om te gaan feesten!

Ohja, even ter info…kindlief vond het een uitstekend idee om mijn Heavy Metal Glitter Gel te gaan verstoppen toen die klaar lag om foto’s te gaan nemen…Ik heb deze nog steeds niet gevonden -_- De foto’s voor deze Glitter Gel heb ik dus zelf niet kunnen maken maar zijn afkomstig van de website van Urban Decay zelf, behalve van de parking. Die had ik nog 😉 #momlife

Heavy Metal Glitter Gel – 14,5 ml – €23,00

Een glitter gel zoals ik er nog nooit eentje heb gezien. Trust me, er zijn er al een aantal de revu gepasseerd. 😉 De Heavy Metal Glitter gel heeft een high-coverage formule en dat merk je al meteen na 1 swipe. On-ge-loof-lijk!

 Deze glitter gel is super gemakkelijk aan te brengen en is geschikt voor je ogen, lichaam en gezicht. De glitter gel is op water basis dus hij laat helemaal geen vieze plakkerige boel na. Het afhalen brengt ook geen mess want het is dan weer simpel af te halen met…jawel, water!

De Heavy Metal Glitter Gel is verkrijgbaar in maar liefst 6 kleuren. Ik heb de kleur “Disco Daydream” ontvangen.

Ohja, hij blijft tot wel 9 uur lang zitten dus dance the night away girls!

Heavy Metal Glitter Eyeliner – 7,5 ml – €21,60

Deze eyeliner is als het ware een opstapje naar de hardcore glitters. Het is een opbouwbare eyeliner dus je hebt het zelf in de hand, hoe hart jij het wil gaan doen glitteren 😉

Hij is op waterbasis en bevat superfijne glitters die snel opdrogen en muurvast blijven zitten. Geen glitters die loskomen! Veilig voor de lenzendragers zoals ik dus 😉

Daarnaast bevat deze ook nog perzik en komkommerextracten dat de huid lekker gaat verzorgen. Het wortelextract gaat dan weer gaan verzachten en de huid glad maken. Wat denk je daar van?

24/7 Glide-On Eye Pencil – 1.2 g – €21,60

Voor elk wat wils met dit Glide-On-Eye Pencil! Er zijn maar liefst 45 verschillende tinten verkrijgbaar. Hoe crazy is dat?

Ze hebben een crème-achtige textuur die zeer langhoudend, fluweelzacht, waterproof en glanzend is! De formule blijft zacht zodat blenden tot 30 seconden na aanbrengen, makkelijk gaat.

De potloden bevatten 50% vochtinbrengende ingrediënten in een waterproof formule die daarnaast jojoba-olie, vitamine E en katoenzaadolie bevat.

*Alle producten zijn verkrijgbaar bij ICI Paris XL of in de online store van Urban Decay op www.urbandecay.be

Veel liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s