Onweerstaanbare lippen? Probeer de nieuwe Les Macarons van L’Oréal Paris.

Hiii dolls,

Als er iets is waar ik echt niet zonder kan dan zijn het wel lipsticks. Mij zal je maar heel zelden zonder lipstick zien rondlopen. Ik vind dat dit echt je make-up look af maakt. Ik zou zelfs durven zeggen dat het je complete outfit af maakt. Hoe mooi is het niet dat je lippen matchen met die ene handtas of paar schoenen?

Ik ontving drie prachtige tinten van de nieuwe “Les Macarons” van L’Oréal. Benieuwd naar meer? Check it out!

Les Macarons ; een sensatie voor je lippen en neus

Yes, net zoals de “Les Chocolats” ruiken deze vloeibare lipsticks heerlijk. Ze komen in 8 prachtige matte en rozige tinten. Voor elke outfit heb je zeker een match! For sure.

De prachtige lipsticks zijn geïnspireerd door de bekende Parijse lekkernijen : macarons. Vandaar de naam “Les Macarons”. En wie er al eentje geproefd heeft, weet dat ze onweerstaanbaar zijn. Net zoals de lipsticks die op zijn beurt onze lippen onweerstaanbaar maken 😉 Wink wink.

Langhoudend en ultra-matte

Hoe matter hoe liever zeg ik altijd. Maar wat ik niet kan verdragen is dat sommige matte en vloeibare lipsticks, de lippen gaan uitdrogen. Bij deze gebeurt dit dus helemaal niet! Mijn lippen blijven de hele dag lekker zacht zonder het “afbrokkelen” van de kleur.

Het pigment is trouwens echt wowie! Al vanaf de eerste swipe, worden je lippen meteen omhuld door de prachtige gekozen tint. Love it! Ohja en het aanbrengen gaat echt easy peasy door het puntje van de borstel. Je kan echt de lipstick perfect gaan aanbrengen en je lippen optisch voller laten lijken door heel precies net over je liprandje te gaan.

De lipstick blijft een aantal uur zeer mooi en perfect op mijn lippen. Zelfs na het eten of drinken.

De kleuren die ik ontvangen heb

824 – Guava Gush

828 Framboise Frenzy

820 Praline De Paris

Praline De Paris valt op de lippen rozer uit. Echt één van mijn favorieten!

*De lipsticks zijn beschikbaar bij Di aan €14,99 per lipstick*

Love,

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s