Tuutaaa Tuutaaa hier zijn we met onze Sinterklaas Cadeautip 2 ; Play-Doh Wheels Brandweerwagen en bijhorende set

Hey hey,

Hier zijn we alweer met onze volgende Sinterklaas cadeautip! Ik wou Daan niet te kort op elkaar zoveel speelgoed geven maar hij stak daar een stokje voor. Aha! Slim kind hoor die van mij 😉 Die dag hadden wij een lange wandeling gemaakt en toen ik op het toilet zat hoorde ik hem roepen : ‘Mama, Sinterklaas en de pieten hebben speelgoed verstopt in de kast. Gekke pieten!’. Ik dacht echt “Ohneeee wel heel domme pieten ahahaha”. Ik echt geen strak plan geweest om daar het speelgoed te gaan verstoppen! Hij kijkt normaal nooit in die kast maar nu moet hij het wel gevoeld hebben hihi.

De Sinterklaas cadeautip van vandaag is er terug eentje van Play-Doh. De Play-Doh Wheels brandweerwagen met het aparte setje Play-Doh Wheels cement en asfalt. Dit cadeautje was echt voor hem heaven. Plasticine en iets met wielen, in 1 doos….Een topper!!

Play-Doh Wheels Brandweerwagen en aparte set Cement/Asfalt

Dat dit dus een topper van jewelste is voor kleine autofreaks, moet ik jullie niet vertellen. Daan is zo gek op alles wat wielen heeft. Gaande van kleine auto’s tot monstertrucks, brandweerwagens, tractors,… Dat Play-Doh dit gecombineerd heeft met hun klei…Echt super!

Wat zit er in de doos

Play-Doh Wheels Brandweerwagen

Uiteraard een grote brandweerwagen, ladder met vormpjes om achteraan in te schuiven om brandweerslangen te maken, 4 potjes gewone plasticine en 1 speciale om water te maken in het waterkanon en een plastic schaar.

Play-Doh Wheels Cement en Asfalt

Leuk setje dat je er apart kan bijkopen om alles nog echter te maken. Er zit een schepje bij de twee kleuren. De kleurtjes van deze plasticine zijn tevens echt goed nagebootst vind ik. Het zwarte van de asfalt bevat glittertjes om het zo echt mogelijk te maken en ook de kleur van het cement is nét echt. Het schepje bevat gaatjes om brokjes cement te maken.

Aan de slag

Met deze set kunnen kids vanaf 3 jaar, meteen aan de slag en hoef je niks in elkaar te gaan steken. En heeft je kind is geen zin om met plasticine aan de slag te gaan? Geen probleem, ze kunnen ook zo met de brandweerwagen spelen. Eindeloos speelplezier.

Daan is helemaal gek van de brandweerwagen. Hoe kan het ook anders. Je kan helemaal rond het thema gaan spelen met de plasticine. Gebruik het waterkanon om water te maken, iets wat Daan continue herhaalde haha. Dat was maken, direct terug kneden en hup weer het waterkanon in.

Achteraan kan je dan een brandweerslang maken via een latje met vormpjes. Je steekt bovenaan de plasticine erin en dan duwen maar! Daan vond het eruitzien als wormpjes haha. Dat konden jullie ook zien in de stories.

Op de brandweerwagen zelf zitten ook nog allemaal figuren om te maken die helemaal in thema zijn. Het zou anders Play-Doh niet zijn he 😉 We hebben bv. leuke vuurtjes gemaakt.

Met het aparte setje hebben we dan een baan gemaakt en wat cement.

Zoals jullie kunnen lezen zorgt Play-Doh Wheels voor eindeloos speelplezier en is het ideaal speelgoed voor kids die dol zijn op voertuigen!

Veel liefs,

Karen en Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s