Sinterklaas Cadeautip 3 ; Egeltje Plof van Hasbro Gaming

Hey hey,

En onze volgende Sinterklaas Cadeautip staat alweer klaar voor jullie! Lang is het niet meer he lieve mama’s en papa’s. De derde cadeautip is er eentje voor het hele gezin ; Egeltje plof van Hasbro Gaming.

Egeltje Plof van Hasbro Gaming

Op het eerste zicht een schattig egeltje die een beetje boos kijkt haha. Het spel is echt zeer leuk en je kan het spelen met het hele gezin. Er zijn geen batterijen nodig en het spel komt kant en klaar uit de doos.

Wat zit er in de doos

Egeltje Plof himself, 9 stekeltjes in de kleuren paars/oranje/roze en een dobbelsteen.

Spelen maar

Hoe begin je met spelen? Heel simpel! Je gooit om de beurt met de dobbelsteen. Op die dobbelsteen staat een 1,2 of een verbodsteken dat je een beurt moet wachten. Als je een 1 of 2 gooit dan mag je het aantal keer drukken op de neus van de egel.

Maar… let op, want hij kan plots zijn stekeltjes gaan afschieten! Dikke fun hoor. Daan moet daar altijd zo van schrikken en lachen. Wij ook hoor aha!

Je kan het spel ook nog een leuke twist geven door de regels een beetje te veranderen. Je gaat wel nog het aantal gaan drukken op het neusje van de egel maar je kan op voorhand wel de stekels punten gaan toekennen. Op het moment dat de stekels dan de lucht invliegen, probeer je er zoveel mogelijk te pakken. Wie de meeste punten heeft, wint!

Een heel leuk spel en dus helemaal Sinterklaas waardig! Niks leukers dan een gezelschapsspel te spelen met je kroost.

Veel liefs,

Karen en Daantje xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s