Transformeer je haren tijdens de nacht met de Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum

Hiii dolls,

Goed nieuws! Met mijn haren gaat het echt de laatste tijd weer supergoed. Hopelijk krijg ik terug mijn volle dikke bos haren terug zoals voorheen, maar zo ziet het er wel naar uit. Ze vallen bijna niet meer uit. Oké ik ga misschien altijd wel een beetje blijven ruiven zoals een cavia maar dat had ik voor mijn ziekte ook al. Ik denk dat als je veel en lange haren van nature hebt, je daar in het algemeen ook gewoon meer last van hebt.

Zoals de titel het een beetje verklapt, ik verzorg mijn haren dus ook voor het slapengaan. Je kan het wat vergelijken met een serum of je nachtcrème/masker die je aanbrengt voor je gezicht, maar dan nu voor je haren. Magic it is….

 

Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum – 90 ml – €34,45

 

Het Nachtritueel voor droog haar

Wauw en wat voor nachtritueel. Dit is serum voor je haar is echt zó luxueus en zó zacht! En die geur, oh my! Je kamt je haren voor het slapengaan, brengt het serum moeiteloos aan en dan zijn je haren er helemaal klaar voor om te gaan transformeren in de nacht. Het serum werkt gedurende 8 uur en wanneer je wakker wordt, zijn je haren zacht en super gezond. Het parfum ruik ik de hele dag door.

 

De formule

In de nacht gaat het serum dus het haar diep gaan voeden. Het is verrijkt met een vitamine B-complex en Iriswortelextract. De geur evolueert van ontspannende geur tijdens de nacht tot verkwikkende geur in de ochtend. Echt een zintuigelijke ervaring girls.

  • Iriswortelextract : Gaat het haar 8 uur lang voeden en compenseert het verlies van voedingsstoffen. Het verfraait de haarvezel.
  • Vitamine B-complex : Dringt geleidelijk in de haarvezel door en verzegelt de haarschubben met een fluweelzachte finish.

 

De transformatie

Het is zo, dat onze haren heel wat te verduren hebben. Zoals de wrijving met ons kussen, hitte, koude….Al deze externe factoren drogen het haar uit en maken de haarschubben ruw. Het serum gaat ons haar hiertegen beschermen. Amen!

Waarom dan in de nacht een serum? Omdat in die 8 uur, de voedingsstoffen de kans krijgen om volledig in te dringen en het vocht te vervangen dat overdag is verloren gegaan door het stylen van het haar en andere externe factoren.

Mijn haren ruiken heerlijk bij het opstaan en voelen bijzonder zacht aan. Omdat mijn haar vaak droog aanvoelt, breng ik het serum niet alleen aan op de punten maar ook op mijn lengtes. Als je niet overdrijft met het aanbrengen zullen je haren er zeker niet vettiger van worden. Integendeel, het is precies satijn en mijn haren kunnen veel beter ontward worden. Ik heb ook opvallend minder knoopjes en mijn haar voelt luchtig aan.

 

*Verkrijgbaar in je dichtsbijzijnde Kérastase salon*

 

Veel liefs,

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s