Je routine met Clinique en de Clinique iD ; een revolutionaire custom-blend huiverzorging.

Hi dearies,

Oh my, ik ben eindelijk wat aan de betere hand en kan er dus terug wat gaan invliegen hier én op Instagram. Afgelopen weken waren zeer heavy en vrijdag kon ik niet anders dan maar naar het ziekenhuis gaan. Gelukkig heb ik dat gedaan of het was weer een opname voor mij. Ik heb terug een opvlamming van mijn Crohn helaas. Ik ben letterlijk kapot vanbinnen. Gelukkig met een stootkuur van Cortisone zal het hopeljk snel beter gaan. Ik moet nu ook wekelijks gaan spuiten met de Humira.

Voor mijn ziekte verzorgde ik mijn huid wel al zeer goed, maar nu is dit echt nog veel intensiever geworden. Mijn huid is zoveel droger en gevoeliger geworden. Helaas pindakaas! Met de cortisone nu zal dit nog wat erger worden.

Gelukkig kwam Clinique een tijdje terug to the rescue! Ik kreeg een pakje met producten, speciaal voor mijn huidtype. Ik was natuurlijk in de wolken want dat kon mijn huidje zeker gebruiken. Benieuwd? Lees zeker even verder.

Mijn routine met Clinique

Mijn ochtend en avondritueel qua verzorging ziet er meestal hetzelfde uit. Reinigen en daarna verzorgen. Af en toe eens een scrubje en masker erbij om mijn huid in een goede conditie te houden.

Ik heb een zeer droge en gevoelige huid, dus het is een must dat ik mijn huid goed verzorg. Ook naar later toe… Hoe droger je huid, hoe sneller je rimpels kan krijgen. De angst voor rimpels en er ouder gaan uitzien is bij mij echt groot geworden. Ik ben de laatste tijd zelfs aan het overwegen om aan botox te beginnen. #Ifeelnoshame

Maar…Clinique kwam dus to the rescue met een aantal producten, aangepast aan mijn huidtype. Mijn routine werd de volgende :

Reinigen met de Clinique Facial Soap – 200 ml – €22,50

Deze Facial Soap reinigt echt in alle zachtheid. Ik hield even men adem vast toen ik hem uittestte want ik ben echt zó gevoelig maar deze is gewoon perfect! Hij is speciaal voor de droge gecombineerde huid, dermatologisch getest , getest op allergieën en 100% parfumvrij.

Reinigen met deze Facial Soap is echt een poepie! Gewoon even je huid nat maken met lauw water, je pompt wat van de zeep in je handen en schuimt deze even op. Daarna masseer je het product over je gezicht en je hals en afspoelen maar! That’s it! Feeling freshhh ❤

Verzorgen en hydrateren op maat met Clinique iD – 125 ml – €56.30

Je zult ongetwijfeld de reclames al voorbij zien komen hebben van de Clinique iD. Deze moisturizer is dan ook zeer bijzonder en revolutionair! De Clinique iD verzorgt en hydrateert volgens jou huidtype.

Je kan kiezen uit maar liefst 15 combinaties om tot jou persoonlijke en custom-blend huidverzorging te komen. Je start met het kiezen uit 3 verschillende hydraterende basissen en daarna maak je een keuzen uit 5 actieve boosters et voila! Zo simpel is het!

De verpakking is zó ontworpen dat hij per pompje, exact de juiste hoeveelheid hydratatie en actieve werkstof geeft. Als je het product ontvangen hebt, draai je de verpakking open en sluit je de cartridge aan met de geconcentreerde actieve werkstoffen. De verhouding is 90% hydratie en 10% van de actieve werkstof per pompje.

Mijn Clinique iD bestaat uit de Dramatically Different™ Moisturizing Lotion+ die ideaal is voor de zeer droge tot droge gecombineerde huid. Als cartridge koos ik dan de Active Cartridge Concentrate Irritation omdat ik een gevoelige huid heb die vraagt om gekalmeerd en verzacht te worden.

Leuk weetje : mijn Clinique iD werd gepersonaliseerd door de getalenteerde Illustrator Julie Vangeel.

Verzorgen en hydrateren met de Clinique Redness Solutions Daily Relief Cream – 50 ml – €51,50

Wanneer mijn huid zeer reactief is en dus roodheden en vlekken vertoond, wissel ik mijn Clinique iD af met deze crème. Het is zoals deze het zegt ; een opluchting voor mijn huidje.

De crème is zeer smeuïg en voedend. Hij is vetvrij, vochtinbrengend en kalmeert mijn huid vrijwel meteen. Ik smeer nu al een aantal weken en mijn huid ziet er echt wel opvallend gezonder uit. Amen!

*Alle producten zijn verkrijgbaar bij de voorkooppunten van Clinique of op de website www.clinique.be

Veel liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s