Met de nieuwe “Free The Nudes” lipsticks van L’Oréal Paris, krijgt naturel een nieuwe betekenis. Een statement hoeft nu eenmaal niet altijd schreeuwerig te zijn.

Hii dolls,

Ik ben weer super excited want een paar weken terug, ontving ik een aantal lippies uit de nieuwe “Free The Nudes” collectie van L’Oréal Paris. Ik ben helemaal gek op nude tinten en matte lipsticks dus deze zijn voor mij ware pareltjes.

Een statement met nude

De meeste onder jullie die het woordje “nude” horen denken daarbij aan zachte tinten, kleuren die bijna onzichtbaar zijn etc. De meeste onder jullie die dan het woordje “statement” horen denken dan weer aan opvallen, felle kleuren etc. Wel girls, de nieuwe “Free The Nudes” bewijzen het tegendeel.

Een statement maken hoeft helemaal niet schreeuwerig te zijn. Met een nude glimlach til je naturel naar een hoger niveau.

Free The Nudes ; de nieuwste matte lipsticks uit het Color Riche gamma van L’oréal Paris

Het gamma bestaat uit 8 prachtige universele tinten die flatterend is voor elke huidskleur. Subliem gesofisticeerd en toepasselijk voor iedereen.

De verpakking is heel stijlvol en roept meteen het classy nude gevoel op.

Dankzij de ultra matte skin technologie van “Free The Nudes” behoren termen zoals vaal, dof en te poederig echt wel tot de verleden tijd. De matte lipsticks bevatten zeer zachte oliën en lijntjesvullende micropoeders die lippen in de watten leggen. De lippen voelen crèmig en licht aan. Het resultaat? Een zeer matte finish met het comfort van een lippenbalsem.  

Swatches

Time to swatch! Ik ontving deze 4 prachtige tinten :

Van links naar rechts : NO Hesitation // NO Lies // NO Prejudice // No Diktat

Processed with stamp

Mijn ervaring met de lipsticks

Ik ben door het dolle heen girls, really. De “Free The Nudes” hebben alles wat ik zocht voor een matte nude lipstick.

Het aanbrengen gaat smooth en je ziet meteen hoe sterk gepigmenteerd ze zijn. Na 1 laag zien je lippen er meteen per-fect uit. Wat mij ook meteen opviel is dat mijn lippen allesbehalve droog aanvoelden. Ze voelen lekker gevoed aan door de zijdezachte oliën die de lipstick bevat.

Wat ik ook steeds belangrijk vind voor een lipstick is de houdbaarheid. Deze lipsticks scoren echt hoog. Mijn lippen bleven mooi voorzien van kleur en dit hield toch een aantal uur aan, ondanks ik tussendoor ook wat had gegeten en gedronken.

Na een aantal uur, bleven mijn lippen zeer zacht en ging de lipstick niet gaan uitdrogen of afbrokkelen.

Veel liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s