Van babykamer tot super stoere jongenskamer. Het autobed van Vipack is dé eye-catcher!

 Hey lieve allemaal,

Ein-de-lijk kom ik met deze blog over Daan zijn kamertje. Sorry dat het veel langer heeft geduurd dan ik voorzien had.

De voorbije maanden zijn dan ook enorm hectisch voor ons verlopen, zeker sinds mijn diagnose. Het is met ups en downs geweest. Veel blogs zijn daardoor blijven “liggen” maar nu lieve schatten, kan ik dus vertellen dat je in dit artikel alles te weten zal komen over Daan zijn kamertje. Vooral dan in het bijzonder over zijn super cool autobed van Vipack. Want grote jongens, verdienen echt wel een coole slaapplek. 

Van babykamer tot een stoere jongenskamer voor kleuters

VOOR : de babykamer

NA : een jongenskamer

Yes, zoals jullie in de voor en na foto’s kunnen zien, heeft de kamer een grote transformatie ondergaan. Niet alleen het bed is vervangen, ook de muren en omkadering van de ramen zijn voorzien van een nieuw likje verf. We hebben ook gedacht aan een leuke naamsticker, stopbord etc…

Daan is helemaal gek op auto’s dus over het thema hebben we geen seconde moeten twijfelen.

We gingen dan ook opzoek naar een super stoer en cool autobed. Die hebben we gevonden bij Vipack. Zij hebben echt een zeer ruim assortiment aan bedden. Aan elk thema is wel gedacht! Niet alleen voor jongens maar ook voor kleine prinsesjes en stoere meiden.

Vipack autobed Night Speeder

Hét autobed waar Daan meteen liefde voor had ; de Night Speeder van Vipack. Het moest en zou deze worden. Ongelijk kon ik hem niet geven hoor. Het is nu eenmaal echt zó een mooi bed voor jongens die van auto’s houden.

Wat ik zeer belangrijk vond tijdens onze zoektocht, is dat het bed opstaande randen had. Ik krijg echt zo de kriebels van kinderbedjes zonder beveiliging. Daan is een echte friemelkont dus die zou in een gewoon bed er meteen uitrollen met alle gevolgen van dien. Vipack heeft hier allemaal rekening mee gehouden.

Het is niet alleen een mooi bed maar ook de kwaliteit is zeer goed. Het bed is stevig en prachtig afgewerkt.

Voor Daan lijkt het bed een echte raceauto. Hij is er zó trots op! Dit maakte de overgang ook zeer gemakkelijk. Daan sliep dan ook meteen lekker door en wennen was zo goed als niet nodig. Oké, er zijn wel dagen bij dat hij in de nacht nog eens bij ons komt kruipen, maar zeg nu zelf, welke peuter/kleuter doet dit niet?

De specificaties

Voor diegene die nu al staan te springen en enthousiast worden om dit bed, plaats ik ook even de productspecificaties. Dat is wel zo belangrijk om te zien of het mooi past in de slaapkamer en hoe je het bed precies wil plaatsen.

Het is een eenpersoonsbed van 200×90 cm. De breedte van het bed is 111 cm en het maximale belastbaar gewicht is 90 kg. Het bed wordt geleverd met lattenbodem en zonder matras. Onze matras komt van Royal Health Foam.

Heel benieuwd wat jullie van zijn nieuwe kamer en autobed vinden! Laat het mij zeker even weten via Instagram onder de post. Het autobed is verkrijgbaar bij tal van webwinkels en fysieke winkels zowel in België als Nederland.

Veel liefs,

Karen en Daantje

1 Comment

  1. Hoi!

    Wat een fantastische kamer. Mijn zoontje heeft ook zo’n mooi autobed. Nu gaan we verhuizen en wil zijn kamertje net iets meer afmaken. Ik vind de foto met de vlaggen op de muur erg leuk en de naam van je zoontje en delen van de racebaan op de muur. Ook het meetsysteem om te kijken hoe groot ze zijn is erg leuk! Mag ik vragen hoe je dit gedaan hebt?

    Groetjes Angelique

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s