Een gestresseerde en rode probleemhuid? Probeer dan zeker de nieuwe Cannabis Collection van Kiehl’s!

Hi sweeties,

Een gevoelige huid, een probleemhuid, … we hebben er allemaal wel al eens mee te maken gehad op een bepaald moment in ons leven. Ik heb altijd een zeer goede huid gehad maar door de jaren heen ben ik een droge en gevoelige huid beginnen krijgen. Ik vermoed dat dit allemaal hormonaal is gekomen. Het laatste jaar sinds mijn diagnose van Crohn, heeft mijn huid het helemaal hard te verduren gekregen door de verschillende soorten medicatie die ik moet nemen. 

Op dit moment heb ik echt last van roodheden en uitslag in mijn gezicht. Ik heb een tijdje een cortisonekuur moeten nemen en ik zag zo mijn huid zichtbaar slechter worden. Eerlijk…ik vind het een ramp. Ik draag zo’n zorg voor mijn huidje en dan word ik op die manier “beloond”.  Het maakt me echt verdrietig. 

Ik was dan ook zeer blij toen ik een pakje ontving met de nieuwe Cannabis Collection van Kiehl’s. Een collectie die een gestresseerde huid kalmeert, zichtbaar roodheden vermindert en zorgt voor een evenwichtige hydratatie. Amen! 

Cannabis Collection 

Een collectie waar mijn huid naar verlangde en die ik ook iedereen kan aanraden met een gevoelige en droge probleemhuid. 

De beide producten bevatten Cannabis Sativa zaadolie die verkregen wordt uit koudgeperste hennepzaden. De olie helpt de huidbarrière te behouden, ongemakken te verlichten en te kalmeren.

Daarnaast bevatten ze ook nog groene oregano-olie die bekend staat om zijn zuiverende eigenschappen die de probleemhuid verlicht. 

De collectie bestaat uit twee toppers voor je nieuwe routine. Je start met het reinigen van je huid met de Herbal Cleanser en werkt af met de Herbal Concentrate; 

  • Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Cleanser – 75 ml – €14

Je huid dagelijks reinigen is echt belangrijk. Ook als je geen make-up zou dragen moet je dagelijks in de ochtend en avond reinigen. Waarom? In ochtend omdat je in de nacht transpireert en je huid de afvalstoffen afgeeft en in de avond omdat je overdag wordt blootgesteld aan tal van invloeden van buitenaf én transpireert. 

Deze cleanser gaat op een milde manier je huid zuiver maken en kalmeren. Hij heeft een gel-structuur waardoor je niet veel nodig hebt. Je brengt een nootje aan in je handpalm en met wat water ga je het licht opschuimen. Daarna is het heerlijk fris wanneer je het aanbrengt en kan je de gel makkelijk verdelen. 

Mijn huid voelt zoveel comfortabeler aan wanneer ik mijn huid reinig met deze cleanser. Ik heb helemaal geen last van een trekkerig gevoel, jeuk of extreme roodheid hierna. Iets waar ik normaal wel last van had. Happy me! 

  • Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate – 30 ml – €46

Na het reinigen breng je deze Herbal Concentrate gezichtsolie aan. Na het aanbrengen voelt mijn huid meteen superzacht aan! 

De olie is non-comedogeen en perfect toepasbaar op een huid die gevoelig is voor roodheden en onzuiverheden. De olie werkt verzachtend en pakt al je imperfecties aan.

Ik zweer echt bij deze olie. Mijn huid was op een week tijd al een stuk minder rood , voelde comfortabelere aan en de uitslag is ook fel verminderd. Ongelooflijk en zeer blij om deze nu dagelijks te kunnen gebruiken! 

*De producten zijn exclusief verkrijgbaar bij je dichtstbijzijnde Kiehl’s verkooppunt maar door de lockdown zijn de winkels gesloten. Gelukkig zijn ze ook online te verkrijgen op www.kiehls.be*

Veel liefs en stay safe, 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s