Uitgetest ; de nieuwe magnetische wimpers van Eylure

Dag lieverdjes,

Een aantal weken voor de coronacrisis, besloot ik om mijn wimpers even te laten rusten en mijn wimperextensions te verwijderen. Je doet dit best om de zoveel weken eens, om dan in die pauze een wimperserum te gebruiken. Mijn wimpers werden na twee weken terug voller en langer zoals voorheen. 

Tijdens die periode draag ik dan ook mijn valse wimpers van Eylure. Hét beste merk ever als het op valse wimpers aankomt. Lucky me dat ik onlangs terug een aantal hele mooie heb mogen ontvangen van één van mijn persbureau’s. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel even verder. 

Eylure valse wimpers en wenkbrauw producten 

De valse wimpers van Eylure zijn zoals ik hierboven al vernoemde voor mij dé beste die ik al getest heb. Ze komen in vele stijlen en voor ieder wat wils dus. Hoe je liever van naturel of mag het voor jou wat meer opvallen? Alles is mogelijk. Ook zeker belangrijk ; ze zijn lief voor je ogen en kunnen perfect gedragen worden met contactlenzen. En wat een innoverend merk…Daar lees je straks meer over. 

Eylure heeft ook een aantal wenkbrauw producten om je wenkies om te toveren tot precies een echte powder brow look. Geweldig of niet ladies? 

Eylure Pre-Glued 

Dit zijn valse wimpers die al voorzien zijn van een lijmrandje. Als je niet zo handig bent met het aanbrengen van lijm dan zijn deze wimpers uitermate geschikt voor jou. Ik ben hier echt enorm fan van aangezien je ze aanbrengt in luttele seconden om ze daarna minstens 15 uur te kunnen dragen. Je maakt ze los en hup meteen kleven maar! Crazy toch? 

Ik ontving de Fluttery Light en de Volume van deze lijn. Op de foto draag ik de Fluttery Light. Deze zijn ook verkrijgbaar zonder lijmrandje en dus zelf aan te brengen. 

De Volume wimpertjes geven nog een vollere wimperlook. 

Eylure Individuals 

Met deze kit breng je de wimperextensions één voor één zelf aan als een echte pro. Alleen…eerlijk toegegeven, je moet er echt wel een handige harry voor zijn. 

Eylure Luxe Magnetic 

Deze luxueuze wimpertjes breng je aan zonder lijm. Op de wimpers zitten magneten bevestigd zodat deze aan elkaar blijven zitten. Ze zijn heel handig en blijven veel beter zitten dan de magnetische eyeliner vind ik. 

Hoe breng je ze aan? Je start met de bovenste valse wimpers tegen je eigen wimpers te leggen en klikt dan de onderste valse wimpers tegen de andere eraan. Je eigen wimpers zitten dus vast tussen de magnetische wimpers. 

Op de foto draag ik deze Luxe Magnetic Baroque Corner lashes. 

Eylure Pro Magnetic™ – Magnetic Eyeliner & Lash System 

Deze revolutionaire valse wimpers worden aangebracht door middel van een magnetische eyeliner en lashes. Ik vond het echt crazy de eerste keer dat ik ze aanbracht. 

Je tekent een lijntje en wacht even tot het droog is. Vervolgens ga je nog tweemaal over dat lijntje en daarna ben je klaar om de wimpers aan te brengen. Van zodra de wimpers met minuscule magneten de magnetische eyeliner aanraken, hechten de twee samen. Echt heel cool. Ik moet wel eerlijk zeggen dat de wimpers door de dag heen af en toe eens afvielen. Geen idee of het aan de wimpers ligt of aan mezelf… Ik zou ze ook zeker niet door weer en wind dragen. 

Ik vind de wimpers heel fijn maar de pre-glued en de gewone valse wimpers blijven nog steeds mijn favoriet. 

Eylure Lash Tint – Permanent Tint For Lashes 

De permanente wimperkleuring en wenkbrauwkleuring van Eylure voorziet je wimpers van een kleurtje voor 6 weken lang! Ben je je mascara of wenkbrauwpotlood beu, en heb je graag een natuurlijke look zonder veel make-up te dragen? Hebben je wimpers of wenkies een lichte kleur? Dan is dit echt iets voor jou. 

Zeer makkelijk aan te brengen met het borsteltje en na 5 min mag je de kleuring er al afhalen. Et voila! 

Zoals jullie kunnen zien heb je heel wat keuze bij Eylure. Van naturel tot een full glam look. Alles is mogelijk! Via de website https://www.di.be/nl/c/merken/eylure/ kan je het assortiment ontdekken. 

Veel liefs, 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s