Maak komaf met die vermoeide blik dankzij het nieuwe Powerfull-Strenght Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum van Kiehl’s

Hi dolls, 

Wat een triestig weer. Van het ene moment naar het andere, poef gedaan met de zon. Gelukkig kom ik vandaag met een superleuk nieuwtje dat jullie dag wel kan opfleuren. 

Ik werd onlangs verwend door Kiehl’s met hun allernieuwste oogserum; Powerfull-Strenght Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum. Ik ben altijd mega enthousiast als het op Kiehl’s aankomt. Hun producten zijn gewoon echt bijzonder goed. Deze oogserum zal velen van jullie bekoren. Trust me! 

Powerfull-Strenght Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum – 15 ml – €43,00

Zoals ik al zei, een oogserum dat velen van jullie zal bekoren. Why? Omdat we tegenwoordig allemaal vaak last hebben van donkere kringen en gezwollen ogen. Zeker in deze tijden nu. Iedereen loopt gestresseerd en moe. Dat brengt dan ook heel wat ongemakken mee voor onze ogen. Ook ik heb enorm last van donkere kringen en gezwollen huid rondom mijn ogen. Ik was dan ook superblij toen ik het serum ontving want die pakt lekker al deze ongemakken aan! Amen! 

Een vitamine C-oogserum voor de huid rondom de ogen dat fijne lijntjes, kraaienpootjes en donkere kringen zichtbaar vermindert.

Tijd om jezelf te verwennen ladies en komaf te maken met die vermoeide blik! Dit klinisch aangetoond oogserum met vitamine C, Tri-Peptide en gefragmenteerd hyaluronzuur, zijn een ware verwennerij voor je ogen. Donkere kringen, zwellingen, fijne lijntjes en kraaienpootjes verminderen zichtbaar bij frequent gebruik. Ik raad aan om het elke ochtend en avond te gebruiken voor een snel en zichtbaar resultaat. Ik zie er al een stuk minder vermoeid uit! 


Het serum voelt zeer voedend aan en is niet waterig. Het smeert goed open waardoor je maar een klein erwtje nodig hebt per oog. Na een week is mijn oogopslag echt helderder geworden. 

Ook belangrijk om te weten; het is getest door dermatologen en oogartsen en geschikt wanneer je contactlenzen draagt. 

*De producten zijn exclusief verkrijgbaar bij je dichtstbijzijnde Kiehl’s en ook online te verkrijgen op www.kiehls.be*

Veel liefs en stay safe, 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s