Goodbye Stress, Hello positive energy met Kneipp

Hi dolls,

Positieve energie…iets wat ik op dit moment zeker kan gebruiken. Het gaat alweer niet zo goed met me. Het is en blijft nog steeds zoeken naar welke voeding kan en niet kan voor mijn lichaam en of de medicatie op dit moment wel voldoende is. Ik ben nog niet zolang geleden beginnen afbouwen dus het kan evengoed daardoor zijn. De ziekte van Crohn…miserie is het! 

Heel fijn dus dat Kneipp me verwende met een pakketje positieve energie. Hun Kneipp Goodbye Stress lijn werd uitgebreid met een nieuwe handcrème en een bodylotion. Yaay! 

Goodbye Stress, Hello positive energy 

Deze productlijn werd onlangs bekroond met een Careality Care Award voor beste innovatie in lichaamsverzorging. Hoe geweldig is dat? Trust me, bij Kneipp zit je sowieso altijd goed. Lief voor de huid en lief voor de planeet! Ze bevatten geen bewaarmiddelen, parafine, siliconen, minerale oliën en zijn vegan en dierproefvrij.

Met deze lijn willen ze graag iedereen inspireren om elke dag fijne momenten voor jezelf te creëren. Via hun website en sociale media, delen ze veel selfcare en feel good tips. We hebben immers allemaal wel eens te maken met stress en daar moeten we dus iets aan doen! 

Met de nieuwe producten kan je je douche- of badritueel verlengen met een extra verwenmoment van verzorging en hydratatie.

De producten bevatten watermunt en rozemarijnolie: 

  • Watermunt: verfrissend en verhoogt je energiepeil. Verlicht de luchtwegen en geeft ondersteuning bij griep of verkoudheid 
  • Rozemarijnolie: stimuleert het geheugen, focus en concentratie. Geeft de geest een boost en zorgt dat je stress minder wordt. 

Goodbye Stress Handcrème – 75 ml – €6,49 

Zomer of winter, lente of herfst, ik verzorg mijn handen het hele jaar door. Zeker nu met de corona was en ontsmet ik mijn handen nog is dubbel zoveel. Dat droogt je handen echt enorm uit, dus verzorging is de key! 

Deze nieuwe handcrème ruikt heerlijk en trekt zeer snel in bij het aanbrengen. De panthenol werkt sterk hydraterend en geeft je handen in een mum van tijd een babyzachte huid. De verfrissende en verkwikkende geur helpt je in stressmomenten alles even los te laten. 

Goodbye Stress Body Lotion – 200 ml – €9,49 

Deze bodylotion is echt een weldaad voor je huid. De lotion is verrijkt met sheabutter en natuurlijke oliën die de huid enorm voeden en verzorgen. Hij bevat ook nog vitamine E die celbeschermend werkt en Pathenol dat huidkalmerend werkt.

Na het smeren voelt mijn huid superzacht aan ! 

Veel liefs en smeren maar,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s